Još jedan skinnyfat ovdje. Prije samo fat. Nisam zapravo siguran jesam li skinnyfat trenutno, volio bih da mi netko kaže.
Uglavnom, ako imaš viška sala, možeš i ti otići provjeriti hormone, no ne znam je li baš potrebno. Ono što se također često preporuča ekipi koja je skinnyfat je recomp, tj. da jedeš točno onoliko kalorija koliko ti treba. Izgradit ćeš mišiće i izgubiti salo, ali je proces duži i nećeš baš brzo vidjeti rezultate, što bi te moglo demotivirati. Sam trebaš izabrati ono što misliš da je najbolje za tebe i onda samo rokat po tome.
I kad se priča o svemu ovome, evo i moje priče. U 3. mjesecu prošle godine dosadilo mi je uspuhivat se kad sam hodao uz stube. I jedna teta u busu mi je rekla da sam debel. Hvala teta. Odlučio sam smršaviti, i izgubio ~35kg u ~4 mjeseca na keto dijeti. Nakon toga sam samo održavao, dok nisam u 3. mjesecu ove godine napokon krenuo u teretanu. Nije neki preveliki napredak nakon 4 mjeseca u teretani, ali nisam to ni očekivao. Proći će još neko vrijeme dok ne budem stvarno zadovoljan sa svime 
Lijevo - 110 kg, 3. mj. 2015.
Desno - ~75 kg, prije mjesec dana
I još jedan mini progress definicije, iako se nema baš što puno definirati, a i višak kože malo smeta. Desno sam ja sada. Nemam pojma koliko kila imam, nemam vagu trenutno. Visina je 178 cm, zaboravio sam napomenuti.
EDIT: jedna slika prije početka vježbanja, s prsima gorile

If you're going through hell, keep going!

hahahhha da