Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.730.392
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Rast mišića i visina
Prince-Artas kaže...

Jeste probali ove nove Dukatove proteinske prozivode? Sad kad sam bio na moru svaki dan sam mraknuo jedan Fit, probao i vaniliju i čokoladu, strava okus. Iduće moram probati ovaj quark sir.

Mrknem skoro svaki dan jedan Fit na poslu.

Cokolada mi je bolja od vanilije iako ni ona nije za bacit.

Sir je također ukusan i dobar.

Xbox: Muskarcina
18 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Jel ovaj Dukat Fit ustvari mlijeko + whey?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
neaktivan

Piše na pakiranju nešto u stilu koncentrata proteina mlijeka, pa je vrlo vjerojatno kombinacija nemasnog mlijeka, wheya, kazeina i nekih magičnih industrijskih sastojaka. 

Trava raste tamo gdje je posadiš.
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Dobio sam oko četiri kile u zadnjih tjedan, dva. Koliko je kreatin zadužan za to?

14 godina
Dex.pwn kaže...

Dobio sam oko četiri kile u zadnjih tjedan, dva. Koliko je kreatin zadužan za to?

Ovisi kolko uzimas nije isto ako si na punjenju ili 3-5g dnevno. Moguce i do 80% po meni.

Ja sam jednom pao sa 84 na 80 u roku 1mj kad sam presto pit kreatin i trenkat

14 godina
odjavljen

Uzimam 5g dnevno, većinom nedjelju preskaćem. Imao sam ~62, a sad imam oko 65-66-67

14 godina
Prince-Artas kaže...

Jeste probali ove nove Dukatove proteinske prozivode? Sad kad sam bio na moru svaki dan sam mraknuo jedan Fit, probao i vaniliju i čokoladu, strava okus. Iduće moram probati ovaj quark sir.

Probam sam samo mlijeko, cokolada i vanilija.. okusi dobri, a cijena, nije najisplativije, ima dosta carbsa.. Recimo to je mlijeko s malo vise proteina i to je to.. Kao da popijes litru mlijeka, za 3kn, dobijes iste makrose, samo je ovo s okusom. ugl ok je za ponekad- Ili ak imas para, mozes i svaki dan, al meni bi bilo zao davat 10 kn za 30g proteina od dnevnih 150-200

18 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Slažem se, preskupo je za svakodnevnu uporabu, za to je whey ipak najboljo izbor. Svejedno je fora tu i tamo, jer to je jedinstven proizvod na tržištu, nema ništa slično. Poslovni pogodak za Dukat.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
Rast mišića i visina

Šta slušate dok trenirate? Ja sam dosta dugo treniro na Rammstaina i Disturbed, dok sad trenutno derem samo five finger death punch.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
18 godina
protjeran
Rast mišića i visina

EDM 98% vremena.

12 godina
neaktivan

Ja kad si pustim šabana odma odradim novi PR 

If you have nothing to lose, try.
14 godina
Rast mišića i visina

muzika mi uopce nije bitna u teretani. mogu trenirati u tisini,, ali preferiram Justin Bibera

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 14:42 (exer1234).
18 godina
exer1234 kaže...

muzika mi uopce nije bitna u teretani. mogu trenirati u tisini,, ali preferiram Justin Bibera

Dobar izbor. Ja bih rado slušao i modnog mačka da radi pjesme. 
šalu na stranu,
netreba mi osobno nikakva glazba za odradu zadataka.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Volim slušati kako nastaju žuljevi dok radim zgibove na šipci :)

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
18 godina
Rast mišića i visina

Meni je Dukat FIT pun pogodak, nije mi zao 10kn za 30g proteina :)

Glazbu ne slusam dok treniram, osim ono sta pici u gym-u, a hvala Bogu, na engleskom je jeziku :)

Xbox: Muskarcina
10 godina
odjavljen
Vuk15 kaže...

Šta slušate dok trenirate? Ja sam dosta dugo treniro na Rammstaina i Disturbed, dok sad trenutno derem samo five finger death punch.

Progressive Psytrance

14 godina
odjavljen

Slušam što zvučnici sviraju u teretani. Najčešće elektro bude...

10 godina
Vuk15 kaže...

Eminem al starije stvari... Playlista na random i ozezi....

18 godina
Rast mišića i visina

Ono što svira u gym-u, nažalost u Gyms 4 You se vrti non-stop jedna te ista playlista sa valjda manje od 10 pjesama i tako već mjesecima... odvratno za slušat već, a ne da mi se zajebavat sa slušalicama dok vježbam, još ću na kraju počet koristit čepiće za uši  

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Padobransko pitanje nevezano uz muziku, radi li tko hiperekstenzije sa zakrivljenim leđima? Isprobao sam to nakon što sam cijelo vrijeme radio sa ravnim leđima, i tu varijantu puno više osjećam u donjim leđima i mišićima kralježnice. Je li uopće sigurno vježbati sa zakrivljenim leđima? Gdje god da tražim tu vježbu, svi ju rade sa ravnim leđima.

9 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

dakle...16 godina, 178 cm, 70kg. zelio bih povecati misicnu masu, pa ako imate nekih dobrih savjeta?

...treniram stolni tenis već jako dugo

11 godina
neaktivan
Da,vjerovatno misliš na hiperekstenziju kad gledaš i stojiš bočno.To ti je super vježba za trbušne
14 godina
neaktivan

Nisam se baš dobro objasnio onda, našao sam ilustraciju jednu koja super prikazuje ono o čemu pričam. Kad se ide prema dolje, savije se kralježnica. Ali i za vježba o kojoj pričaš je super, među top 3 za obliques.

11 godina
neaktivan
Bok ljudi ,
Moze li mi Netko reci kakav je okus purećih prsa ?Ja ih osobno nikad nisam probao pa me zanima .Inače jedem pileće prsa i jakooo su ukusna štoviše jedno od omiljenih jela .Koja je razlika u pilećim i purećim prsima sto se tiče proteinske vrijednosti ?Kilogram pilećih prsa je 42 kn a za pureće ne znam ...
Pozdrav
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Okus je vrlo sličan, ali pura je malo krupnija. Koliko znam, piletina je gro jeftinija tako da pustit e priče i drž se pilića. Cijene imaš na netu...

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
11 godina
neaktivan
Laički ,
Koliko je maximalno moguće nabaciti mase na vagi (mišićne ) mjesečno uz najbolju prehranu i najbolji trening ?Recimo da dečko od 65 kg uzima 3200 kalorija dobro složene prehrane uz dobar trening ,uz podršku suplementacije od npr kreatina,omega kiselina ...
Recimo da taj dečko ima sada 17 % bf koliko ce imati bf nakon 6 mjeseci takve prehrane ako dođe do dodatnih 18 kg (3 kg mjesečno ) ???
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ako dobiješ 18kg u pola godine, nema teorije da će sve to biti mišići dakle sigurno će taj dečko imati više od 17%bf. S druge strane, ne bi se trebao zamarati konkretnim brojkama nego jedi zdravo i treniraj. Ako ima 65kg praktički što god da radi dobivat će mišiće prvih pola godine.

Omega3 ti neće utjecati na mišićnu masu tako da to ne treba spominjati u tom kontekstu. Najbitniji suplement ti je tu whey iako ni on nije nužan. Kreatin nepotreban na toj masi i za početnika

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
14 godina
Rast mišića i visina

Nosi li tko kompresijske majice? Dvoumim se između Nike i Under Armour pa me zanimaju iskustva i mišljenja.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
neaktivan
Pozdrav ide li tko u gyms4you teretane ?jel ja nisam nesto dobro skužio ili stvarno maloljetnici ne smiju u njihove teretane po 21 točki sa slike ???
13 godina

Samo kompresiju furam.

Probao obje i Adidas.

Sve je to vrlo blizu, ali nekako najkvalitetniji meni se pokazao Adidas(najdeblji materijal).

Konkretno od svih imam bar po jedan par, i to vec 2godine, i ko nove su. 

A idem 5x u gym tjedno minimum tako da se nose svaki dan.

Na kraju ti ispadne da uzmes il onu koja je na akciji il koja bolje izgleda - jednako prodes kvalitetom.

&Black_Sheep
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice