Samo da raščistim neke stvari :P
Ona jedna "žlica" velika za proteine je za 25g praha, a mala žličica u kreatinu je za 2.5g proteina? Jesam li u pravu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ona jedna "žlica" velika za proteine je za 25g praha, a mala žličica u kreatinu je za 2.5g proteina? Jesam li u pravu?
ja mislim da mala za kreatin ima 5g, e sad nisam 100 posto siguran neka netko potvrdi
ko jednom proba steroide nema povratka vise 
Ne postoji jedna piva, tako ni kura 
Znam osobno par ljudi koji su na kuri (Test/Dbol), jednostavno razlika je ogromna, pretvaraš se iz čovjeka u - životinju
ja mislim da mala za kreatin ima 5g, e sad nisam 100 posto siguran neka netko potvrdi
Od myproteina je 3 grama kreatina u jednoj mjerici..
Kura jako pomaže sa size gainsima, tj lean masom. Ali po pitanju snage navodno sve skupa i nema toliko veliki učinak, nekakvih 13-15%.
Meni se tu opet nameće pitanje koliko size gainsi utječu na strenght gainse, i koliko mogućnost bržeg recoverija pridonosi svemu tome, tako da mislim da je ova brojka malo skromna.
A što se tiče izgleda, mislim da bi svatko trebao biti zadovoljan sa svojim kad bi dosegao svoj max ffmi natural.
Od myproteina je 3 grama kreatina u jednoj mjerici..
ja mislim da je 5, ako kog baš striktno zanima mogu izvagati danas na preciznoj vagi
ne nisu, i ajde guglaj prije nego sto pocnes pitat nesto i spammat temu...
Kura jako pomaže sa size gainsima, tj lean masom. Ali po pitanju snage navodno sve skupa i nema toliko veliki učinak, nekakvih 13-15%.
Meni se tu opet nameće pitanje koliko size gainsi utječu na strenght gainse, i koliko mogućnost bržeg recoverija pridonosi svemu tome, tako da mislim da je ova brojka malo skromna.
A što se tiče izgleda, mislim da bi svatko trebao biti zadovoljan sa svojim kad bi dosegao svoj max ffmi natural.
sve ovisi sto se koristi, neki steroidi su bolji za snagu neki za misic.osobno sam ojacao u vrlo kratkom vremenu i osjecao sam se kao zivotinja.
nadam se da trolas jer sterilnost nije nikakav problem a ni potencija.
Ako se uz steroide uzme potreban PCT i ne pretjeruje sa dozama, neće vam ništa biti.
Da jednom godišnje (pa čak i dvaput) uzmete Test 500mg tjedno + Anavar ili sličan netoksičan oral, nećete imati posljedice (naravno uz pretpostavku da ste zdrav čovjek). Druga stvar je kad se klinac od 18god trpa Trenom kao da je čokolino.
Steroidi su inače na jako lošem glasu, to je problem medija koji za primjer uvijek stave steroid abusere, a ne steroid usere (Gregg Valentino, Andreas Munzer).
Ako se baš odlučite za steroide, nemojte prije 21. god. I ja iskreno ne kužim rekreativce koji su na gear-u, ali dobro.
Ovo govorim čisto informativno i nikoga ne nagovaram na uzimanje steroida.
Ako se uz steroide uzme potreban PCT i ne pretjeruje sa dozama, neće vam ništa biti.
Da jednom godišnje (pa čak i dvaput) uzmete Test 500mg tjedno + Anavar ili sličan netoksičan oral, nećete imati posljedice (naravno uz pretpostavku da ste zdrav čovjek). Druga stvar je kad se klinac od 18god trpa Trenom kao da je čokolino.
Steroidi su inače na jako lošem glasu, to je problem medija koji za primjer uvijek stave steroid abusere, a ne steroid usere (Gregg Valentino, Andreas Munzer).
Ako se baš odlučite za steroide, nemojte prije 21. god. I ja iskreno ne kužim rekreativce koji su na gear-u, ali dobro.
koliko je povećanje mišićne mase sa testom i anavarom,pitam jer dugo vremena patim od male kilaže, a kad sam forsirao treninge trajalo i je i do 3 i po sata dnevno?
nadam se da trolas jer sterilnost nije nikakav problem a ni potencija.
tebi možda nisu
nekom je to bitna stvar u životu :P
Oce netko 5kg wheja bez okusa za 300kn +- 10kn ovisno o posti?
Danas jos da stignem narucit nadjemo se u zg-u
Ima neka brutalna akcija da se nac evo recimo kreatin 1kg 60kn.
koliko je povećanje mišićne mase sa testom i anavarom,pitam jer dugo vremena patim od male kilaže, a kad sam forsirao treninge trajalo i je i do 3 i po sata dnevno?
Masa se povecava kad si u plusu s kalorijama. Oces rasti? Jedi vise. Trening od 3 sata dnevno je kontraproduktivan ako nisi na necemu.
cek stani... sta ce ti 2.5 g proteina?
ne, sve zavisi od strukture praha. Dakle imas istu mjericu, imas 3 razlicita proizvoda (creatin, i 2 razlicita wheya) , napunis do kraja mjericu, i niti jedan nece biti jednake gramaze. Zasto? zato sto je svaki taj prah razlicite strukture, recimo myprotein whey je dosta snjezne strukture, imam doma kanzu od nekog wheya, 2,5 kg je bilo , i tog wheya je bilo tocno malo vise od pola kante (2.5 kg ), kad naspem myproteina od 2.5 kg, bude maltene puna kanta..
ako zelis biti tocan, jedino da testiras, dakle puna mjerica neceg, i na vagu, i znas.. ili vazi kao sto ja radim, shaker na vagu, i sipas koliko ti treba..
creatin mislim da je 3g mjerica,dakle uzmes 1 mjericu, i malo manje od jedne, i to je to. glupo je to sad racunati .. ali sto se tice proteina, mislim da ces fulati ako ides na otprilike, kao sto neki rade s obicnim zlicama. pa nikad neces uhvatiti jednako..
jesam zakasnio?
Dali da pocnem koristiti Incline smith press? U teretani u kojoj idem imaju bucice smo do 30 kg(8-10 repova poslje bencha) tako da mi je to vec postalo lagano, a negdje sam cuo da se manim smitha, a iskreno volim slobodne utege Tj. nisam neki ljubitelj sprava. Sad sam se sjetio imamo jos neku spravu tj.masinu kao sa slike pa me zanima dali da pocnem ubacivati malo i te sprave?
jesam zakasnio?
Prosla baka s kolacima.. Budem opet javio kad dodje neka dobra ponuda.
Pozz. Zanima me koliko je MyProtein impact weight gainer učinkovit u povećavanju tjelesne težine?
170g masti dnevno a i 4k cal je vjerojatno previše za većinu nas ovdje, osim ako nemaš 100+kila.
Isto tako na 4000kcal, 340g UH je premalo po meni.
AKo već imaš potrebu unositi 4000kcal, ja bih to posložio da bude 550g UH, 100g M, i 225g P
Hvala svima na savjetima. Pokušaću sa planom prehrane ali nitko mi konkretno nije odgovorio o efikasnosti MyProtein impact weight gainera. Uzimati to uz plan prehrane ili ne?
Hvala svima na savjetima. Pokušaću sa planom prehrane ali nitko mi konkretno nije odgovorio o efikasnosti MyProtein impact weight gainera. Uzimati to uz plan prehrane ili ne?
Kupi si normalni protein a umjesto toga sranja si pojedi krisku kruha sa maslacom od kikirikija i bolje budes prosel.
Da li itko koristi MyFitnessPal i kakva su mišljenja o njemu.
Da li itko koristi MyFitnessPal i kakva su mišljenja o njemu.
Koristim svakodnevno, već 558 dana streak.
Mislim da je odličan alat, prvenstveno za početnike za sticanje dobre predodžbe koliko je kalorija u kojoj hrani, veličini porcije, općenito za dobivanje svjesti šta zapravo unosiš u sebe, s makronutricionističkog stajališta, kad jedeš xy hranu
Ima jako veliku bazu podataka, dobro dođe i mogućnost loganja svojih recepata, al isto tako uzmi u obzir da ima jako puno stvari s krivim podacima o kalorijama/makroima, porcijama itd..