Da ne odgovaram svima posebno, ja vam imam operiranu Ahilovu tetivu i doslovno nemam misica na lijevoj nozi(nesto sitno ako se to moze nazvati misicem) sto znaci da gubim na toj lijevoj nozi barem dobrih 4-5 kila ako ne i vise, koliko god ja to probao istrenirati i vratiti taj misic tesko to ide, jako tesko, radim cucnjeve na treningu i ono s bucicama dizanje ma svasta, cak sam isao i na rehabilitaciju ali nista, ortoped isto nista ne govori valjda jos jedna operacija jel mi pocinje stezati tetiva ma ima svega tu pomalo .. ali sta je najbolje rodio sam se tako znaci prsti su mi bili tamo gdje mi je peta a peta mi je bila tamo gdje su prsti i operirao sam sa dvije godine i proveo dosta u gipsu i onda opet prije koje 2 godine ugl. ima tu puno toga ali to je to ukratko pa mozda zato svima izgleda kao da na slikama imam 71 a ne 61 kilu, ali kad imam kratke hlacice nista strano kad gledas bas u misic se vidi razlika naravno ali ono oke je 
Btw: desni misic mi je super i vrlo jak s njim nemam nikakvih problema.

i slazem se da je testosteron najucinkovitiji i najisplativiji, ali ako nisi neki profi bilder ili neki okorljeli sportas ne treba ti, cak ni suplementi ne trebaju nego sređena prehrana.