Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.286
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

ja imam jedan ovako vise ko problem s tijelom, kad stojim uspravno, normalno, na ledima mi iskoce one dvije kosti gore(da me hebete nemogu se nikako sjetit imena sad) i to ruzno izgleda, one dvije sto se kod mrsavih ljudi vidi, kod mene je to malo vise izrazeno tj dosta one izadu, a nebi trebale. moze neko misljenje?

De ubaci slike, btw mislim da su te dvije kosti lopatice iz tvog opisa.

17 godina
Rast mišića i visina

da, lopatice, nisam se mogo sjetit. to nemogu sam poslikat pa cu morat cekat vecer da me neko uslika. sad mogu rec da to dosta jako bude izbaceno, ko deformirano izgleda, jos sam ja mislio da mi je neki problem s ledima jer mi i ona izgledaju ko da su uvinuta prema unutra, znaci nisu ravna, no to ajde de. bas sam jucer gledo neke slike dok me netko usliko u majci i preko majice se vide te lopatice, sto je najbolje uopce nisam tako mrsav da bi se to tako vidjelo i ostatak tijela mi je uredu.

14 godina
Rast mišića i visina

Trenutno sam u fazi skidanja sala, radim kardio vježbe. Zanima me mogu li ja jesti posni sir 1-2 h prije spavanja? Kako to utjece na BF?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan

mozes to je sporo apsorbirajuci protein, preporuicljivo ga je jesti prije spavanja, ja ga jedem.

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Prelistao sam par stranica ove teme ali ne mogu naći odgovore na ova pitanja. Dakle, kroz nekih 2 mjeseca sam skinuo 8-9 kila, i pao na cca 87-88kg na 186 cm visine. Treba li još skinuti? Htio bi sad malo raditi vježbe doma, dok se ne vratim u formu. Sklekovi, trbušnjaci, uz nogomet i to. Što sve mogu raditi bez teretane dok ne krenem u istu.

Pitanje je, ima li kakve štete raditi sklekove, trbušnjake i te vježbice u 11-12 navečer? Pretpostavljam da nema ništa loše u tome. Imate još što preporučiti da se može raditi bez sprava? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 19:37 (vision19).
17 godina
vision19 kaže...

Prelistao sam par stranica ove teme ali ne mogu naći odgovore na ova pitanja. Dakle, kroz nekih 2 mjeseca sam skinuo 8-9 kila, i pao na cca 87-88kg na 186 cm visine. Treba li još skinuti? Htio bi sad malo raditi vježbe doma, dok se ne vratim u formu. Sklekovi, trbušnjaci, uz nogomet i to. Što sve mogu raditi bez teretane dok ne krenem u istu.

Pitanje je, ima li kakve štete raditi sklekove, trbušnjake i te vježbice u 11-12 navečer? Pretpostavljam da nema ništa loše u tome. Imate još što preporučiti da se može raditi bez sprava? 

pa ovisi kolko u tih 87-88 kg ima sala, ako ima dosta onda treba jos skinut.

15 godina
KiX777 kaže...

Trenutno sam u fazi skidanja sala, radim kardio vježbe. Zanima me mogu li ja jesti posni sir 1-2 h prije spavanja? Kako to utjece na BF?

Posni mozes bilo kada pojesti, on je spori protein i dugo se apsorbira.

Od ni jednog proteina neces dobiti BF, BF dobivas od ugljikohidrata, posni je najbolje pojesti prije spavanja posto je spori pa te tokom noci opskrbljuje proteinima.

1 Day U May
13 godina
neaktivan
Brega55 kaže...
KiX777 kaže...

Od ni jednog proteina neces dobiti BF, BF dobivas od ugljikohidrata, posni je najbolje pojesti prije spavanja posto je spori pa te tokom noci opskrbljuje proteinima.

BF dobivaš od kalorijskog suficita ne ugljikohidrata. Imaš ljudi koji se režu sa više stotina njih. Pogledaj zakone termodinamike kojima smo mi podložni.

15 godina
Kramerdida kaže...
Brega55 kaže...
KiX777 kaže...

BF dobivaš od kalorijskog suficita ne ugljikohidrata. Imaš ljudi koji se režu sa više stotina njih. Pogledaj zakone termodinamike kojima smo mi podložni.

Pa da, Posni sir je prepun kalorija, pa ces dobit BF, daj ne plasi decka bezveze.

1 Day U May
13 godina
neaktivan
Brega55 kaže...
Kramerdida kaže...
Brega55 kaže...
KiX777 kaže...

Pa da, Posni sir je prepun kalorija, pa ces dobit BF, daj ne plasi decka bezveze.

Ma otkad je 65-67 kalorija na 100 grama kalorično? Nikoga ne plašim samo ispravljam ljude, meni je u interesu da se dečko razvije što brže pa da bude predemet mirina.Može on jesti najbolju hranu, ali ako jede više nego što mu je održavanje dobiti će salo i tu nema rasprave osim ako nemaš moći da mjenjaš zakone fizike.

15 godina
Rast mišića i visina

Ovaj post iznad je bio Ironican, htio sam reci da ga ne plasis, jer Posni Sir je opcenito nisko kalorican, i nece dobiti salo ako ga pojede prije spavanja.

1 Day U May
13 godina
neaktivan
Brega55 kaže...

Ovaj post iznad je bio Ironican, htio sam reci da ga ne plasis, jer Posni Sir je opcenito nisko kalorican, i nece dobiti salo ako ga pojede prije spavanja.

Sorry onda{#}, moj sarkazam detektor nije baš najbolji.

14 godina
Rast mišića i visina

Hvala, onda ću malo prije spavanja pojesti. Inače, kalorijski deficit mi je oko 650-900 kalorija. Skinuo sam 2.2 kg ovaj tjedan. 

Trčim u pon,sri,pet,ned + razne aktivnosti. Prvo idem da skinem negdje oko 10 kg i da salo nestane, a onda na definiciju. 

13 godina
neaktivan

Pa nije previše, možda još malo. A odgovor na ostala pitanja?

13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Hvala, onda ću malo prije spavanja pojesti. Inače, kalorijski deficit mi je oko 650-900 kalorija. Skinuo sam 2.2 kg ovaj tjedan. 

Trčim u pon,sri,pet,ned + razne aktivnosti. Prvo idem da skinem negdje oko 10 kg i da salo nestane, a onda na definiciju. 

Radi i punjenja jednom tjedno radi mentalnog stanja i nekih hormona. Znači jedeš na održavanju ili više.

14 godina
Kramerdida kaže...
KiX777 kaže...

Radi i punjenja jednom tjedno radi mentalnog stanja i nekih hormona. Znači jedeš na održavanju ili više.

Možeš malo pojasniti? Znači da taj dan unesem više kalorija od onoliko koliko mi treba prema BMR?

13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
Kramerdida kaže...
KiX777 kaže...

Možeš malo pojasniti? Znači da taj dan unesem više kalorija od onoliko koliko mi treba prema BMR?

http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm

Izračunaj TDEE, ne BMR je BMR je energija koju tijelo troši da bi uopće živjelo, bez aktivnosti, a TDEE uračunava aktivnosti koje radiš tijekom dana.

Da.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sutra bih mogo noge slikat..  imam velike noge pa neznam oće stat na slici {#}

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Svaka čast za slike i naporan rad, al si brate pun sebe. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
Rast mišića i visina

@Mar ovako nesto? ovo je moj frend, slike su sa rodendana pa sam ovako tek toliko uhvatio lopatice..ovo je nista koliko on moze izbaciti to, sada nebih znao kako to mozes maknuti ako uopce mozes.

Peace!
15 godina
neaktivan
cecenac kaže...
DuMe kaže...

Haha hvala..ali čovjek bi se prevario,uopće nisam,to se ja samo zajbavam.. {#}

14 godina
cecenac kaže...
DuMe kaže...

Joj samo se sprda ne shvacate valjda to ozbiljno:) 

Peace!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ipak neću..naljutili ste me {#}

17 godina
neaktivan
DuMe kaže...

ipak neću..naljutili ste me {#}

ok

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
XVII Mini kaže...

@Mar ovako nesto? ovo je moj frend, slike su sa rodendana pa sam ovako tek toliko uhvatio lopatice..ovo je nista koliko on moze izbaciti to, sada nebih znao kako to mozes maknuti ako uopce mozes.

tocno to da, ma samo me zanima jel to tako uobicajeno, ili nesto shebano? ono bezveze mi je to.

DuMe kaže...
cecenac kaže...
DuMe kaže...

Haha hvala..ali čovjek bi se prevario,uopće nisam,to se ja samo zajbavam.. {#}

to meni govore u skoli, ali ja se na isti nacin zahebavam :))

14 godina
mar123 kaže...
XVII Mini kaže...

tocno to da, ma samo me zanima jel to tako uobicajeno, ili nesto shebano? ono bezveze mi je to.

Iskreno neznam, reko bi da je to do gena ali nemora bit.

Peace!
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
mar123 kaže...
XVII Mini kaže...

Iskreno neznam, reko bi da je to do gena ali nemora bit.

Ojačaj serratus anteriror. Radi Pushup+ (zapravo to je puni sklek koji puno ljudi ne radi), znači razvučeš lopatice prema ušima na vrhu. Potraži scapular pushups.

Pročitaj link dolje.

http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance_repair/pushups_face_pulls_and_shrugs

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nije to do gena, nego do lošeg držanja. Pod lošim držanjem podrazumijevam sve što nije u potpunosti uspravno, kako valja biti.  Može se iskorigirati, ali ne skroz, već samo do neke mjere, a i to ovisi o dobi čovjeka - preporučam što uspravnije držanje i plivanje.

16 godina
Rast mišića i visina

šta nije to zbog nepravilnog držanja? ja bas pokusavam to sad napravit al nemogu nikako izbacit lopaticu prema iza {#} mar na onoj slici sta si stavio bočna ona di ti je škemba ispala {#},jel ti se to isto t ako vidi na leđima dok ne stišćeš prsa,tipa dok ti je ruka onako opuštena i malo podignuta u odnosu na tu sliku?

14 godina
Rast mišića i visina

Evo malo moje noge: 

To je bilo preko ljeta kad sam još bio u formi. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice