Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.706.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina
crack kaže...

daj molimte spominješ taj biceps i tih teških 25 kg već proteklih 10 stranica a svaki drugi post ti je da želiš vidljivije trbušnjake,o čem ti pričaš, triceps ti u pravilu treba biti veći od bicepsa,šta njega ne siluješ sa tih teških 25 kg,ili šta već,zaš samo spominješ te kid showoff mišiće.bicepse i trbušjake,to svaki de*il može za 2 tjedna istaknut malo pogotovo ako si mršav,Neznam stvarno kako sam trebao shvatit onu šalu o gaineru onom al ok. Daj pogledaj si onu sliku iz profila,neću ulazit u to dali stojiš ispravno ili ne al džaba tebi onih tvojih milijun sklekova koje možeš napravit kad su ti prsa uvučena u odnosu na tvoj famozni trbuh za 10 centimetara....jednostavno mi smeta konstantno spominjanje tog tvog bicepsa i trbuha, koji zahtjevaju minimalan napor i minimalno zalaganje da bi se napravilo nešto od njih.

EFIT: da nebi krivo shvatio samo,ne kritiziram ovdje tvoja prsa nego pretjerivanje sa trbuhom.

kad smo kod te slike, kao prvo slika je glupo ispala, uopce tako ne izgledam, prsa su mi veca od trbuha, slikat cu bas to opet samo da ti dokazem.

drugo trbuh uopce ne forsiram, napravim u treningu oko 90 trbusnjaka i to je to za trbuh, ioano se plocice rade prehranom a ne trbusnjacima.

triceps forsiram s 13.5 kg, i to mi je sad onako dosta tesko, radim 7-8 ponavljanja, 4 serije, mislio sam sad smanjit ponavljanja na 5, ali povecat tezinu.

za prsa radim sklekove i bench, oko 130 sklekova po treningu, te na benchu 35 kg(da znam malo je al sta sad)

za leda radim zgibove(gornja dio leda) a za donji mrtvo dizanje, koje radim s 35 kg.

za kvadricepse radim cucnjeve s cca 25 kg.

te za listove ono dizanje na prste drzeci sipku od isto 25 kg.

za biceps radim stojeci pregib sipkom-25 kg i stojeci pregib bucicama-13.5 kg.

di ja tu forsiram biceps ili trbuh? ja imam problem da na tijelu nemam ni trunke sala osim u donjem dijelu trbuha tocnije dio gdje bi trebao bit 3. red "plocica", znaci dva reda se super vide bez sala, ali na onom dole trecem ima sala, vidi se da je podjeljeno u 6 pack, no to salo smeta zato sam pito na nekoj od proslih stranica kako da to s cardiom smanjim. nego mene jos zanima kako ti izgledas, ne zelis stavit slike ili?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

daj dosadni ste više sa tim prepiranjem

16 godina
Jabulani kaže...

daj dosadni ste više sa tim prepiranjem

imaš pravo,nema svrhe zapravo ja tupim svoje on svoje

15 godina
protjeran
Rast mišića i visina

a nekako se bojim da bu se prepiranje opet nastavilo za par stranica

16 godina
novak92 kaže...

imaš pravo,lik me samo izaziva s postavljanjem ovih kilaža {#}

13 godina
protjeran
crack kaže...
novak92 kaže...

Suti?

Moze pomoc oko proteina za oporavak misica,kako to radi koliko kosta,jel pomaze? Unistio sam si cijelu lijevu stranu misica sve mi je propalo. Za te proteine sam cuo od decka kaj se bavi nekim sportom i jos streetworkout-om. 

15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Suti?

Moze pomoc oko proteina za oporavak misica,kako to radi koliko kosta,jel pomaze? Unistio sam si cijelu lijevu stranu misica sve mi je propalo. Za te proteine sam cuo od decka kaj se bavi nekim sportom i jos streetworkout-om. 

Hmm..prije si srao po proteinima i da smo budale jer pijemo tu kemiju a sad tražiš preporuku proteina?!!  U mad??

www.fotoprizma.com
17 godina
neaktivan
Prelose kaže...
crack kaže...
novak92 kaže...

Suti?

Kako si uspio ovo boldano? :S

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina
Rast mišića i visina
Ja tebe izazivam? Hahaha pa sta si ti djete? Nisam opce tebi govorio za tezine nego prico s ostalim forumasima.
16 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Pa u 10 godina zajebancije sa samim racunalima... serverskim mrezama.. ono ucio i isprobavo... u praksi imam opreme pa nije bio problem. Ono sta sam htjeo naucit sam naucio i vise me ne zanima. Tako da ono sad tak radim usput planiram svoju firmu za servisiranje... pa bi sad slobodno vrijeme koje je prije bilo pred racunalima provesti sredivanjem svog tjela... ono kad dodem nekoj zenskoj nesto popravit .. ko zna ;) ;).
. Heh salu na stranu... sta radit po pitanju definiranja tijela.. ako moze dataljnije upute linkovi.. tnx

Ovisi koliko se mislis zrtvovat za ovo. Ili radi kako spada ( npr siguran sam da ovo sa racunalima rasturas ) ili nemoj radit. Moze i oboje, ako si voljan zrtvovat nesto ( vrlo vjerovatno spavanje ) i dovest ces se do toga da ces imat lijepo tijelo i imat ces misica.

Prvo pocni sa masom, i kreni odtud citat i educiraj se malo.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
zerocool12 kaže...
Prelose kaže...
crack kaže...
novak92 kaže...

Suti?

lik baca kifle,mozda je imao neku automobilsku nesreću ili nešto,neznam kako možeš to napravit odjednom da ti sve popadne samo s lijeve strane.

@mar prokužio si me ljubomoran sam na uspješnije od sebe,šta ću takav sam -.-' kad pročitaš onaj svoj post s kojim odgovaraš na moj, malo razmisli,pa oped pročitaj pažljivo,pa onda razmisli o onom mom da forsaš neke djelove tijela.Ako treba dat ću ti i hint di da gledaš točno u tom tvom postu. 

17 godina
Fake_Alert kaže...
PC - stručnjak kaže...
Pa u 10 godina zajebancije sa samim racunalima... serverskim mrezama.. ono ucio i isprobavo... u praksi imam opreme pa nije bio problem. Ono sta sam htjeo naucit sam naucio i vise me ne zanima. Tako da ono sad tak radim usput planiram svoju firmu za servisiranje... pa bi sad slobodno vrijeme koje je prije bilo pred racunalima provesti sredivanjem svog tjela... ono kad dodem nekoj zenskoj nesto popravit .. ko zna ;) ;).
. Heh salu na stranu... sta radit po pitanju definiranja tijela.. ako moze dataljnije upute linkovi.. tnx

Ovisi koliko se mislis zrtvovat za ovo. Ili radi kako spada ( npr siguran sam da ovo sa racunalima rasturas ) ili nemoj radit. Moze i oboje, ako si voljan zrtvovat nesto ( vrlo vjerovatno spavanje ) i dovest ces se do toga da ces imat lijepo tijelo i imat ces misica.

Prvo pocni sa masom, i kreni odtud citat i educiraj se malo.

Zasto pises gluposti?Kao prvo ja sam mu vec reko da sredi prehranu to mu je prva stvar(unaprijed se ispricavam ako slucajno to nisi bil ti al mi se sad neda trazit post),a ti sad pises da zrtvuje spavanje a spavanje je jedan jako vazan element u izgradnji misica.

You got to lose to know how to win
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Iskreno mislim da svatko moze naci barem 15 - 30 minuta na dan za vjezbu i to bez potrebe zrtvovanja icega. Evo ja danas nisam stigao odraditi full trening al sam odradil 30 minuta treninga za gornji dio tjela bez beda...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
protjeran
TriP kaže...
Prelose kaže...

Suti?

Hmm..prije si srao po proteinima i da smo budale jer pijemo tu kemiju a sad tražiš preporuku proteina?!!  U mad??

to nebih nikad pio ali ako mi moze pomoci... nah im not mad {#}

zerocool12 kaže...
Prelose kaže...
crack kaže...
novak92 kaže...

Suti?

ma bolje da ne govorim svaki dan unistavam vise i vise al odlucio sam prestat,nisam trenirao vise od 2 mjeseca :(( i glup sam i prelijen da odem kod doktora ma ugl najrade bi vratio vrijeme unazad -.-

@crack ne bacam kifle 

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nakon dvomjesečnog uzimanja kreatina napravio sam stanku,izgubio kilu samo....zadovoljan :)

18 godina
Prelose kaže...
TriP kaže...
Prelose kaže...

Suti?

Nebi to nikad pio, ali ako ti može pomoći?!? Nisi mi jasan, ali ajde ti radije do doktora, proteini nisu doping nego prehrana i
time nećeš zaliječiti ozljedu.

Prelose kaže...

ma bolje da ne govorim svaki dan unistavam vise i vise al odlucio sam prestat,nisam trenirao vise od 2 mjeseca :(( i glup sam i prelijen da odem kod doktora ma ugl najrade bi vratio vrijeme unazad -.-

@crack ne bacam kifle

Ahm, jesi li ti ovaj:
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA u mad bros? kuslanova zagreb dodite i vidite,nisam ja ovdje ocajan i uzima svakakve dodatke. ma ugl nema veze jadnici trpajte se sranjima i pokusavajte nesto napraviti od sebe,samo sam htio sam pozvat sto vise ljudi da se pocnu baviti street workoutom.
predobri rezultati imam misice za koje nisam ni znao da postoje,sve mi je jako ocrtano,prije sam bio stapic,jedino sto mi je nije brutalno su plocice imam ih al reda radi posto ih ne radim.

Da ne spominjem 400 sklekova, 100dipseva, i 200 ruskih zgibova... nisam siguran da vi dečki tamo baš znate što radite i kako radite...

13 godina
protjeran
overhaul kaže...
Prelose kaže...
TriP kaže...
Prelose kaže...

Suti?

Nebi to nikad pio, ali ako ti može pomoći?!? Nisi mi jasan, ali ajde ti radije do doktora, proteini nisu doping nego prehrana i
time nećeš zaliječiti ozljedu.

Prelose kaže...

@crack ne bacam kifle

Ahm, jesi li ti ovaj:
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA u mad bros? kuslanova zagreb dodite i vidite,nisam ja ovdje ocajan i uzima svakakve dodatke. ma ugl nema veze jadnici trpajte se sranjima i pokusavajte nesto napraviti od sebe,samo sam htio sam pozvat sto vise ljudi da se pocnu baviti street workoutom.
predobri rezultati imam misice za koje nisam ni znao da postoje,sve mi je jako ocrtano,prije sam bio stapic,jedino sto mi je nije brutalno su plocice imam ih al reda radi posto ih ne radim.

Da ne spominjem 400 sklekova, 100dipseva, i 200 ruskih zgibova... nisam siguran da vi dečki tamo baš znate što radite i kako radite...

otici cu kod doktora naravno napokon a fkt sam glup 2 mjeseca mi ode u vjetar :( mozes mi objasnit kako funkcionira protein za oporavak misica,to sam mislio mozda uzimat NAKON sto odem kod doktora,prihvatite ispriku zbog trolanja druga sansa? i ja bih htio sudjelovati u ovim raspravama tu i naucit nesto.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Doktorica bi ti trebala reci kako se oporavljaju misici, iz onog sto sam ja do sada vidio to je islo ovako, odlazilo se na elektrode zbog nekoristenja misica dugo, uz to su se radile lagane vjezbice, pa kada se prestalo sa elektrodama ostalo je jos samo vjezbanje. Radi se o misicu noge koji nije bio koristen 4mj uopce...

Sve se radilo bez ikakvih dodataka prehrani itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 20:12 (zerocool12).
16 godina
neaktivan

Meni je ovakav plan za sada, krecem za koji tjedan u teretanu al do tad ovako ide

Znaci 3 puta tjedno, kucni trening, radim sklekove zgibove i cucnjeve (+iskoraci) po programu (svaki put drugaciji broj ponavljanja, po oko 4 serije) i  takoder radim odvojeno biceps 4x 10 ponavljanja sa 12kg to je ugl max sta mogu trenutno, rasmisaljm jos ramenima i tricepsu al to mi je manje bitno trentno buduci da se triceps kao i manjim dijelom ramena vec vjezbaju sa sklekovima (radim vise vrsta)

Nakon ovog "treninga" uzmem jednu mjericu whey-a i to je to (naravno da normalno jedem tijekom dana i kasnije za veceru i sve )

za sada je napredak solidan, vidim da ga ima i to me tjesi, kao i upale kvadricepsa koja me muci cili dan

Imali ko kakve preporuke jos?

e da, mislia san i na dipseve  ali neman ih kako izvodit (stolice mi nisu bas sigurne)

15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Nakon dvomjesečnog uzimanja kreatina napravio sam stanku,izgubio kilu samo....zadovoljan :)

A koliko si dobio kg u tih dva mjeseca??

www.fotoprizma.com
16 godina
Rast mišića i visina

Ekipa trebam savjet. Kod sklekova s opterećenjem na leđima (15 kg) dosta me bole ručni zglobovi nakon toga...prođe to, ali sumnjam da je pretjerano zdravo...je li možda zdravije to raditi na šakama?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
TriP kaže...
DuMe kaže...

5

15 godina
neaktivan

Ako imaš dvije bučice,uhvati ih u ruke i onda na njima radi sklekove,mislim da će ti tako manje patit zglobovi. Meni je pomoglo. 

www.fotoprizma.com
16 godina
TriP kaže...

Ako imaš dvije bučice,uhvati ih u ruke i onda na njima radi sklekove,mislim da će ti tako manje patit zglobovi. Meni je pomoglo. 

Da...to bi bilo idealno. Imam jednu štangu i 15 kg utega. Te utege koristim u ruksaku...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
18 godina
Prelose kaže...

otici cu kod doktora naravno napokon a fkt sam glup 2 mjeseca mi ode u vjetar :( mozes mi objasnit kako funkcionira protein za oporavak misica,to sam mislio mozda uzimat NAKON sto odem kod doktora,prihvatite ispriku zbog trolanja druga sansa? i ja bih htio sudjelovati u ovim raspravama tu i naucit nesto.

Ma to ti neki bro krivo govori, kažem ti, proteini su ti u biti hrana, ovi u prahu (whey) su ti dobiveni iz sirutke od svježeg sira,
pa ti tako onda jednako može pomoći da jedeš sir. Ono što moraš vidjeti kod doktora je dali su ti bolni mišići
ili, što je puno vjerojatnije, upaljeni ligamenti i tetive. Moraju ti vidjeti i imaš li kakvu veću rupturu.
Sve se to da zaliječiti samo moraš znati što ti je. Za to onda imaš ciljane lagane vježbe koje će ubrzati zacjeljenje.
Dakle vjerojatnije je da ćeš za početak trebati protuupalne lijekove, a možda onda i nešto na bazi
glukozamina, kondroitina
npr. kod nas poznati osteo biflex http://www.zdravakrava.hr/clanak/558/zastiti-zglobove-osteo-bi-flexom
(skup je ko vrag samo da napomenem, pa možda doktor da nešto slično na recept)
ako bude potrebno kupovati, možda je čak bolji labradin elastyjoint. No otom potom. Najbolje rezultate
ipak daje rehabilitacijsko vježbanje, ali kad doznaš što ti je.

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ekipa trebam savjet. Kod sklekova s opterećenjem na leđima (15 kg) dosta me bole ručni zglobovi nakon toga...prođe to, ali sumnjam da je pretjerano zdravo...je li možda zdravije to raditi na šakama?

Ja san ima slican problem prije pa me je proslo, al to vrime kad me je bolilo  radia san ih sa bandazama (stegnes oko zglobova i palca) i to mi je dosta pomoglo

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Teze ti je radit na sakama jer je vece opterecenje na sami zglob. Ja bih rekao da ti se zglob razvija, barem mislim jer mene isto zna boliti posto sam sad u zadnje vrijeme povecao kilazu dosta i zna boliti. Tipa koljena me bole jer prije nisam radio cucanj cesto radi leda a sad sam odmah na 130 kg skocio i zna bolit.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
DuMe kaže...
TriP kaže...
DuMe kaže...

5

Ljepo se to hvata na tebe. {#}  Ja sa kreatinom nisam imao takav napredak u kilaži,otprilike dobivam 1 kg mjesečno.

www.fotoprizma.com
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kad ste se vec povezali rucnih zglobova, ja isto moram nositi tu bandazu (lom desne ruke bas kod zgloba u osnovoj skoli) i bas je nezgodna, probadajuca bol kod vecih tezina...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
badboycro kaže...

Meni je ovakav plan za sada, krecem za koji tjedan u teretanu al do tad ovako ide

Znaci 3 puta tjedno, kucni trening, radim sklekove zgibove i cucnjeve (+iskoraci) po programu (svaki put drugaciji broj ponavljanja, po oko 4 serije) i  takoder radim odvojeno biceps 4x 10 ponavljanja sa 12kg to je ugl max sta mogu trenutno, rasmisaljm jos ramenima i tricepsu al to mi je manje bitno trentno buduci da se triceps kao i manjim dijelom ramena vec vjezbaju sa sklekovima (radim vise vrsta)

Nakon ovog "treninga" uzmem jednu mjericu whey-a i to je to (naravno da normalno jedem tijekom dana i kasnije za veceru i sve )

za sada je napredak solidan, vidim da ga ima i to me tjesi, kao i upale kvadricepsa koja me muci cili dan

Imali ko kakve preporuke jos?

e da, mislia san i na dipseve  ali neman ih kako izvodit (stolice mi nisu bas sigurne)

mozes radit one dipseve na klupici, ili krevetu, one "lagane".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice