daj molimte spominješ taj biceps i tih teških 25 kg već proteklih 10 stranica a svaki drugi post ti je da želiš vidljivije trbušnjake,o čem ti pričaš, triceps ti u pravilu treba biti veći od bicepsa,šta njega ne siluješ sa tih teških 25 kg,ili šta već,zaš samo spominješ te kid showoff mišiće.bicepse i trbušjake,to svaki de*il može za 2 tjedna istaknut malo pogotovo ako si mršav,Neznam stvarno kako sam trebao shvatit onu šalu o gaineru onom al ok. Daj pogledaj si onu sliku iz profila,neću ulazit u to dali stojiš ispravno ili ne al džaba tebi onih tvojih milijun sklekova koje možeš napravit kad su ti prsa uvučena u odnosu na tvoj famozni trbuh za 10 centimetara....jednostavno mi smeta konstantno spominjanje tog tvog bicepsa i trbuha, koji zahtjevaju minimalan napor i minimalno zalaganje da bi se napravilo nešto od njih.
EFIT: da nebi krivo shvatio samo,ne kritiziram ovdje tvoja prsa nego pretjerivanje sa trbuhom.
kad smo kod te slike, kao prvo slika je glupo ispala, uopce tako ne izgledam, prsa su mi veca od trbuha, slikat cu bas to opet samo da ti dokazem.
drugo trbuh uopce ne forsiram, napravim u treningu oko 90 trbusnjaka i to je to za trbuh, ioano se plocice rade prehranom a ne trbusnjacima.
triceps forsiram s 13.5 kg, i to mi je sad onako dosta tesko, radim 7-8 ponavljanja, 4 serije, mislio sam sad smanjit ponavljanja na 5, ali povecat tezinu.
za prsa radim sklekove i bench, oko 130 sklekova po treningu, te na benchu 35 kg(da znam malo je al sta sad)
za leda radim zgibove(gornja dio leda) a za donji mrtvo dizanje, koje radim s 35 kg.
za kvadricepse radim cucnjeve s cca 25 kg.
te za listove ono dizanje na prste drzeci sipku od isto 25 kg.
za biceps radim stojeci pregib sipkom-25 kg i stojeci pregib bucicama-13.5 kg.
di ja tu forsiram biceps ili trbuh? ja imam problem da na tijelu nemam ni trunke sala osim u donjem dijelu trbuha tocnije dio gdje bi trebao bit 3. red "plocica", znaci dva reda se super vide bez sala, ali na onom dole trecem ima sala, vidi se da je podjeljeno u 6 pack, no to salo smeta zato sam pito na nekoj od proslih stranica kako da to s cardiom smanjim. nego mene jos zanima kako ti izgledas, ne zelis stavit slike ili?

Ja sa kreatinom nisam imao takav napredak u kilaži,otprilike dobivam 1 kg mjesečno.