Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.697.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
deelight kaže...

ma kakav whey i glukoza...prije će dobiti masu ovime nego sa wheyem i glukozom...poslije whey i glukoza...ja treniram 4 godine konstantno pa nisam nikad uzeo taj whey i glukozu...pijem weider proteine od početka i njihovi su mi proizvodi super...

Pričaš bezveze.Nemoj više molim te.

BTW Weiderovi proteini su jedni od najskupljih a dosta lošiji od konkurenata.Neznam kako izgledaš ali za 4 godine bi trebao biti zmaj.Ajde nabaci sliku(zatamni facu ako te sram) .Mene su tražili da stavim ja sam stavio!!

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sad mi je zao sto je nisam sačuvao, onako malo zamućena i iz onog kuta bacao si na Gokua. :(

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 22:05 (PLASMAorLCD).
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Sad mi je zao sto je nisam sačuvao, onako malo zamućena i iz onog kuta bacao si na Gokua. :(

Znam ga s nekoliko foruma :) Mislim da se zove Filip :D 

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Momci evo da vam javim, sve više me bole leđa... Ne mogu više normalno ni hodat, ni sjedit, pa skoro ni ležat :(
Dok sam popodne radio vježbe super sam se osjećao, a od tada me sve boli i to jako (ne osjećam veliku bol u tim mišičima koje sam vježbao, već tamo gdje me boli zadnjih 4 mjeseca :(
Sve razmišljam počet pit neke ljekove protiv bolova jer ne želim otić na operaciju kralježnice, a nemam još ni 20 godina!

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nisam prije pratio temu.Jesi bio kod doktora.Ako nisi odi!

16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
Pričaš bezveze.Nemoj više molim te.

BTW Weiderovi proteini su jedni od najskupljih a dosta lošiji od konkurenata.Neznam kako izgledaš ali za 4 godine bi trebao biti zmaj.Ajde nabaci sliku(zatamni facu ako te sram) .Mene su tražili da stavim ja sam stavio!!

ne pričam bezveze ako želiš biti najpametniji ovdje slobodno ja samo pričam istinu...weider jesu jedni od skupljih al barem znaš šta piješ...a ne ko ostala smeća po 100 kn primjera ...neznaš ni šta piješ tada....sliku ne stavljam nisam željan dokazivanja...pišem iz iskustva i pišem ono što znam...ovdje vidim da mogu pomoći ljudima jer rade puno grešaka...mnogi gledaju video pa idu vježbat...to neide

1.Lovac kaže...

Momci evo da vam javim, sve više me bole leđa... Ne mogu više normalno ni hodat, ni sjedit, pa skoro ni ležat :(
Dok sam popodne radio vježbe super sam se osjećao, a od tada me sve boli i to jako (ne osjećam veliku bol u tim mišičima koje sam vježbao, već tamo gdje me boli zadnjih 4 mjeseca :(
Sve razmišljam počet pit neke ljekove protiv bolova jer ne želim otić na operaciju kralježnice, a nemam još ni 20 godina!

vidim nisi me poslušao 

...train hard, feel good, never give up...
17 godina
neaktivan
deelight kaže...

ne pričam bezveze ako želiš biti najpametniji ovdje slobodno ja samo pričam istinu...weider jesu jedni od skupljih al barem znaš šta piješ...a ne ko ostala smeća po 100 kn primjera ...neznaš ni šta piješ tada....sliku ne stavljam nisam željan dokazivanja...pišem iz iskustva i pišem ono što znam...ovdje vidim da mogu pomoći ljudima jer rade puno grešaka...mnogi gledaju video pa idu vježbat...to neide

OK sve razumijem ali čemu gejeneri.Ako već toliko znaš onda znaš da su u njima samo jednostavni šećeri!!!

16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
deelight kaže...

OK sve razumijem ali čemu gejeneri.Ako već toliko znaš onda znaš da su u njima samo jednostavni šećeri!!!

znam brate mili da su jednostavni šečeri al nekome tko je krenuo u sve to za početak su mu dovoljni i oni...ja sam na početku tek kad sam krenuo trenirat pio PROTEIN 80 PLUS ili formula 80 kako je svi zovu od weidera...pa sam nakon toga prešao na ANABOLIC EVOLUTION jer sam radio na masi...i jeo sam pored toga ko konj sve šta sam stigao...što više ugljikohidrata i dobivao na masi...a to sam upravo i želio...je da mi je posni sir,piletina,šunka,jaja,bademi itd bilo na vrh glave al mora se nema druge...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 22:28 (deelight).
15 godina
neaktivan
deelight kaže...
Hrvojestr kaže...
deelight kaže...

znam brate mili da su jednostavni šečeri al nekome tko je krenuo u sve to za početak su mu dovoljni i oni...ja sam na početku tek kad sam krenuo trenirat pio PROTEIN 80 PLUS ili formula 80 kako je svi zovu od weidera...pa sam nakon toga prešao na ANABOLIC EVOLUTION jer sam radio na masi...i jeo sam pored toga ko konj sve šta sam stigao...što više ugljikohidrata i dobivao na masi...a to sam upravo i želio...je da mi je posni sir,piletina,šunka,jaja,bademi itd bilo na vrh glave al mora se nema druge...

sto vise ugljikohidrata?? cak i ja znam da treba sto vise proteina (bjelancevina), a ne ugljikohidrata

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

sto vise ugljikohidrata?? cak i ja znam da treba sto vise proteina (bjelancevina), a ne ugljikohidrata

Dobro je rekao.Za masu što više UH ali i P ;) 

16 godina
neaktivan
strbi kaže...
deelight kaže...
Hrvojestr kaže...
deelight kaže...

da kad se želi dobit masa ŠTO VIŠE UGLJIKOHIDRATA...proteini iliti bjelančevine služe za izgradnju mišiča! ali bez ugljikohidrata nečeš dobiti na masi i onaj tko radi na masi tko je mršav mora unosit što više UH

15 godina
neaktivan
deelight kaže...
strbi kaže...
deelight kaže...
Hrvojestr kaže...
deelight kaže...

da kad se želi dobit masa ŠTO VIŠE UGLJIKOHIDRATA...proteini iliti bjelančevine služe za izgradnju mišiča! ali bez ugljikohidrata nečeš dobiti na masi i onaj tko radi na masi tko je mršav mora unosit što više UH

nisam znao, hvala :D

15 godina
neaktivan
deelight kaže...
Hrvojestr kaže...
deelight kaže...

za sve koji rade na MASI preporučujem za dobivanje mase (osobno ga pio)

KLIK

ili

KLIK

To je sve smeće.Puno jednostavnih šećera. Kupi whey i glukozu .To ti je ubiti zamjena za te gejnere.Samo znaš kakav šećer piješ :) 

ma kakav whey i glukoza...prije će dobiti masu ovime nego sa wheyem i glukozom...poslije whey i glukoza...ja treniram 4 godine konstantno pa nisam nikad uzeo taj whey i glukozu...pijem weider proteine od početka i njihovi su mi proizvodi super...

Meni MegaMass 2000 nije puno pomoga,al ovisi od osobe do osobe naravno

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

sve ovisi od osobe do osobe i kako si koliko si ga puta na dan pio i kada si ga pio i koliko si pored toga jeo...

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Što pojesti poslje treninga a da nije whey?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
deelight kaže...
insomniac kaže...

sve ovisi od osobe do osobe i kako si koliko si ga puta na dan pio i kada si ga pio i koliko si pored toga jeo...

Jeo sam kao uvijek,a to je PUNO
Pio sam ga jednom dnevno,kao post workout

EDIT:Nez jel ce link radit za vas

http://charts.bodybuilding.com/charts/chart?chart_type=weight&siteowner=41810312&width=210&height=120&presentation=SWF

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 23:28 (insomniac).
16 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Evo vam ljudi video od punih 10 min sa raznim vjezbama za snagu i izdrzljivost.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
neaktivan
Preporuka primjene:
U dane treninga: jedan shake do 30 minuta prije treninga i drugi shake odmah nakon treninga.
U dane bez treninga: Jedan shake ujutro i drugi shake navečer
megamass :D
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

De,tip radi mrtvo dizanje sa gredom,i nije ledja ispravio...bravo

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E, ljudi, situacija je ovakva.

Imam 17.5 godina, i 9.12.2011 (prije 33 dana) sam slomio nogu (lisnu fibulu).

I sada, kako su mi mišići distrofirali, tj. lisni mišić, mene zanima što učiniti po tom pitanju.

Trebam raditi neke vježbe (pretpostavljam dizanje na prste -  to je za list). Nisam još išao kod doktora, jer mi u ponedjeljak skidaju gips pa ću vjerojatno ići na fizikalnu terapiju, ali želio bih dodatno doma vježbati.

Hvala...

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
16 godina
protjeran
insomniac kaže...
EZY-E kaže...

a sad ti trazi i najmanju pogresku -.-

ne mora sve raditi sa perfektno ravnim ledima

18 godina
1.Lovac kaže...

Da, svakako doktoru. Rekoh ti nije nikakva sramota otići i tražiti sistematski i kad si potpuno zdrav.

A i doktora zamoli, ako nije siguran što je, da te pošalje na specijalistički pregled/snimanje ortopedu.

Pa imamo zdravstvenu zaštitu, što ju ne koristiti, falabogu nismo u srednjem vijeku.

Shody_1994 kaže...

E, ljudi, situacija je ovakva.

Imam 17.5 godina, i 9.12.2011 (prije 33 dana) sam slomio nogu (lisnu fibulu).

I sada, kako su mi mišići distrofirali, tj. lisni mišić, mene zanima što učiniti po tom pitanju.

Trebam raditi neke vježbe (pretpostavljam dizanje na prste - to je za list). Nisam još išao kod doktora, jer mi u ponedjeljak skidaju gips pa ću vjerojatno ići na fizikalnu terapiju, ali želio bih dodatno doma vježbati.

Hvala...

na fizioterapiji bi morao dobiti sve upute i za doma. Ima nekih elektrostimulatora, mislim da bi ti mogao pomoći i onaj blentavi abtronic elektrosimulator.

(koji je krivo reklamiran kao vježbanje trbušnjaka) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 0:43 (overhaul).
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
insomniac kaže...
EZY-E kaže...

a sad ti trazi i najmanju pogresku -.-

ne mora sve raditi sa perfektno ravnim ledima

Um mora,kad radis s takvim tezinama,moras imat 100% perfektan stav,otherwise mozes pozdravit ledja

Mrtvo se cak i sa manjim tezinama mora kako triba radit

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja imam 183 cm 73 kil i 14 godina 

aktivno se bavim muay thai-em 5 puta tjedno

al se hranim nikako citaj:burek,big mek,cevapi

{#}

tjekom ovih praznika pokuso se udebljat al neide ja samo dobio misice 

http://hrpirates.wordpress.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 0:46 (kmgamer).
16 godina
neaktivan
kmgamer kaže...

ja imam 183 cm 73 kil i 14 godina 

aktivno se bavim muay thai-em 5 puta tjedno

al se hranim nikako citaj:burek,big mek,cevapi

{#}

tjekom ovih praznika pokuso se udebljat al neide ja samo dobio misice 

sredi prehranu :)

18 godina
insomniac kaže...

Um mora,kad radis s takvim tezinama,moras imat 100% perfektan stav,otherwise mozes pozdravit ledja

Ali ima tamo odličnih vježbi, samo su kaotično poslagane i svakako izvedene. I velik dio je preopasan za neiskusne.

Dečki su mladi, svašta tijelo trpi do neke granice -no Parkouraši su česti gosti trauma zbog nikakvog stručnog nadzora :/

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...
insomniac kaže...

Ali ima tamo odličnih vježbi, samo su kaotično poslagane i svakako izvedene. I velik dio je preopasan za neiskusne.

Dečki su mladi, svašta tijelo trpi do neke granice -no Parkouraši su česti gosti trauma zbog nikakvog stručnog nadzora :/

Da,istina je to,ali postavljaju los primjer ljudima koji gledaju

Evo,ovaj tip je legenda,radi sve super,objasni,i ima fb stranicu di mozes pitat sta oces,neko ce uvik odg. :)

https://www.youtube.com/user/ScottHermanFitness?blend=1&ob=video-mustangbase

16 godina
protjeran
overhaul kaže...
insomniac kaže...

traceuri molim lijepo ;)

i neznam je li se itko od nas koji treniramo parkour ikad gadnije ozljedio a kamoli bio u bolnici zbog toga...

nikakav strucan nadzor nije potreban(dobro, je u pocetku kada ljudi tek krenu trenirati da im se pokaze nekakav put) ako se osoba informira i ako polako napreduje redovito vjezbajuci snagu.

i prvo se informiraj ubuduće...

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Na koji način da jedem zobene pahuljicam? Samo sa mlijekom mi i nije nešto...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Mozes mlijekom a mozes i jogurtom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice