FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.852.322
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta za valdesa, i baš sad kad je najpotrebniji ,  a yebemu sriću. . . {#}

Ajmo Rakitić !!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 21:58 (barcaINTER).
13 godina
FC Barcelona

Prema pravilniku FIFA-e, Barcelona je sada u mogućnosti dovesti novog golmana, ali samo iz španjolske lige, ukoliko Valdes van terena bude nekoliko mjeseci! Uz posebno dopuštenje UFA-e, taj golman može nastupati i u Ligi prvaka.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
Re: FC Barcelona

Nebi imao ništa protiv da ove dvije utakmice završe X.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sevilla se drži, x bi ko pobjeda bila.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
FC Barcelona
OFFICIAL: Valdés has torn an anterior cruciate ligament and will miss the rest of the season, including the World Cup in Brazil #fcblive

:(
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

tamam kad je najbitnije.Dolaze odlucujuce utakmice...

Btw nisam danas gledao utakmicu:
Kako su igrali?Jel Neymar napravio stagod dobrog?Bartra?Iniesta? 

15 godina
FC Barcelona
Ma lako za kraj ove sezone, ali ovo mu je bila zadnja sezona u klubu i da završi na ovakav način, jednostavno se teško pomiriti s time.

Najbolji golman u povijesti kluba.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ma lako za kraj ove sezone, ali ovo mu je bila zadnja sezona u klubu i da završi na ovakav način, jednostavno se teško pomiriti s time.

Najbolji golman u povijesti kluba.

Drzi se Victore legendo,steta,ovo mu je bila mozda jedna od boljih sezona,V.V ♥

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije zaslužio ovakav odlazak i jako mi je žao što se ovako završilo. Prava legenda, poput Puya. Drži se VV {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Teško će Sevilla ovo izdržat do kraja,   Real igra bezveze totalno (ko i obično), ali problem je što Sevilla hoće sva 3 boda i puno se otvara.  Još je pola sata igre,  sad će počet ona genijalna, poznata realova igra, 1001 nabačaj i laktarenje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 23:20 (barcaINTER).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.....    Kakav sombrero i asist rakete . .. . . .Majstore  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmo Sevilla, još malo izdržite, i Barca se vraća tamo gdje joj je i mjesto :)

Raketa legendo :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 23:36 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

na 2. mjesto? :P

15 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
Tommy_123 kaže...

Ispred Reala {#}

1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Zeromaxy21 kaže...
Tommy_123 kaže...

Ispred Reala{#}

{#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

I onda seru po Neymaru, kao promašaj, preskup ovo ono,   yebote pa za ovu rugobu Balea ja nebi dao niti 100 eura, koliko je nesposoban.   Možda bi igrao bolje u nekom drugom klubu  ( gdje je nogomet u prvom planu )  , ali u Real je ionako doveden zbog marketinga kao i većina ostalih.    Jeste li primjetili kako se Kristina naljutila kad mu je Bale pucao slobodnjak umjesto njega,  kako je bio tužan, skoro sam zaplakao.

16 godina
FC Barcelona

Opet su ih suci pokrali. {#} {#}

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
FC Barcelona

Da su u ovih nekiloiko dana više vremena proveli trenirajući, a ne pljuvanju po sucima, možda bi i pobijedili {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 23:56 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcainter, aj iskreno napisi koliko godina imas. Cisto sumnjam da imas vise od 13. Ako imas vise, rađe suti.

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
17 godina
FC Barcelona

Eto sad opet Barca ovisi sama o sebi, treba pobijedit sve tekme do kraja i prvi smo {#} Naravno da će biti teško, pogotovo bez Valdesa, al treba imat vjere do kraja 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sudac pravedan, mi losi, jbg nismo iskoristili prilike koje smo imali, sevilla je i zasluzeno pobjedila.

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto, gotovo je, dobili pljusku i od Seville.     Jbt, više je tehnike u Iniestinoj trepavici nego u cijelom Realu.   Nemože se sve na silu.  A sad pa pa, madrid, papa.......i nevraćaj se više. {#}   {#}   {#}...

13 godina
barcaINTER kaže...

I onda seru po Neymaru, kao promašaj, preskup ovo ono,   yebote pa za ovu rugobu Balea ja nebi dao niti 100 eura, koliko je nesposoban.   Možda bi igrao bolje u nekom drugom klubu  ( gdje je nogomet u prvom planu )  , ali u Real je ionako doveden zbog marketinga kao i većina ostalih.    Jeste li primjetili kako se Kristina naljutila kad mu je Bale pucao slobodnjak umjesto njega,  kako je bio tužan, skoro sam zaplakao.

Neymar je doktor znanosti za ovog uhatog... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
barcaINTER kaže...

Neymar je doktor znanosti za ovog uhatog... 

Točno.....{#}.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije lijepo smijati se tudjoj nesreci.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

NAJVAZNIJE ZA NAS JE DA ODLUCUJEMO SAMI O SEBI.

Zadnje kolo odluciva ali isto mislim da ce Atletico kiksati jer ce LP sada a nemaju klupe tako da...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ljudi nemojte sada sa tim djecijim forama Papa Madird i tako...Nemamo 5 godina kao i pjedini pa da se nasladujemo tudem porazu.

Jos nista nije gotovo

12 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Nije lijepo smijati se tudjoj nesreci.

Znam, imaš potpuno pravo, prešao sam mjeru i skoro me stid toga.  Ali stvar je u tome da su mi neki pojedinci iz one teme, ovih dana toliko išli na xurac sa kmečanjem na suce samo zato jer neznaju gubit, i da bi umanjili pobijedu Barcelone, pa mi sad drago, eto priznajem, što ću kriv sam.   

15 godina
neaktivan
Jos 8 kola... 24 boda u igri. Ovako i nasi mogu vec u subotu kiksat, tako da... Raketa se narugao.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slijedi najteži dio sezone, liga prvaka Atletico, tko zna koga ćemo dobit ako prođemo, liga je još u igri, finale kupa s Realom. Nećemo se u oblake vinut i reći da je sve gotovo. Najgore dolazi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice