Šteta za valdesa, i baš sad kad je najpotrebniji , a yebemu sriću. . . 
Ajmo Rakitić !!!
Šteta za valdesa, i baš sad kad je najpotrebniji , a yebemu sriću. . . 
Ajmo Rakitić !!!
Prema pravilniku FIFA-e, Barcelona je sada u mogućnosti dovesti novog golmana, ali samo iz španjolske lige, ukoliko Valdes van terena bude nekoliko mjeseci! Uz posebno dopuštenje UFA-e, taj golman može nastupati i u Ligi prvaka.
Nebi imao ništa protiv da ove dvije utakmice završe X.
Sevilla se drži, x bi ko pobjeda bila.
tamam kad je najbitnije.Dolaze odlucujuce utakmice...
Btw nisam danas gledao utakmicu:
Kako su igrali?Jel Neymar napravio stagod dobrog?Bartra?Iniesta?
Drzi se Victore legendo,steta,ovo mu je bila mozda jedna od boljih sezona,V.V ♥
Nije zaslužio ovakav odlazak i jako mi je žao što se ovako završilo. Prava legenda, poput Puya. Drži se VV 
Teško će Sevilla ovo izdržat do kraja, Real igra bezveze totalno (ko i obično), ali problem je što Sevilla hoće sva 3 boda i puno se otvara. Još je pola sata igre, sad će počet ona genijalna, poznata realova igra, 1001 nabačaj i laktarenje.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL..... Kakav sombrero i asist rakete . .. . . .Majstore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I onda seru po Neymaru, kao promašaj, preskup ovo ono, yebote pa za ovu rugobu Balea ja nebi dao niti 100 eura, koliko je nesposoban. Možda bi igrao bolje u nekom drugom klubu ( gdje je nogomet u prvom planu ) , ali u Real je ionako doveden zbog marketinga kao i većina ostalih. Jeste li primjetili kako se Kristina naljutila kad mu je Bale pucao slobodnjak umjesto njega, kako je bio tužan, skoro sam zaplakao.
Opet su ih suci pokrali.

Da su u ovih nekiloiko dana više vremena proveli trenirajući, a ne pljuvanju po sucima, možda bi i pobijedili 
Barcainter, aj iskreno napisi koliko godina imas. Cisto sumnjam da imas vise od 13. Ako imas vise, rađe suti.
World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
Eto sad opet Barca ovisi sama o sebi, treba pobijedit sve tekme do kraja i prvi smo
Naravno da će biti teško, pogotovo bez Valdesa, al treba imat vjere do kraja
Sudac pravedan, mi losi, jbg nismo iskoristili prilike koje smo imali, sevilla je i zasluzeno pobjedila.
World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
Eto, gotovo je, dobili pljusku i od Seville. Jbt, više je tehnike u Iniestinoj trepavici nego u cijelom Realu. Nemože se sve na silu. A sad pa pa, madrid, papa.......i nevraćaj se više.
...
I onda seru po Neymaru, kao promašaj, preskup ovo ono, yebote pa za ovu rugobu Balea ja nebi dao niti 100 eura, koliko je nesposoban. Možda bi igrao bolje u nekom drugom klubu ( gdje je nogomet u prvom planu ) , ali u Real je ionako doveden zbog marketinga kao i većina ostalih. Jeste li primjetili kako se Kristina naljutila kad mu je Bale pucao slobodnjak umjesto njega, kako je bio tužan, skoro sam zaplakao.
Neymar je doktor znanosti za ovog uhatog...
Neymar je doktor znanosti za ovog uhatog...
Točno.....
.
Nije lijepo smijati se tudjoj nesreci.
NAJVAZNIJE ZA NAS JE DA ODLUCUJEMO SAMI O SEBI.
Zadnje kolo odluciva ali isto mislim da ce Atletico kiksati jer ce LP sada a nemaju klupe tako da...
Ljudi nemojte sada sa tim djecijim forama Papa Madird i tako...Nemamo 5 godina kao i pjedini pa da se nasladujemo tudem porazu.
Jos nista nije gotovo
Nije lijepo smijati se tudjoj nesreci.
Znam, imaš potpuno pravo, prešao sam mjeru i skoro me stid toga. Ali stvar je u tome da su mi neki pojedinci iz one teme, ovih dana toliko išli na xurac sa kmečanjem na suce samo zato jer neznaju gubit, i da bi umanjili pobijedu Barcelone, pa mi sad drago, eto priznajem, što ću kriv sam.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Slijedi najteži dio sezone, liga prvaka Atletico, tko zna koga ćemo dobit ako prođemo, liga je još u igri, finale kupa s Realom. Nećemo se u oblake vinut i reći da je sve gotovo. Najgore dolazi.