Najvažnije je da je opet sve u našim rukama. Do danas se računalo ako sve pobijede sve utakmice do kraja, možda i bude neka šansa za naslov. A sada se zna ako se pobijedi sve do kraja, sigurno smo prvaci.
Daleko je to još od kraja, ali najvažnije je da je sami odlučuju o svojoj sudbini, ne ovisimo više o nikome.
Već za vikend je nezgodna utakmica, gradski derbi protiv Espanyola.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slijedi najteži dio sezone, liga prvaka Atletico, tko zna koga ćemo dobit ako prođemo, liga je još u igri, finale kupa s Realom. Nećemo se u oblake vinut i reći da je sve gotovo. Najgore dolazi.
Točno, al barem se malo lakše diše.
Najvažnije je da je opet sve u našim rukama. Do danas se računalo ako sve pobijede sve utakmice do kraja, možda i bude neka šansa za naslov. A sada se zna ako se pobijedi sve do kraja, sigurno smo prvaci.
Daleko je to još od kraja, ali najvažnije je da je sami odlučuju o svojoj sudbini, ne ovisimo više o nikome.
Već za vikend je nezgodna utakmica, gradski derbi protiv Espanyola.
Ja se samo nadam da im je teren zelen!
koliko je zadnji put Barca ostala na gostovanju kod Espanyola?
koliko je zadnji put Barca ostala na gostovanju kod Espanyola?
Barcelona je pobijedila 0:2 zadnji put na tom gostovanju. Nije bilo Messija na toj tekmi, fabregas je igrao lažnu devetku.
Nitko nije primjetio da Atletico u subotu igra protiv Athletico Bilbao.
Da, i to još u gostima, neće im bit lako, ovi su doma ludi. Ali nije mi jasno kako Atletico cijelu sezonu sa istih 10 igrača gura ovako dobro, moraju izgorit kad tad.
Izgorit ce sada. Veliki dio nase momcadi je odmaran danasnju utakmicu tako da mislim da ce to stalno raditi u sljedecih mjesec Dana a s obzirom name raspored to so mozemo priustiti.
Nitko nije primjetio da Atletico u subotu igra protiv Athletic Bilbao.( bez O)
Prema pravilniku FIFA-e, Barcelona je sada u mogućnosti dovesti novog golmana, ali samo iz španjolske lige, ukoliko Valdes van terena bude nekoliko mjeseci! Uz posebno dopuštenje UFA-e, taj golman može nastupati i u Ligi prvaka.
Po tome, s obzirom da je Iker nezadovoljan statusom u Realu, otkupit ga do kraja sezone i onda je red na ter Stegenu :)
Shakira (37) lavinu bijesa izazvala je singlom na svom novom albumu koji je otpjevala na katalonskom.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Shakira (37) lavinu bijesa izazvala je singlom na svom novom albumu koji je otpjevala na katalonskom.
Sa čime se ljudi zamaraju.
Official: Barcelona announce the transfer of Dinamo Zagreb attacker Alen Halilovic (17) for 2.2M plus incentives when he joins first team.
Official: Dinamo Zagreb attacker Alen Halilovic (17) has signed a 5-year contract at Barcelona and will start at Barcelona B next season

Kaže Dinamo 5 milijuna + dogurat će do 15 mil ako uleti u prvu momčad, kad ono Barca objavi 2.2 mil eura, opet neko zatajenje poreza ili Mamić laže?
EDIT:
Odite na Realovu FB stranicu, svaki komentar - "We want Iker", "Lopez out out out", "put iker in"
kad će tata dati vise prilika afellayu? zao mi je decka sto je imao puno ozljeda :(
Šta uopće raspravljate o umišljenku...taj se tak i tak ne bude naigrao u prvoj momčadi Barce 
Kaže Dinamo 5 milijuna + dogurat će do 15 mil ako uleti u prvu momčad, kad ono Barca objavi 2.2 mil eura, opet neko zatajenje poreza ili Mamić laže?
EDIT:
Odite na Realovu FB stranicu, svaki komentar - "We want Iker", "Lopez out out out", "put iker in"
Baš bi Mamić prodao igrača Barci za 2 milijuna eura, lol.
EDIT:
Baš bi Mamić prodao igrača Barci za 2 milijuna eura, lol.
Jasno da je Mamic prodao Tadica za 1milju eura u grenoble.
Ovdje se radi i vise od 5milja kad se napune svi bonusi i pi?darije sta je nameto u ugovor.
"In just over six years at FCB, he has played 79 official matches, with an excellent record of just 62 goals conceded."
Inače riječ je o Pintu, i oni to zovu sjajnim statistikama? 79 utakmica, 62 gola? Jooj, crno nam se piše ak obrana ne bude na mjestu
Znaš da kad dobiješ 4 gola na utakmici (kao sad Valdes) čak i da u slijedeće 3 ne dobiješ gol, to je i dalje statistički gol po utakmici?
On ima manje od gola po utakmici. To je fenomenalan rezultat.
Sam Valdes je prošlu godinu zavtšio sa 1.06 gola po utakmici, sada je na 0.8.
Roma će umiroviti broj 10 od Tottija. Mislim da će i u Barci tako napraviti. Nije se rodio tko bi mogao poslije Lea nositi taj broj.
tko zna možda je on TAJ? 
Možda. Daj ga vidi kako je debel, mora hitno na dijetu.
Roma će umiroviti broj 10 od Tottija. Mislim da će i u Barci tako napraviti. Nije se rodio tko bi mogao poslije Lea nositi taj broj.
tko zna možda je on TAJ? 
Kakvu dijetu to je klinac, možda ima koje kilo viška, ali sve je to normalno za tu dob.
Kakvu dijetu to je klinac, možda ima koje kilo viška, ali sve je to normalno u toj dobi.
Šala mala...
Keita (Valencia): "Postigavši jedan od najbržih golova u Ligi ikad?Sada ću moći reći Messi nije jedini sa rekordima.(smijeh)" 
tko zna možda je on TAJ? 
Ni tata mu nije baš mršo hehe :D
Kakvu dijetu to je klinac, možda ima koje kilo viška, ali sve je to normalno u toj dobi.
Šala mala...
Ups ako je šala
, neznam više tko je ozbiljan, a tko je samo malo sarkastičan.
Zamislite vrlo mogucu situaciju da se prvak odlucuje u zadnjoj utakici barca atletiko :D koja bi to utakmica bila