1911 /\/\/\/\/\ 1899
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Sastav:Pinto,Alves,Masche,Pique,Alba,Busquets,Xavi,Cesc,Neymar,Messi,Pedro
Ajmo Barca po 3 boda !!!
Samo sreća spašava Espanjol.
Igraju na granici prekršaja, bit će ovo ipak malo teži zadatak, kako stvari za sada stoje. Ali moraju ovo dobit pod svaku cijenu, šteta bi bila da ne iskoriste povoljnu situaciju i kiks reala. Kad je već ponuđeno, treba to uzet....
Uh što je sad promašio Neymar....
Samo da nam se ne obiju od glavu svi ti promašaji.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Čisti penal za ESP, kako ga je udario po glavi.
Kako glup potez Mashea. Ali i ovi iz Espanj. su neka divljač, kako tuku...
Jel moguce da je Nejmar nekoga presao. Cekaj, nije.
De vadi ga van.
Jel moguce da je Nejmar nekoga presao. Cekaj, nije.
De vadi ga van.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
Busquets i Alba na nivo,ostali nista...
Neymar opet toplo/hladno. Možda Alexis unese živosti malo. Jer ovo je bilo dobro prvih 15 min, od tog dalje uspavanka.
Neymar opet toplo/hladno. Možda Alexis unese živosti malo. Jer ovo je bilo dobro prvih 15 min, od tog dalje uspavanka.
100 milja eura i nevideni hype a nije niti 10% cijene pokazao na terenu kamoli ovih suludih 100 miljuna.
Kakvih 100 mil., pa nismo mi Real da damo 100 mil. za igraca od 22 godine
1911 /\/\/\/\/\ 1899
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Krece opet Uefalona,suci,blabla...igrac je igrao rukom ali je mozda i Neymar prije toga,treba vidjet situaciju...vec mi je postalo bezveze da nam penali preokrecu utakmicu...
Koliko god koštao loše igra. Moje mišljenje je da će on tek od iduće sezone biti onaj Neymar iz Brazilske reprezentacije.
bio penal ili ne, barem se sudac iskupio za penal prije koji je bio 100% a nije suđen
Krece opet Uefalona,suci,blabla...igrac je igrao rukom ali je mozda i Neymar prije toga,treba vidjet situaciju...vec mi je postalo bezveze da nam penali preokrecu utakmicu...
Penali su sastavni dio nogometa i svake tekme, nekad će dosuditi nama, nekad protivniku, uopće ih je glupo naglašavati. Barcelona sigurno nije osvojila toliko trofeja, radi krivo dosuđenih penala, no kad si na vrhu sve ti gledaju i dobre i loše stvari pa to izgleda toliko bitno.
bio penal ili ne, barem se sudac iskupio za penal prije koji je bio 100% a nije suđen
Ovo je glupost za kazati.
Šta golman radi. Majstor za crveni..
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Lopez što je igrao rukom, sad može igrati rukama koliko hoće.
x18x05x-Sjeti se Alexisa kako je taj igrao dok je došao, nije bio ni upola dobar kao Neymar sada, a bogme nije ni sada nešto puno bolji od njega, a pritom je Neymar mlađi, ima tek 21 godinu i još uvijek se razvija. Također niti Sanchez nije bio jeftin, ako je vjerovati prvoj cijeni koja je objavljena za Neymara, vrlo su blizu. Previše se digao hype oko Neymara, pa ljudi očekuju čuda, ali njegova pozicija i zadaci nisu isti u Brazilu kao u Barci i zato se možda njegov učinak čini slabijim.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Teska utakmica,ali ipak vazna pobeda,VISCA BARCA ♥