Da je sudac bio pošten , real bi izgubio sa većom razlikom, tako da nisam ni ja baš zadovoljan sa sucem, imaju oni tamo pravo. Volio bi da slijedeći clasico sudi malo pošteniji sudac, iako mi je kod ovog bilo drago što nije nasjedao na ronaldova simuliranja kojih vidim ima sve više. Izgleda da ga je Bale još malo podučio kako se to radi, svi gledaju njegove najbolje poteze iz eng. lige a nitko ne gleda njegova simuliranja u toj ligi kojih vjerujte mi , ima poveći broj. Evo baš sam pogledao par filmića, i stvarno dečko zna zanat. Koji će to bit glumački par , stvarno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Deulofeu odigrao još jednu sjajnu utakmicu, upisao 2 asistemcije i cijelo vrijeme izluđivao obranu Newcastlea.
Sigurno se vraća u Barçu iduće sezone, a Tello vjerojatno ide na posudbu...
Tel aprodat dok vrijeme...kako je taj momak los.Nebi donio pomaka u Barcu B
Deulofeu odigrao još jednu sjajnu utakmicu, upisao 2 asistemcije i cijelo vrijeme izluđivao obranu Newcastlea.
Sigurno se vraća u Barçu iduće sezone, a Tello vjerojatno ide na posudbu...
On i Rafinha,odlican je 
Vidio sam da najvjerojatnije od prve kreće Pedro-Messi-Alexis. Treba sad stisnut i ne ispustit niti jedan bod. Ako Bog da, Sevilla će nam pomoći danas 
Barcelona je jedini klub na planeti koja ima 2 stadiona. Camp Nou za utakmice, i Santiago Bernabeu za treninge !!! 

..... Balo.
Barcelona je jedini klub na planeti koja ima 2 stadiona. Camp Nou za utakmice, i Santiago Bernabeu za treninge !!! 

.....
By: Mario Balotelli :D
Nabijem Martina na sad bi rekao šta. Opet Pedro ne počinje 
Barça: Valdés, Adriano, Alba, Mascherano, Bartra, Song, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi i Neymar.
Prijenos na SK2 ili preko Iskon Player-a.
Žao mi Pedra, definitivno zaslužuje više.
Ali jasno je što Martino pokušava, Neymar treba dobiti na samopouzdanju, a Celta je ekipa koja igra napadački, neće se braniti, stoga bi trebalo biti prostora za Neymara.
Ja bi osobno Neymara ispred Pedra,jer Neymar treba na ovakvim utakmicama da podize samopouzdanje i formu,a ne ga ubacivati u jace tekme pa onda nista ne napravi...Pedro moze uci i u 2.poluvremenu...a danas ocekujem visoku pobjedu,mislim da je ekipa u dobrom raspolozenju i svjesni su da nema mjesta za kikseve
Nabijem Martina na sad bi rekao šta. Opet Pedro ne počinje 
Barça: Valdés, Adriano, Alba, Mascherano, Bartra, Song, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi i Neymar.
Adriano i Alba na bokovima? Nisam znao da ijedan od njih moze igrat na desnom boku
Dobra je Celta u gostima. Mada mislim da bi to trebalo biti lagano trpanje. Ponovila se Osasuna.
Edit: Malo im je trebalo, 1-0
Evo ga,Neymarr 
Mali nogomet, umjetnost.......... zato volimo Barcu... Vrhunski podvaljena lopta Mesija.
Neymar igra ko luđak :D
Kako uvijek nešto useru, malo je falilo da penal bude. Čak nam se i golman povrijedi.
Pa di se sad ozlijedio jbt. Pred kraj sezone. Valjda neće dugo izbivat.
Ode Valdes, taman kad ih krene i kad se sve posloži, počnu problemi sa ozlijedama.... eh 
Ode Valdes, taman kad ih krene i kad se sve posloži, počnu problemi sa ozlijedama.... eh 
Izuzetno bolna grimasa na licu prvog golmana Barcelone. Prve informacije o povredi ćemo vjerovatno dobiti na poluvremenu, ali sudeći po grimasi i načinu povrede, vjerovatno je u pitanja povreda križnih ligamenata koljena.
Genijalnost Picasa. Ajmo Messi još 
Ovaj Iniesta je nakon tragedije sve bolji i bolji,kako covjek igra,nevjerovatno...nek se pokopa onaj ko ga se usudi stavit u istu recenicu s Modricem,pa makar i u sali...sto se tice utakmice dosta lijepo,zivahno,napokon su se rastrcali malo,Messi isto,to me veseli,Neymar manje slini po lopti,imao je par dobrih prodora,i samo neka tako nastavi,sad je najbitniji dio sezone i svi moraju igrat na vrhuncu...nadam se da ovo s Valdesom nije nista ozbiljno,treba nam sad vise nego ikad,mada treba imati postovanja i vjerovati i u Pinta...nadam se jos ponekom pogotku u nastavku
Nažalost kako stvari trenutno stoje, ovo je bila zadnja utakmica Va!desa u dresu Barcelone. Španjolski mediji pišu da je ozljeda slična onoj Jesea :(
Nažalost kako stvari trenutno stoje, ovo je bila zadnja utakmica Va!desa u dresu Barcelone. Španjolski mediji pišu da je ozljeda slična onoj Jesea :(
Kako mi nemamo sreće. Držimo mu fige da što prije bude onaj stari Valdes.
Pintooo 
Pa nemoj se šalit yebemu 
Zvanično: Iniesta je imao nelagodu u bedrenom mišiću lijeve noge, ali izveden je samo zbog mjera predostrožnosti
Priča se o 6 mj out 
http://www.sport.es/es/noticias/barca/alarma-victor-valdes-seis-meses-3221291
pa neće valjda i Pinto 
Pa sta je sad i sa ovim Pintom
Ovaj Iniesta je nakon tragedije sve bolji i bolji,kako covjek igra,nevjerovatno...nek se pokopa onaj ko ga se usudi stavit u istu recenicu s Modricem,pa makar i u sali...sto se tice utakmice dosta lijepo,zivahno,napokon su se rastrcali malo,Messi isto,to me veseli,Neymar manje slini po lopti,imao je par dobrih prodora,i samo neka tako nastavi,sad je najbitniji dio sezone i svi moraju igrat na vrhuncu...nadam se da ovo s Valdesom nije nista ozbiljno,treba nam sad vise nego ikad,mada treba imati postovanja i vjerovati i u Pinta...nadam se jos ponekom pogotku u nastavku
Maestro...