Nemam netrepeljivosti. Volim Puyola kao igraca... Xavi i Iniesta da ne pricam.
Da li si ti svjestan da je Modric igrao u Dinamu, Tottenhamu pa onda tek u Realu ? Da je Iniesta od kad zna za sebe u Barceloni. Tako da ono...
Naravno da odustajes kad ne vidis dalje od barce, sta je tuzno.
A sta to Iniesta radi a da niti jedan drugi kvalitetan veznjak ne radi ? Otkriva se, ulazi u prazan prostor, dijeli lopte i ponekad pukne po golu i ude na gol. Ja ti opet pricam da on igra drugaciju rolu od Modrica ali ti ocito ne shvacas to. Da nije isto igrati Defanzivnog playmakera sa Xabi Alonsom ili igrati ofenzivnog veznog ili tocnije BoxToBox sa Xaviem, Messiem i Busquestom kao osiguracem iza sebe.
Iniesta je jedan od razloga zašto ova Barcelona kao i Španjolska reprezentacija imaju toliko uspjeha, a ne obrnuto.
Nemoj pričati gluposti, ako ti svojim očima ne vidiš da je Iniesta razinu - dvije iznad Modrića, onda ti ja ne mogu pomoći. Argumente uopće ni ne trebam davati u ovoj smiješnoj usporedbi.
Iniesta je uz Zidane-a vjerojatno najbolji vezni igrač u povijesti. Ako ćeš gledati po individualnoj kvaliteti i ako ćeš gledati po trofejima. On je nezamjenjiv u Barci, nema tog igrača koji ga može zamijeniti.
Modrić nije i nikad neće biti na toj razini.
Samo scrollaj dolje na individualna dostignuča, dakle ne timska, nego individualna. I pogledaj što je sve Iniesta ostvario u svojoj karijeri. A za još bolji dojam, otvori YouTube i gledaj njegovu magiju.
Ti si jako limitiran covjek za raspravljat. Ali jako.
Iniesta nije razlog, razlog je skup kvalitetnih igraca koji su svojim kolektivom izbacili jednog ili dva da se isticu.
Ja ne pricam gluposti - Iniesta je koplje iznad Modric na poziciji koju modric ne igra - argumente ne moras davat jer ih nema.
Iniesta i Zidan nikad nece, niti ce ikada biti isti igraci... niti po poziciji, kvaliteti, pristupu igri a o zidanovoj virtuzonosti ne zelim niti pricati.
Individualna dostignuca necu niti spominjat jer ti ja opet pricam gdje je Modric igrao a gdje Iniesta, kakvu je skolu Modric prosao a kakvu Iniesta, kakav je mentalitet Inieste kad cijeli zivot posvetis jednom klubu, dok s druge strane se moras u BPL.u boriti za poziciju.
Otvorim Youtube i nadem link Andersona Coste i vidim kakav je virtuoz. Isto tako otvori youtube i pogledaj modriceve poteze - oces u obrani oces u napadu.
Iniesta je velik igrac, veliki znalac s loptom... Stavi ga u drugi klub bez ostalih oko njega pa cemo vidjet koliko ce se ta njegova virtuoznost vidjeti.
Ne zelim dalje raspravljat sa covjekom koji nogomet prati samo kroz barcu i nigdje dalje, koji ne razumije osnovne nogometne pojmove, pozicije i role koje postoje u nogometu. Koji ocito, nikada nije zaigrao ''veliki'' nogomet i nikada se nije bacio istim, jer covjek koji to je ne moze ovakve stvar bulaznit.

1911 /\/\/\/\/\ 1899

.