FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.807.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
LeskiRM kaže...
Nemojmo se zavaravati, pricas kao da je ekipa argentine slozena od trecerazrednih igraca.
Je, istina je da im obrana po imenima nije na razini napada i da Njemacka ima bolju, ali na kontinentalnoj razini su sigurno najjaci pa ih svejedno Chile naguzi.

Kad ih je Chile dobio zadnji put? Samo na penale jednom u zadnja 4 puta.

9 godina
protjeran
Mitch kaže...
LeskiRM kaže...
Mitch, ja mislim da mu se vise zamjera neosvajanje velikog trofeja sa Argentinom.
Bas sam nedugo citao clanak, Argentinci mu to najvise zamjeraju i bas zbog toga favoriziraju Maradonu

Pa to je malo glupo jer pogledaj finale 2014. i kakvu su ekipu imali Nijemci (pogotovo obranu), a kakvu Argentina.

Ja kažem da će 2018. finale bit Francuska Argentina ili Španjolska...živi bili pa vidjeli

Mislis tekma u kojoj je Argentina bila bolja i izgubila? Njemci imaju sustav, Argentina je imala bolje igrace u tom finalu, da se Messi pojavio bili bi prvaci, steta sto nije.

...
9 godina
protjeran
FC Barcelona

††††† RIP FC BARCELONA †††††

...
10 godina
Evil Access kaže...

Zasto tocno RIP? 

Mozes li pojasniti malo to svoje mudro i vizionarsko misljenje?

Barcelona - Mes que un club
12 godina
neaktivan
el.šef kaže...
Evil Access kaže...

Zasto tocno RIP? 

Mozes li pojasniti malo to svoje mudro i vizionarsko misljenje?

Mogu ja pojasniti , ili barem pokusat.

Glup ko stup.

Katalonac_HR
10 godina
dad0r kaže...
Mitch kaže...

Messi mora u City da si spasi karijeru. Ako uzme Premier Ligu to je kao da je uzeo LP sa Barcom. Svi će prepoznati ono što mu se najviše zamjera i tu priča staje.

Samo će CR fanovi bit na aparatima i nitko drugi. 

Pa vrijeme mu je da ode Barca bude ko Milan posrnula kak izgleda, tak da bolje taj ljigav City nego da trune sa ovim jazavcima koje uprava dovodi.

Zašto nebi išao u PSG? To onda gotovo garantira za PSG prvaka europe idućih 5god.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Simpaticno ce biti kada svi ovi "navijajci" barce preko noci postanu "navijaci" Uniteda, Reala, Citya i PSGa. Hihihihhiihi

...
12 godina
FC Barcelona

lijepo molim, ne citirajte lucka i accessa

zbilja ne zelim citat njihove bljuvotine

ako baš morate njima odgovarat imate i tipkicu odgovori

15 godina
matrix777 kaže...
dad0r kaže...
Mitch kaže...

Messi mora u City da si spasi karijeru. Ako uzme Premier Ligu to je kao da je uzeo LP sa Barcom. Svi će prepoznati ono što mu se najviše zamjera i tu priča staje.

Samo će CR fanovi bit na aparatima i nitko drugi. 

Pa vrijeme mu je da ode Barca bude ko Milan posrnula kak izgleda, tak da bolje taj ljigav City nego da trune sa ovim jazavcima koje uprava dovodi.

Zašto nebi išao u PSG? To onda gotovo garantira za PSG prvaka europe idućih 5god.

Ne vjerujem da bi u PSG mislim da se i Neymara tu pita i da bi prije u City ali vjerojatno nece biti nist od toga nazalost.

twice the pride double the fall
15 godina
Evil Access kaže...

Simpaticno ce biti kada svi ovi "navijajci" barce preko noci postanu "navijaci" Uniteda, Reala, Citya i PSGa. Hihihihhiihi

Barem će navijat za nekog. Ti samo trolaš i ne navijaš za nikog.

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina
FC Barcelona

Koliko košta Dele Alli? Gledam tekmu uživo, lik rastura, 21g. 

14 godina
matrix777 kaže...

Koliko košta Dele Alli? Gledam tekmu uživo, lik rastura, 21g. 

Dok je u Tottenham Hotspuru vlasnik onaj koji je, jaaaaaaako skup! 

Pa sjećaš se koliko je Real Madrid imao problema sa dovođenjem Luke Midrića i Garetha Bale-a, a Bale je koštao 100 milja, pa ne sumnjam niti da je Dele Ali jeftiniji ?! 

ATJ Lučko
10 godina
Dobar je al klub vode zidovi. Nebi ga ispod 130mil mogli dobit klubovi. Za barcu ispod 160mil jer zna se kakva je situacija i kolko se para ima.

14 godina
neaktivan
Bogami u današnje vrijeme da, ispod 100 teško da bi išao, a dečko je jedan od boljih engleskih reprezentativaca u zadnje vrijeme.
Ali treba se okrenuti Seriju, ako ga ugrabe za 30-40 to bi bilo idealno.
Barcelona na 50% od finalizacije transfera Dembelea, barem po riječima njihovog sportskog direktora ili koga već. Mislim da će Barcelona platiti koliko ovi traže, a to je minimalno 120-130 milijuna.

Kakvu danas utakmicu očekujete, mislim da u kakvom god je ekipa stanju uz poštovanje Betisu, ne bi smjelo biti problema, Messi bi to sam mogao riješiti. Volio bih vidjeti Semeda od prve, treba ga samo forsirati, za koju godinu bi mogao dostići razinu Alvesa ili biti barem približno dobar.
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
LeskiRM kaže...
Nemojmo se zavaravati, pricas kao da je ekipa argentine slozena od trecerazrednih igraca.
Je, istina je da im obrana po imenima nije na razini napada i da Njemacka ima bolju, ali na kontinentalnoj razini su sigurno najjaci pa ih svejedno Chile naguzi.

Kad ih je Chile dobio zadnji put? Samo na penale jednom u zadnja 4 puta.

Je, upravu si. Ispričavam se. Zaboravil sam da pričam sa jedinim navijačem barce iz ove teme koji se razumije u nogomet i pamti činjenice.

Ali svakak, s reprezentacijom ima 4 finala čini mi se, 3 kontinentalna i 1 svjetsko.

Znaš kak se veli, i čorava kokoš ubode zrno.

Da se razumijemo, Messi je najbolji igrač kojeg sam ja imao prilike do sada gledati, ali da je vođa sa karizmom, nije. I baš zbog toga su mi draži Zidane, Ronaldinho. A složio se ti ili ne, u Argentini Messi nikad neće bit veći od Maradone ako im ne donese naslov prvaka svijeta.

edit

Juve platio Matuidija 20 milja, Barca Paulinha 40, Paulinho je neupitno lošiji igrač a Matuidi bi vam sjeo ko budali šamar. Čovjek igra sve pozicije u vezi, a jako dobro igra i lijevog beka a to vam je bolna točka, za uskočit na tu poziciju je dobar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 19:01 (LeskiRM).
10 godina
FC Barcelona

Ovdje stoji 100mil, ali funti. što je 135mil eura otprilike.

https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjjjfTQpObVAhWDXRQKHax1A28QFggwMAI&url=http%3A%2F%2Fnet.hr%2Fsport%2Ftransfer-koji-probija-granice-hoce-li-netko-od-ovih-pet-nogometasa-na-ljeto-srusiti-pogbin-rekord%2F&usg=AFQjCNGWjnMA1O1OxwAjrW-8jAwtv8TEag

Najbolji mladi igraš premireshipa proglašen. On je budućnost definitvno. Ajd sad recite, jel nije bolji on izbor od Dembele-a za iste/približne pare?

15 godina

Sastav Barce i klupa:

Početni sastav Početni sastav
Klupa Klupa
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 19:12 (x18x05x).
9 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Sastav Barce i klupa:

Katastrofa, ne mogu da vjerujem na sto je barca spala...

...
17 godina
LeskiRM kaže...

Točno tako, nije on vođa koliko je dobar s loptom. Meni je isto Dinho draži jer je nekako toplija osoba, ali moram dati kredit tamo gdje treba.

Bit će zanimljivo gledat rasplet karijere. Zaplet i vrhunac su zaista bili čudo

15 godina

Ovo tako tužno izgleda, totalno ne gledljivo.

14 godina
neaktivan
Jebiga, s ovakvim igračima ni ne možeš očekivati bolje.
15 godina

Sa igrom niđe veze, 2-0

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tekma katastrofa.. Messi se trudi biti što nezainteresiraniji za tekmu, kao mrtav konj, nema eksplozivnosti, brzine, ničeg.
Paco i Deulofeu nisu kalibar za NK Lokomotivu.
Semedo i Umtiti jedini za prolazn ocjenu u ovom poluvremenu.

10 godina
FC Barcelona

Deluofeu preloš unatoč golu od odbijanca protivničkog igrača i zicer asistenciju. Tika taku prekrižit i dovesti Diega Simeone-a, samo trka može spasiti barcu katastrofe.

14 godina
neaktivan
Prejako mi je što se Messi vraća u sredinu da bi namjestio priliku kome? Pacu i Deulofeu koji su izgubljeni na terenu. Ne znam, svakom tekmom se pokazuje koliko su pojačanja neophodna, ako se ovako mučimo s jednim Betisom sa dva sretno-spretna gola nema tu kruha protiv jačih. Samo slijepima ovo nije alarmantna situacija.
Messi totalno neraspoložen, nema on tu s kime igrati.
15 godina

Ni navijači se nisu iskazali, samo 58000t. Ne sjećam se kada je bilo ovako malo ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 21:21 (x18x05x).
10 godina
FC Barcelona

Neymar upravo izjednačio.

15 godina
matrix777 kaže...

Neymar upravo izjednačio.

Koga briga za tu izdajicu?

9 godina
FC Barcelona

Messi je najviše pucao po golu i pogađa grede (), a gdje su ostali napadači? Kao da nisu tu.

Budimo sretni što vodimo 2-0 s obzirom kako igramo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2017 21:49 (thekeyofdestiny13).
10 godina

3-0, i Neymar je zabio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice