- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iduce godine ce Neymar dobiti zlatnu loptu nakon sto Brazil postane prvak svjeta, naravno da je vazno za ovu temu da ljudi raspravljaju je li barca mogla da uradi nesto vise da zadrzi Neymara.
Iduce godine ce Neymar dobiti zlatnu loptu nakon sto Brazil postane prvak svjeta, naravno da je vazno za ovu temu da ljudi raspravljaju je li barca mogla da uradi nesto vise da zadrzi Neymara.
ti znas i brojeve lota sigurno... podijeli s prijateljima pa mozemo i o tome ovdje raspravljati
Nije vezano jer on više nije igrač Barce. Daj utuvi više u tu svoju glavu da si bolestan i da ti nije mjesto ovdje na forumu.
All truly great thoughts are conceived by walking.
Sa njim se niko ne slaže.
Nije vezano jer on više nije igrač Barce. Daj utuvi više u tu svoju glavu da si bolestan i da ti nije mjesto ovdje na forumu.
A da mu nekako pokušamo pomoći. Ima li neko kavih prijedloga? terapija neka, krst i bijeli luk il nešto slično. Da svakako odmorimo malo od ovih transfer lažnjaka do subote i nove utakmice.
Ja sam pisao na startu prelaznog da vam ode Neymar i da ce vas panika uhvatiti jer ne radite nista i uprava vam je za kurac, rekli ste da sam lud. Tko je sada lud?!
Pa Neymar je sam rekao nakon tekme s Toulouseom. Pogledajte presicu.
nešto u stilu, prevedeno, da "postoje direktori u Barci koji ne bi tamo smjeli biti, Barca ne zaslužuje neke igrače"
Op Op, dobi ja žuti zbog Devila.
Eno propao transfer i Dembelea. Šta sad ekipa??? Zadovoljit se Serijem i Paulinhom?!
Odem Messi jos ovaj tjedan.
Dobro ti, al zasto su moji postovi pobrisani a nikog nisam vrijedjao.
A da, mislim da znam zasto.
Problem barce je Messi, postao je veci od kluba i to je sve. A zapravo je problem uprave koja nema kraljeznicu, trebalo je mesija potapsati po ramenu i nabit ga nogom u guzicu da ide pametovat i odredjivati stvari negdje drugo!!!
Problem barce je Messi, postao je veci od kluba i to je sve. A zapravo je problem uprave koja nema kraljeznicu, trebalo je mesija potapsati po ramenu i nabit ga nogom u guzicu da ide pametovat i odredjivati stvari negdje drugo!!!
Baš vam smeta najbolji ikad. Jesi me prijavio za vrijeđanje? Ja tebe nisam ni jednom, a svaki dan vrijeđaš našu inteligenciju.
Realovac je neko...
Realovac je neko...
Da, za k..rac ti prijavljivanje......
Baš vam smeta najbolji ikad. Jesi me prijavio za vrijeđanje? Ja tebe nisam ni jednom, a svaki dan vrijeđaš našu inteligenciju.
Ne prijavljujem nikada nikoga ni za sto, tako da... A najveci svih vremena je Diego.
Ne prijavljujem nikada nikoga ni za sto, tako da... A najveci svih vremena je Diego.
Jel to onaj sta je u realu igrao ?
Citaj brzo, vjerojatno ce mi ovo bit obrisano !!!
Nebi rekao, Diego je solidan igrač. Sad igra u Flamengu, nije baš neku karijeru imao.
Hahahah, real ulaze zalbu zbog ramosovog drugog zutog, pa ovo je cirkus, likovi se zale na svaki zuti karton cijele sezone. Lakrdija od lige.
Eno propao transfer i Dembelea. Šta sad ekipa??? Zadovoljit se Serijem i Paulinhom?!
Odem Messi jos ovaj tjedan.
RAC1 izvjestava da sve ide po planu i da su dogovereni uvjeti. Di si to procitao, da nije 24sta mozda?
Dok igrač ne stane na Camp Nou ne treba ništa shvaćati ozbiljno.
Kaj ce Barci Dembele kada ima onog Adamu Traorea, iste pozicije pokrivaju, skoro su jednako stari.
Upisao sam adama traore u tražilicu ove teme i izbacilo mi je svakakve hvalospjeve na račun tog igrača.
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj19f_U--jVAhXDtxQKHY8gCdQQFghGMAU&url=http%3A%2F%2Fwww.express.co.uk%2Fsport%2Ffootball%2F844028%2FBarcelona-transfer-news-Ousmane-Dembele-deadline-Borussia-Dortmund-latest-gossip&usg=AFQjCNEyrC1PmQMFfn7T_3Ds2mPo8Vmg5w
To je stara vijest da su im dali rok. Svaka budala bi im dala rok kada se boje dat par miliona vise a daju 40 za Paulinha. Ne vidim da je nesto propalo. Dembele bi trebao doci jer im je glavna zelja jedino ako budu toliko skrti onda propada
Ljudi, ja želim barci sve najbolje, ali znate šta će se iduće dešavati?
Dembele za 150mil naravno da neće ispuniti očekivanja kako se treba očekivati za takav iznos.
I opet će pljuvat po upravi. Po meni loš potez, bez obzira što nema puno drugih opcija... Perišić za 60mil bi odigrao solidno, a Dembele da će biti 3x bolji čisto sumnjam.
Dembele za 150mil naravno da neće ispuniti očekivanja kako se treba očekivati za takav iznos.
I opet će pljuvat po upravi. Po meni loš potez, bez obzira što nema puno drugih opcija... Perišić za 60mil bi odigrao solidno, a Dembele da će biti 3x bolji čisto sumnjam.
Dembele bi mogao biti buducnost Barcelone ako dodje naravno.
Ali Dembele ima za igrati 3x više godina nego to ima Perišić :)
A ne znam što čekaju sa Serijem, pa ako se oko njega jebu za 5-10 milijuna više manje, e onda ga jebi.
Realovac je neko...
Da, za k..rac ti prijavljivanje......
da da, dezurni pirat