Skinuo sam onaj remote mouse da li zna netko zasto mi na njemu nece tipkovnica ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S kojom aplikacijom da prebacim da mi skida na sd karticu a ne na mem.mobitela,imam app2sd ali to je samo kad se skine pa da onda prebacim na sd.Zanima me baš da mi skida direktno na mem.karticu?
S kojom aplikacijom da prebacim da mi skida na sd karticu a ne na mem.mobitela,imam app2sd ali to je samo kad se skine pa da onda prebacim na sd.Zanima me baš da mi skida direktno na mem.karticu?
pa poriktaj na app2sd da ti automatski linka aplikaciju sa svim na sd. data/dex/lib linka to oznaći.
Ali neke sys apk ili widgeti ne rade ako ih prebaciš. I koji je tvoj mob.
Tema nije baš za takva pitanja jer to se već može nazvati /tutorijal/custom romovi/flash i dr.
Za to moraš imati skriptu ugrađenu u ROM (app2sd, ali druga stvar).
Skinuo sam onaj remote mouse da li zna netko zasto mi na njemu nece tipkovnica ?
Možda nije za tvoj mob do kraja kompatibilna ili ponovo reinstaliraj.
Probao sam ponovno ali koju god takvu aplikaciju instaliram tipkovnica neradi a touchpad radi da nije problem u Windowsima.Imam windos 7 64.
Da li postoji neka aplikacija koja se neznam recimo instalira na kompjuter i na telefon pa telefon sluzi kao mis ,tipkovnica upravlja se kompjuterom prek telefona :D
Ja koristim GremotePro i nemam zamjerki. Možeš se povezat i preko wifi i preko bluetootha.
Ovo je s marketa link, a ako se smije mogu stavit link od servera i .apk koji sigurno rade.
Pa pitanje se postavlja, najbolja navigacija za XHDPI/HDPI jest?
Sygic ili Mireo?
Reinstaliro Windowse sad sve radi ;D
Sygic ili Mireo?
Mireo, kupujmo hrvatsko
Sygic ili Mireo?
Mireo, svakako.
Sygic ili Mireo?
Mireo
Pa sam stavio Sygic 11.2.6, fenomenalna.
Mape su ostre itd.
Jos cu vidjet Brut Maps, imaju najbolje mape a free su, navigacija takoder (Google), ali su online.
Mape su ostre itd.
Jos cu vidjet Brut Maps, imaju najbolje mape a free su, navigacija takoder (Google), ali su online.
Jel bolji iGO od Sygica?
Mape su ostre itd.
mutno uzas???
ne znam koji mobitel imas... meni na Galaxy Nexusu Mireo izgleda cisto i jasno. a i karte su najtocnije.
Ja imam Mireo, i super su mi mape, oštre su. Govorim za Galaxy S i HTC Desire (Galaxy S na ICS, a Desire na GB)
Kakve su mape od tog mireo?
Jel imaju sve zemlje balkana?
Da li se mora kupiti?(ako ne mora i ako neko zna drugi nacin pp)
Koja je najbolja?
| 6 | iGO |
|---|---|
| 1 | Sygic |
| 12 | Mireo |
Mape su ostre itd.
Zašto jednostavno ne cacheaš Google mape prije puta?
Mogu najvise 200 MB, a nemogu oznacit drukcije od jednog kvadrata sa manjim zumom.
Sygic ima meni najbolju mapu, tako cu i ostati.
iGO je bolja za manje ekrane.
Mireo mapa mi se nije pokazala dobrom, Ovi Maps i Nokia Maps na HD2 preko WP7.5 su daleko najbolje, Mireo bas i nema ono sto trazim po najjuznijioj okolici, a Sygic i GMaps/Brut Maps imaju.
Ostat cu na Sygic, za iznad HDPI po meni najbolja.
Da li koristite go launcher ex i go locker?
Da li koristite go launcher ex i go locker?
Koristim oboje već nekoliko mjeseci, to mi je najbolji launcher a i locker je odličan.
Što se tiče navigacija, probao sam sygic, copilot i Igo. Na kraju mi se Igo pokazao najboljim, jako detaljne karte, čak ima poljske puteve upisane
. Mnoštvo opcija...
Koja je razlika izmedju ove dvije?
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=701&t=369365
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=701&t=120885
I koja je bolja?
ova druga je za sve reze.
ova druga je za sve reze.
Jel moze ova primo na Wildfire S?
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
bilo bi fino da imamo 600 vertikalnih linija
Ja uspio instalirati ovu iGO Primio 480x320 i super radi iako je rezolucija mog telefona 320x480..
Pa to i je za tvoju rezu, samo su zamjenili brojke jer se podrazumjeva za gledas u horizontali.
Pa to i je za tvoju rezu, samo su zamjenili brojke jer se podrazumjeva za gledas u horizontali.
Tako sam i ja skontao..
U vertikalnom polozaju bas nije sve na svom mjestu ali u horizontalnom je super..
Ali imam jedan problem svaki put kad ulazim u aplikaciju moram podesavati jezik,voice itd..To bi se trebalo podesavati samo prvi put kad upalim aplikaciju..
Zna li neko kako to rijesiti?