Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.984.004
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Yeaaaaaaaaah
14 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav!

Koji web browser koristite?

Ja sam bas isprobao Firefox jer ga imam na kompu.

Isprobao sam Sync, uredno ga odradi na kompu, slozim sync i na mobitelu i sve prodje kako spada.

I nista, na mobitelu nema bookmarksa, nema historya.... (Isprobao sam i Firefox Beta, ista stvar)

I pocetna stranica Firefoxa na mobitelu nema bookmarks, nego najposjecenije stranice.

Od opcijama ima mozda 5 stvari za ukljucit/iskljucit ili podesiti.

Nije mi uspio pokrenuti Vimeo video, neke stranice mi je losije prikazao nego defaultni browser na ICS-u.

Uglavnom, jako sam razocaran, i ne mislim uopce prelaziti na neki dodatni browser, jer ovaj koji dolazi s Androidom odlicno radi svoj posao.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 13:28 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chrome ftw!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Android borbeni komplet

Kad sam imo Android-a najdrži browser mi je bio definitivno Dolphin, ako voliš da ima gro opcija uzmeš Dolphin HD a ako voliš što jednostavnije Dolphin Mini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Ja sam bas isprobao Firefox jer ga imam na kompu.

Isprobao sam Sync, uredno ga odradi na kompu, slozim sync i na mobitelu i sve prodje kako spada.

I nista, na mobitelu nema bookmarksa, nema historya.... (Isprobao sam i Firefox Beta, ista stvar)

I pocetna stranica Firefoxa na mobitelu nema bookmarks, nego najposjecenije stranice.

Od opcijama ima mozda 5 stvari za ukljucit/iskljucit ili podesiti.

Nije mi uspio pokrenuti Vimeo video, neke stranice mi je losije prikazao nego defaultni browser na ICS-u.

Uglavnom, jako sam razocaran, i ne mislim uopce prelaziti na neki dodatni browser, jer ovaj koji dolazi s Androidom odlicno radi svoj posao.

Meni je defaultni prejednostavan.

Izgleda mi ko da surfam sa IE na Windowsu.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Kombiniram stock gingerbread browser i Operu mobile. Oba rade odlično.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
mind_challenge kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Kombiniram stock gingerbread browser i Operu mobile. Oba rade odlično.

i ja furam operu i  stock al ics browser...uspio sam napravit backup s cyanogen moda na titanium backupu i stavio neki drugi rom i svaki put izbrisem originalni preglednik i restoram taj od cyanogena...sve je isto samo sto ovaj cyanogenov ima mogucnost mijenjanja user agenta...u opcijama je android, deskop, iPhone, Blackberry...korisna stvar

14 godina
Android borbeni komplet

OK, hvala svima.

Znaci jos uvijek su u modi Dolphin, Opera i po novome Chrome.

A je netko isprobao Firefox? Da li su ti problemi samo kod mene, ili taj browser jos nije ono sto bi mogao biti?

Zapravo, skuzio sam da jednostavne stranice mogu gledati s cim god hocu, a one komplicirane s npr, nekakvim kartama, flash animacijama i hrpom izbornika mi je bolje gledati na kompu, koji mi je uvijek negdje uu blizini, a ne mucit se na ekranu od mobitela. :)

Btw, mozda nekome treba, a nije se sjetio traziti, ili nije uspio naci, prilicno dobar i jednostavan File Explorer, s mogucnoscu pristupa sheranim fajlovima na mrezi na koju je trenutno spojen:

ES File Explorer File Manager

Meni je npr, bio super za prekapanje fajlova i slika na kompu kad sam lezao u krevetu, i odma sam neke stare videe s mobitela prebacio na player spojen na mrezu (i TV) :)

Znam da ima hrpa takvih explorera, cak i onih koji imaju dodatne mogucnosti s ROOT-om, ali ovaj ima tocno ono sto mi treba, s prilicno jasnim suceljem.

Btw, hvala ATJLučko na preporuci za Super Swiss Army Knife! Jedino sto kad sam ga instalirao je javio da su napravili novu verziju softvera i da skinem nju: Easy Toys + Flashlight

Da li je ovo nekakva reklama, ili je stvarno ovo drugo napredna verzija Army Knifea?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Scarfaceee kaže...

Ima neki sajt na kome mogu besplatno da skidam app pa da prebacim na tel preko USB-a?

Google+"ime aplikacije"+.apk ^^

14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Da podjelim iskustva sa PSX i N64 romovima. Skinul sam prek 50 n64 romova i par PSX. Nime, oni n64 su blago receno katastrofa, izuzev nekolicinu. Konstatno iskacu "poligoni" po ekranu i nemoguce je za igrati jer bole oci. Neki imaju frame dropove, neki se nece ni otvoriti. Evo onih za N64 koji su OK za igranje; Mario Kart 64, Gex3, Super Mario, Duck Doggers starring Duffy Dduck, Lylat Wars, F-Zero X.

Od PSX romova, OK je Tony Hawk 2, Colin McRay Rally, Alien triology i Crash Bandicot Warped.

Oni koji misle igrat takve stvari, nek se ne nadaju prevelikoj zabavi zbog nedostatka hardwarskih tipki i ponajvise na N64 i PSX emulatorima postojanje L1,L2 i R1,R2 tipki koje je skoro pa nemoguce koristiti. Jedino rjesenje je instalacija aplikacije Sixaxes, i onda mozete fino staviti gamepad op PlayStation 3, Xbox-a, Wii-a i druge. Ja upravo idem u nabavku jednoga od PS 3.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Bokte pa daj si rađe stavi na PC PCSX Reloaded+PeteOGL2 plugin za Ps1.

snes9x za Super Nintendo.

VisualBoyAdvance za Gamboy Color.

I kupiš ako več nemaš USB gamepad za cca 50 kn... nego da se pokušavaš igrat ko čovjek na par inča screenu i lošim emulatorima.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Da hocu na velikom ekranu igrati, nije problem. Prikljucim svoj S3 razdjeljnikom na televiziju i punjac, gamepad od PS3 i potpuno isto ko i plejka, nego se igram sa ovim, posto je to ipak prenosno. To je i bit emulatora za androide, samo moras gledati koju igru igrati zbog gumbica.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav,

zanima me da li se sve igre androida mogu skinuti na npr. The Pirate Bay-u ili google-u i da li rade normalno?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Streetpunk kaže...

Bokte pa daj si rađe stavi na PC PCSX Reloaded+PeteOGL2 plugin za Ps1.

snes9x za Super Nintendo.

VisualBoyAdvance za Gamboy Color.

I kupiš ako več nemaš USB gamepad za cca 50 kn... nego da se pokušavaš igrat ko čovjek na par inča screenu i lošim emulatorima.

I igra na pol ekrana igre koje su rezolucijom daleko losije od ekrana uredaja.

15 godina
Flore kaže...

Pozdrav,

zanima me da li se sve igre androida mogu skinuti na npr. The Pirate Bay-u ili google-u i da li rade normalno?

Hvala.

da...rade bez greske

15 godina
Android borbeni komplet

kak se zove ona aplikacija kad neces da ti se slika razvuce na svih 5 homescreenova? mislim da isto nudi opciju da na svaki homescreen  mozes stavit drukciju sliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Multipicture LWP
15 godina
Android borbeni komplet

to nije to...ova mi drzi jednu sliku kroz svih 5 homescreenove a ja trebam upravo suprotno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

to nije to...ova mi drzi jednu sliku kroz svih 5 homescreenove a ja trebam upravo suprotno

Za svaki screen drugi wall?

Pa dao sam ti tu aplikaciju, najbolja na tom polju.

17 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav,

jel netko zna, imao sam htc sensation sad imam one x, sensation ide u prodaju, kod instalacije neke apikacije pokazuje mi obadva mobitela iako sam sensation vratio na tvornicke postavke. jel zna netko kako to maknut? sry ak je offtopic...

hvala unaprijed...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

neznam evo, kak god da napravim on meni drzi jednu sliku na svih 5 homescreenova

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

neznam evo, kak god da napravim on meni drzi jednu sliku na svih 5 homescreenova

Pa u opcijama LWP imas kolko screena da stavis i imas common opcije koje vrijede za sve, ti trebas imat screen 1 itd.

17 godina
Srednji kaže...

Pozdrav,

jel netko zna, imao sam htc sensation sad imam one x, sensation ide u prodaju, kod instalacije neke apikacije pokazuje mi obadva mobitela iako sam sensation vratio na tvornicke postavke. jel zna netko kako to maknut? sry ak je offtopic...

hvala unaprijed...

Možda u postavkama play store-a, ili je "problem" možda ako si koristio istu adresu na oba mobitela (pretpostavljam da jesi) pa on sada "misli" da koristiš oba dva. Mislim da bi sensationa morao ručno maknuti, pošto sumnjam da račun zna da si sensationa vratio na tvorničke postavke.

17 godina
steve90 kaže...
Srednji kaže...

Pozdrav,

hvala unaprijed...

Možda u postavkama play store-a, ili je "problem" možda ako si koristio istu adresu na oba mobitela (pretpostavljam da jesi) pa on sada "misli" da koristiš oba dva. Mislim da bi sensationa morao ručno maknuti, pošto sumnjam da račun zna da si sensationa vratio na tvorničke postavke.

idem probat...thx

rijesio...hvala puno...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 11:32 (Srednji).
16 godina
Napiši rješenje onda... Ćuk...
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna li netko način za nabaviti Polaris Office? Na Sense ROM-ovima dolazi predinstaliran, tako da vjerujem da nije protiv forumskih pravila tražiti ga. Ako je, ispričavam se.

Pokušao sam ga restorati sa Titaniumom, pokušao sam ga sam instalirati kao system app i kao običnu aplikaciju, ali ne funkcionira ni jedno, samo se FC-a. Uspio sam na netu naći verziju sa nekog Samsunga koja radi, ali kad se otvori fajl preko pola ekrana piše da nije namijenjen ovom mobitelu. Kakvi idioti, zašto ga jednostavno ne ponude na fucking Play Storeu...

Ako ne to, ima netko ideju za jednako dobar office paket? Probao sam preko nekoliko popularnih (Kingsoft, Documents to Go i još neke kojima se ne sjećam imena), ali ni jedan nije ni blizu Polarisu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 12:35 (Mirko935).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Meni ti ga nudi u Turkbay romu, ali je to rom za Samsung. Potrazi si ako ima kakav Turkbay rom za HTC, skini i izvadi ga van. Mogu ti ga ja izvaditi iz ovog svog roma i poslati, pa probaj. Javi se na PP.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 15:39 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jeli ima koji program ili opcija da se mobitel stavi na rucno biranje mreze. Cesto mi blizu granice tele2 ima slabiji signal pa uvik ode na roaming a tele2 signala ima. Neznam nikako kako ga lockati na tocno odredenu mreze da mi ne ide na tude mreze nego da pita hoce li se spojiti. To su svi stari "stupid" mobiteli imali a sada mi androidac nema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Ne razumijem te, pa svaki android ima mogućnost da se u opcijama ručno odabere mreža.

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Ima li Custom romova za Galaxy Ace 2? Tražio, ali ne mogu naći. Volio bih kada bi bio CM9 ili MIUI4, ali bilo koji stabilan ICS bi bio dobar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice