Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.985.809
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Eyekool kaže...
big_guy kaže...

Sad mi je slobodno samo 155 mb a ništa neradim na mobu,zar to nije premalo?

Ako nista ne radis 155MB ti je sasvim dovoljno {#}

Tako je. Ako androidu zatreba, on će si oslobodit, ne moraš ti brinuti za to.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Eyekool kaže...
big_guy kaže...

Sad mi je slobodno samo 155 mb a ništa neradim na mobu,zar to nije premalo?

Ako nista ne radis 155MB ti je sasvim dovoljno {#}

Tako je. Ako androidu zatreba, on će si oslobodit, ne moraš ti brinuti za to.

Hvaka dečki,nov sam na androidu pa neznam baš....Zanima me još jedna stvar,kad uđem u task manager pod Ukupno Memorije piše 418 mb.Zar Explorer nema 512 MB RAM-a?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
big_guy kaže...

Hvaka dečki,nov sam na androidu pa neznam baš....Zanima me još jedna stvar,kad uđem u task manager pod Ukupno Memorije piše 418 mb.Zar Explorer nema 512 MB RAM-a?

Ostalih 100injak mb koristi GPU

Jhva Elohim Meth.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koji program je najbolji za overclock cpu?

Imam root ako nesto znaci.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
Intelovac123 kaže...

SetCPU

17 godina
Intelovac123 kaže...

Imaš li kernel koji podržava OC?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
neaktivan
Ovisi o uredaju, osobno - No Frills Cpu Control ako imas kernel scheduler
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1633198

Imam taj rom pa ja ne znam da li moze..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

overclock ne ovisi o romu nego o kernelu....skini taj program pa probaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1633198

Imam taj rom pa ja ne znam da li moze..

Skini si neki kernel (par MB) i prije toga procitaj na XDA gde ga skidas, pise ti dal se moze OC-ati ili ne.

Neki romovi isto imaju u meniju podrsku za OC, ali samo ako ti kernel dopusta. Znaci skidaj kernel.

daniel
16 godina

Moze neko mi rec zasto ne mogu slat sms-ove kad mi data ukljucena? Uredjaj je Galaxy ace. Promjenio sam dosta romova i uvijek ista stvar.

Barcelona FC
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Moze neko mi rec zasto ne mogu slat sms-ove kad mi data ukljucena? Uredjaj je Galaxy ace. Promjenio sam dosta romova i uvijek ista stvar.

Samo sms ili i mms i wifi i gps da li i to koristiš na tim romovima i možda nisi dobro stavljao sms apk za romove koje si mijenjao, ali romovi su tako i napravljeni da data promet ne šalje sms nego samo kad iskljućiš data promet i prebaciš se na 2g, a sve to radi manje potrošnje baterije jer data promet jede bateriju.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Zna netko aplikaciju s kojom mogu maknut ikone iz status bara od aplikacija koje nemaju opciju za to?

bump

14 godina
protjeran
Mitch kaže...
Mitch kaže...
Zna netko aplikaciju s kojom mogu maknut ikone iz status bara od aplikacija koje nemaju opciju za to?

bump

MQP "More Quickly Panel" ako sam te dobro skuzil.

daniel
17 godina
neaktivan
Ma ne, status bar je traka, ti pricas o togglesima u draweru.

Znaci kad ti npr. dobijes Gmail i tebi se gore prikaze ikonica, ja zelim maknut tu ikonicu, a da kad spustim status bar da mi ostane notifikacija.
16 godina
Fero kaže...
x18x05x kaže...

Samo sms ili i mms i wifi i gps da li i to koristiš na tim romovima i možda nisi dobro stavljao sms apk za romove koje si mijenjao, ali romovi su tako i napravljeni da data promet ne šalje sms nego samo kad iskljućiš data promet i prebaciš se na 2g, a sve to radi manje potrošnje baterije jer data promet jede bateriju.

Koristim samo data i sms. MMS, WIFI i GPS ne koristim. Valjda je do romova onda, jer ja nisam nikakav sms apk naknadno inst..

Barcelona FC
14 godina
protjeran
Mitch kaže...
Ma ne, status bar je traka, ti pricas o togglesima u draweru.

Znaci kad ti npr. dobijes Gmail i tebi se gore prikaze ikonica, ja zelim maknut tu ikonicu, a da kad spustim status bar da mi ostane notifikacija.

Auuuuu.... to ne znam. Znaci kad spustis notifikacion bar da vidis obavjest (npr. mail) ali, kad je dignut, da se ta ista obavjest ne vidi u obliku one male ikone? Kaj ti smeta kad se nakupi sve i svasta gore, ili imas centralni sat, pa ti obavjesti idu prek njega?

daniel
17 godina
neaktivan
Tako je :) Ma na MIUI-u volim kad mi pise ime operatora, a i cesto mijenjam polozaj sata pa zato.

Imao sam to prije, ali sada nemogu naci.

Vuce me nesto na elixir ali nije :/
17 godina

nisam koristio ništa slično, ali možda ovo pomogne. Nisam isprobao {#}

14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Fero kaže...
x18x05x kaže...

Koristim samo data i sms. MMS, WIFI i GPS ne koristim. Valjda je do romova onda, jer ja nisam nikakav sms apk naknadno inst..

Pa nije to neki problem, osim ako ne skidaš nešto tijekom slanja sms-a, a probaj neku apk sa Google playa.

16 godina
Problem je, da nije nebi pisao ovdje. Surfam i dodje mi sms, idem odmah odg al nemoze jer je data upaljena, moram ugasit da bi mogao poslat. Probao sam go sms, isti vrag.
Barcelona FC
18 godina
x18x05x kaže...
Problem je, da nije nebi pisao ovdje. Surfam i dodje mi sms, idem odmah odg al nemoze jer je data upaljena, moram ugasit da bi mogao poslat. Probao sam go sms, isti vrag.

Koji ROM ti je na mobu? Ako si na 3G prebaci na 2G pa onda probaj da li šalje (ili obratno).

14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Probaj ovako : idi u mrežne postavke i iskljući 2g te odaberi automatski naćin rada.

probaj uključiti airplane mod pa opet iskljućiti.

16 godina
Fero kaže...
x18x05x kaže...

Probaj ovako : idi u mrežne postavke i iskljući 2g te odaberi automatski naćin rada.

probaj uključiti airplane mod pa opet iskljućiti.

Napravio sam po vasim uputama i ne radi. Na 2G se moze poslat ali onda mi je data na EDGE, nupotrebljivo.

Rom je XWKT7 Adrenaline_3rd Edition

Barcelona FC
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

E sad EDGE pa nije ti valjda stalno na dati 3g ili H dok surfaš, meni na stock romu konstantno mijenja data protokol tako da ipak možeš.

Ima na xda forumu nešto kao Toogle 2g za Ace i druge romove ali na nakim ne radi to.

Ima dosta pritužbi na takve probleme, možda zbog ćestog mjenjanja roma dođe do problema sa tim, probaj se vratiti na 2.3.3 Gingerbread i onda na taj rom kojem si sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fero kaže...

E sad EDGE pa nije ti valjda stalno na dati 3g ili H dok surfaš, meni na stock romu konstantno mijenja data protokol tako da ipak možeš.

Ima na xda forumu nešto kao Toogle 2g za Ace i druge romove ali na nakim ne radi to.

Ima dosta pritužbi na takve probleme, možda zbog ćestog mjenjanja roma dođe do problema sa tim, probaj se vratiti na 2.3.3 Gingerbread i onda na taj rom kojem si sada.

Ako nema neko lako rijesenje necu nista ni dirat. Dobar mi ovaj rom zbog trajanja baterije, tako da nebi se spustao sa 2.3.6 na 2.3.3

Barcelona FC
18 godina
Mitch kaže...
Mitch kaže...

bump

Omega StatusBar?

What are the main features of Omega StatusBar:
★ Replaces the stock statusbar to provide a beautiful statusbar
★ Allows support for third party themes made by anyone
★ Auto-detection for hidden status bar or screen orientation
★ Task killer safe! Will auto-reboot when killed
★ Start-on-boot option to auto start when device is rebooted
★ System Sensors to notify of device errors and alerts
★ High Temp sensor and Battery sensors
★ Gesture smooth for default pull down
Content settings to give you full control of what is visible
★ Exclusion list for unwanted application notifications
★ Notification Count for repeating notifications
★ Animated Charging Battery
★ Animated statusbar background
★ Theme Manager to manage all your themes
★ Low ram foot print of under 20mb

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li ima neko link ili apk za Real Soccer 2012 HVGA ili Real Football 2012 HVGA..

Iako ne znam koja je razlika izmedju ove dvije igre.

0 1 hvala 0
17 godina

Kod nas je football, a u SADu je soccer, jer kod njih se football igra rukama {#}

A jel ne možeš skinuti sa marketa?

15 godina
neaktivan
Tako je, oni handegg zovu football... xD
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice