Ima neko iskustava SA LG optimus gt540?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli ima koji program ili opcija da se mobitel stavi na rucno biranje mreze. Cesto mi blizu granice tele2 ima slabiji signal pa uvik ode na roaming a tele2 signala ima. Neznam nikako kako ga lockati na tocno odredenu mreze da mi ne ide na tude mreze nego da pita hoce li se spojiti. To su svi stari "stupid" mobiteli imali a sada mi androidac nema?
A koji mob imas? Iskljuci automatsko trazenje operatera i postavi rucno?!
Znate li mozda da li je istina da se svi android mobiteli ili oni lošiji s vremenom (nakon par mjeseca ili?) uspore?
Sta cak ni oni losiji do 1000kn?
Nope.
Aplikacije, aplikacije i aplikacije! Tome je namijenjena tema, a ne upitima o custom ROM-ovima i slicnom offtopicu!
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Znate li mozda da li je istina da se svi android mobiteli ili oni lošiji s vremenom (nakon par mjeseca ili?) uspore?
Apsolutno ne.
Niti malo.
A zašto bi bili lošiji nakon nekog vremena. Hardware im je isti jedino dolazi novi. Napredniji software. Koji može dodatno opteretiti rad i fluidnost samoga uređaja.
Apsolutno ne.
Da pogodim, imas frenda zakletog jabucara?
Apsolutno ne.
Da pogodim, imas frenda zakletog jabucara?
Ne bas, WP7 (brat) .
xD
Ima li neko ovo na telefonu?
LoL
Znam, jedino izgled ce dobiti WP7.
Evo izašao je prvi trailer za Real Racing 3
http://blog.gsmarena.com/real-racing-3-announcement-trailer-is-out-previews-jaw-dropping-graphics/
Moze neko da mi posalje ili napise turtotijal za root verzija 2.1 na nasem jeziku ako moze.Vec 2 dana gledam po netu muka mi je vec 
Moze neko da mi posalje ili napise turtotijal za root verzija 2.1 na nasem jeziku ako moze.Vec 2 dana gledam po netu muka mi je vec 
Da li ti vidiš naslov teme?
A dobio si odgovor na temi Android pitanja gdje si isto pitao i na još jednoj temi.
@Scarface, NEMOJ rootati 2.1, može ti baterija eksplodirat. Da si pročitao bar jedan tutorijal, znao bi!
Da li ti vidiš naslov teme?
A dobio si odgovor na temi Android pitanja gdje si isto pitao i na još jednoj temi.
Pa da sam dobio odg nebi pitao ovde
@Scarface, NEMOJ rootati 2.1, može ti baterija eksplodirat. Da si pročitao bar jedan tutorijal, znao bi!
Pa zato trazim da mi neko napise.. ODG sto sam dobio http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803238 izgleda da njemu nije eksplodiro
Meni samo treba da app prebacim sa memorije telefona na Sd karticu. Rekli su mi da moram rotati telefon ako to hocu da uradim
WTF nemogu to nekim normalin putem da uradim a da ga nemoram rotati ili bilo sta drugo da cackam. Da se jos nepokajem sto sam uzo android
Treba stavit nekakav filter za ovakve poruke.
Koji je najbolji battery saver?
Treba stavit nekakav filter za ovakve poruke.
Koji je najbolji battery saver?
Root + Rage kernel + SetCPU. Nema boljeg!
Sve one aplikacije battery saver ovaj, onaj sve ku..c a puno sam ih bio isprobao. Jedini app koji nešto vrijedi je Juice Defender Ultimate, malo pomogne u čuvanju baterije.
Nesmijes 2.1 rootat, 2.1 ima genuine activation tool!
Da li postoji neka aplikacija koja se neznam recimo instalira na kompjuter i na telefon pa telefon sluzi kao mis ,tipkovnica upravlja se kompjuterom prek telefona :D
Da li postoji neka aplikacija koja se neznam recimo instalira na kompjuter i na telefon pa telefon sluzi kao mis ,tipkovnica upravlja se kompjuterom prek telefona :D
unified remote...team viewer jednostavno previse lagga
Pozz ljudi.
Imam jedan problem.
Na telefonu imam 40+MB prostora,i hocu da instaliram app od 6 MB i meni pise "Insufficient storage available".
I nece da instalira..
To mi se desava na ICS-u..
Da li je to neka zabrana i kako to rijesiti?
Pozz ljudi.
Imam jedan problem.
Na telefonu imam 40+MB prostora,i hocu da instaliram app od 6 MB i meni pise "Insufficient storage available".
I nece da instalira..
To mi se desava na ICS-u..
Da li je to neka zabrana i kako to rijesiti?
Imao sam taj problem sa Desireom prije nekoliko mjeseci. Znam da sam morao spojiti mob na komp i obrisati neki file. Sad se ne sjećam točno koji, ali evo što sam izguglao :D
Ako nije rootan mob spoji ga na komp i odeš na data/app mislim da mora postojati neki .OBEX file i njega obrišeš i trebalo bi raditi. Još jednom, ja sam brisao nešto ali bilo je davno pa ne znam više koji je file bio u pitanju. Nadam se da će pomoći 
PhoneMyPC, bolja od Unified Remote i od TW zajedno
Jedna jako korisna apk RebootMenu.
Sadrži reboot : device
recovery
download mod
bootloader
shutdown mobile
Možda nekome neće biti kompatibilna i nalazi se na Google playu kao free apk.