BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
JuiceDefender- on ima tu opciju
jel zna ko zasto se meni HD widgeti zaleđuju? na njima pise npr. 12:00 sati a u status baru je zapravo 14:32...isto tak s bug droid widgetom...sta god da stisnem nece refreshat ...probo sam vec izbrisat podatke i reinstalirat al i dalje isti problem...probao sam bit par dana na go launcheru pa je malo radilo al je opet stalo...a koristim xperia s v3.0 home launcher sa xda....takav mi je doso na custom romu...
ovo mi se dogada odkad sam nadogradio na ics...live with walkman
Imaš malo radne memorije pa ti android gasi servise od tih widgeta
A da probaš Tasker? Inače i mene tako nešto zanima, ali nisam se dosada zafrkavao s Taskerom. Čini se kao zanimljiv program.
Moglo bi se sredit da on upali bg data tocno u to vrijeme kad znas da ide sync, ali to ne mozes znati.
A i ne vidim razlog zasto bi palio data u pozadini, pa samo stavis da se 3g prebaci u 2g kad se ugasi ekran, nemre ti vuc vise od par kilobajta u pozadini.
ali ja kad gledam imam 150 mb slobodno...rijetko kad se desi da imam 70 mb slobodne...a jednom kad ga ugasi cim udem u hd widgets i postavim ponovo widget trebalo bi radit al nece...cak i kad rebootam uredaj opet ne rade...jedino kad stavim custom rom rade dok prvi put ne rebootam mobitel
btw uz custom rom sam dobio neku slaidy bost skriptu nesto kao v6 samo jednostavnije
Ovako,imam pitanje...kako skidati videe na androidu,preko kojeg programa,i po mogučnosti sa youtube-a..
Ovako,imam pitanje...kako skidati videe na androidu,preko kojeg programa,i po mogučnosti sa youtube-a..
imas aplikaciju tubemate, mozes skinut video ili mp3 ;)
Reci mi da li supercharger može ići na bilo koji ROM i da li se primjeti razlika poboljšanja na Desireu? Stavio bi ju na Mildwild based on Oxygen 2.3.2
Je li ovo pravi link za tu skriptu? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276/
Lako je za instalirat i moze ic na bas bilo koji rom.
Takoder skripta je zanimljivo napravljena sa animacijama.
To je pravi link da.
jel ima neka aplikacija koja ce sprijecit da mi ikone nestaju sa homescreenova? svaki put kad rebootam mobitel nestanu mi ikone od aplikacija na homescreenovima i to bas one koje su instalirane na sd karticu...meni se to vise neda vracat
evo jedna super aplikacija...
Box- dobijete 50 gb prostora zauvijek ...izvor
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.box.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5ib3guYW5kcm9pZCJd
Jel ima koja aplikacija kao DroidControl, ali da je moguće povezivanje preko bluetootha?
Evo jos jedna dobra... PS Touch Photoshop. Jest da su neke operacije malo zahtjevnije, ali zato ima tutorijale direktno na sucelju, a obrađene slike su savrsene.
Primjer, moj avatar urađen za minutu.
Evo jos jedna dobra... PS Touch Photoshop. Jest da su neke operacije malo zahtjevnije, ali zato ima tutorijale direktno na sucelju, a obrađene slike su savrsene.
Nije li samo za tablete?
Prilagođena je i za mobitele,2.3+
Jel neko uzimao externe baterije za smartphone sa ebaya?
Meni treba jedna od 2000mAh..
Pa ako neko zna a da je kvalitetna nek da link.
Neko je pital za online igre, ja jucer naletel na jednu "3D Darts" ili ti ga po naski pikado. Vec 2 sata mi jede zivce, al je odlicna igra.
I Pool Break je dobar za online
Imam jedan takoreći problem.Mob je HTC Explorer.Dok ne radim ništa na njemu ima slobodno oko 200 mb memorije te mi se stalno pale aplikacije tipa google karte,g mail,facebook,Friend Stream,Postavke itd.,iako ih ja nisam uopce pokrenuo,ili sam pokrenuo ali sam izasao iz njih te se iste pale same od sebe.Zanima me da li je to uopce problem(koliko bi trebalo biti slobodno mb ako ništa neradim na mobu),ako je kako da ga riješim,koji program je najbolji za task manager?Hvala.
Imam jedan takoreći problem.Mob je HTC Explorer.Dok ne radim ništa na njemu ima slobodno oko 200 mb memorije te mi se stalno pale aplikacije tipa google karte,g mail,facebook,Friend Stream,Postavke itd.,iako ih ja nisam uopce pokrenuo,ili sam pokrenuo ali sam izasao iz njih te se iste pale same od sebe.Zanima me da li je to uopce problem(koliko bi trebalo biti slobodno mb ako ništa neradim na mobu),ako je kako da ga riješim,koji program je najbolji za task manager?Hvala.
Nije problem što su ti te aplikacije učitane u ram. Android to čini da bi se prilikom slijedećeg pokretanje brže otvorile. Ako sustavu zatreba memorije, sam će ih ugasiti a učitati neke nove. Ako ih budeš gasio s nekim task manager-om one će sa ponovno pokretati i tako u krug pa će potrošnja baterije biti veća. Jednostavno ih zanemari, ne smetaju ništa.
Nije problem što su ti te aplikacije učitane u ram. Android to čini da bi se prilikom slijedećeg pokretanje brže otvorile. Ako sustavu zatreba memorije, sam će ih ugasiti a učitati neke nove. Ako ih budeš gasio s nekim task manager-om one će sa ponovno pokretati i tako u krug pa će potrošnja baterije biti veća. Jednostavno ih zanemari, ne smetaju ništa.
Sad mi je slobodno samo 155 mb a ništa neradim na mobu,zar to nije premalo?
Sad mi je slobodno samo 155 mb a ništa neradim na mobu,zar to nije premalo?
Ako nista ne radis 155MB ti je sasvim dovoljno