Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.985.326
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Imate li preporuku za neki app koji bi gasio mobilni internet kad se ugasi ekran? Ali isto tako da ga upali svaki XY minuta i napravi sync
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Mislim da samo MIUI ima to ugradeno u sebi, a za ovo prvo imas data usage u ics/jb restrict bg data
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Imate li preporuku za neki app koji bi gasio mobilni internet kad se ugasi ekran? Ali isto tako da ga upali svaki XY minuta i napravi sync

JuiceDefender- on ima tu opciju

17 godina
neaktivan
Ima ali mislim da na njemu onda ne moze samo nju ukljucit, vec idu i druge restrikcije ka boljoj bateriji
15 godina
Android borbeni komplet

jel zna ko zasto se meni HD widgeti zaleđuju? na njima pise npr. 12:00 sati a u status baru je zapravo 14:32...isto tak s bug droid widgetom...sta god da stisnem nece refreshat ...probo sam vec izbrisat podatke i reinstalirat al i dalje isti problem...probao sam bit par dana na go launcheru pa je malo radilo al je opet stalo...a koristim xperia s v3.0 home launcher sa xda....takav mi je doso na custom romu...

ovo mi se dogada odkad sam nadogradio na ics...live with walkman

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imaš malo radne memorije pa ti android gasi servise od tih widgeta

17 godina
neaktivan
zato postoji V6 supercharger!
17 godina
Šef kaže...

A da probaš Tasker? Inače i mene tako nešto zanima, ali nisam se dosada zafrkavao s Taskerom. Čini se kao zanimljiv program.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
neaktivan
Tasker koristim svakodnevno, ali ovo za sync nema odredeni broj minuta.

Moglo bi se sredit da on upali bg data tocno u to vrijeme kad znas da ide sync, ali to ne mozes znati.

A i ne vidim razlog zasto bi palio data u pozadini, pa samo stavis da se 3g prebaci u 2g kad se ugasi ekran, nemre ti vuc vise od par kilobajta u pozadini.
15 godina
Android borbeni komplet

ali ja kad gledam imam 150 mb slobodno...rijetko kad se desi da imam 70 mb slobodne...a jednom kad ga ugasi cim udem u hd widgets i postavim ponovo widget trebalo bi radit al nece...cak i kad rebootam uredaj opet ne rade...jedino kad stavim custom rom rade dok prvi put ne rebootam mobitel

btw uz custom rom sam dobio neku slaidy bost skriptu nesto kao v6 samo jednostavnije 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 21:55 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ovako,imam pitanje...kako skidati videe na androidu,preko kojeg programa,i po mogučnosti sa youtube-a..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Ovako,imam pitanje...kako skidati videe na androidu,preko kojeg programa,i po mogučnosti sa youtube-a..

imas aplikaciju tubemate, mozes skinut video ili mp3 ;)

17 godina
neaktivan
Zna netko aplikaciju s kojom mogu maknut ikone iz status bara od aplikacija koje nemaju opciju za to?
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
zato postoji V6 supercharger!

Reci mi da li supercharger može ići na bilo koji ROM i da li se primjeti razlika poboljšanja na Desireu? Stavio bi ju na Mildwild based on Oxygen 2.3.2

Je li ovo pravi link za tu skriptu? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276/

17 godina
neaktivan
Svugdje se primjeti razlika, a najvise na uredajima sa malo rama.

Lako je za instalirat i moze ic na bas bilo koji rom.

Takoder skripta je zanimljivo napravljena sa animacijama.
To je pravi link da.
17 godina
neaktivan
Koje app preporucate kao car dock ili da upali car mode na android 4.0? Ima aplikacija car mode (automatski poziv na zvucnik) ali je bugovita..
15 godina
Android borbeni komplet

jel ima neka aplikacija koja ce sprijecit da mi ikone nestaju sa homescreenova? svaki put kad rebootam mobitel nestanu mi ikone od aplikacija na homescreenovima i to bas one koje su instalirane na sd karticu...meni se to vise neda vracat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
probaj neki launcher..
15 godina
Android borbeni komplet
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 22:12 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima koja aplikacija kao DroidControl, ali da je moguće povezivanje preko bluetootha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Evo jos jedna dobra... PS Touch Photoshop. Jest da su neke operacije malo zahtjevnije, ali zato ima tutorijale direktno na sucelju, a obrađene slike su savrsene.

Primjer, moj avatar urađen za minutu.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 16:22 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Evo jos jedna dobra... PS Touch Photoshop. Jest da su neke operacije malo zahtjevnije, ali zato ima tutorijale direktno na sucelju, a obrađene slike su savrsene.

Nije li samo za tablete?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina

Prilagođena je i za mobitele,2.3+

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel neko uzimao externe baterije za smartphone sa ebaya?

Meni treba jedna od 2000mAh..

Pa ako neko zna a da je kvalitetna nek da link.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Neko je pital za online igre, ja jucer naletel na jednu "3D Darts" ili ti ga po naski pikado. Vec 2 sata mi jede zivce, al je odlicna igra.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I Pool Break je dobar za online

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam jedan takoreći problem.Mob je HTC Explorer.Dok ne radim ništa na njemu ima slobodno oko 200 mb memorije te mi se stalno pale aplikacije tipa google karte,g mail,facebook,Friend Stream,Postavke itd.,iako ih ja nisam uopce pokrenuo,ili sam pokrenuo ali sam izasao iz njih te se iste pale same od sebe.Zanima me da li je to uopce problem(koliko bi trebalo biti slobodno mb ako ništa neradim na mobu),ako je kako da ga riješim,koji program je najbolji za task manager?Hvala.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Imam jedan takoreći problem.Mob je HTC Explorer.Dok ne radim ništa na njemu ima slobodno oko 200 mb memorije te mi se stalno pale aplikacije tipa google karte,g mail,facebook,Friend Stream,Postavke itd.,iako ih ja nisam uopce pokrenuo,ili sam pokrenuo ali sam izasao iz njih te se iste pale same od sebe.Zanima me da li je to uopce problem(koliko bi trebalo biti slobodno mb ako ništa neradim na mobu),ako je kako da ga riješim,koji program je najbolji za task manager?Hvala.

Nije problem što su ti te aplikacije učitane u ram. Android to čini da bi se prilikom slijedećeg pokretanje brže otvorile. Ako sustavu zatreba memorije, sam će ih ugasiti a učitati neke nove. Ako ih budeš gasio s nekim task manager-om one će sa ponovno pokretati i tako u krug pa će potrošnja baterije biti veća. Jednostavno ih zanemari, ne smetaju ništa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
big_guy kaže...

Nije problem što su ti te aplikacije učitane u ram. Android to čini da bi se prilikom slijedećeg pokretanje brže otvorile. Ako sustavu zatreba memorije, sam će ih ugasiti a učitati neke nove. Ako ih budeš gasio s nekim task manager-om one će sa ponovno pokretati i tako u krug pa će potrošnja baterije biti veća. Jednostavno ih zanemari, ne smetaju ništa.

Sad mi je slobodno samo 155 mb a ništa neradim na mobu,zar to nije premalo?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
18 godina
big_guy kaže...

Sad mi je slobodno samo 155 mb a ništa neradim na mobu,zar to nije premalo?

Ako nista ne radis 155MB ti je sasvim dovoljno {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice