Imam ICS. Šteta, mada mi ne treba toliko, ali opet..
Koristio sam na jednom GB romu, taj LP, ali se ne sjećam da je radilo. Probat ću ponovo, možda baš u to vrijeme nisam isprobao navedenu funkciju.
Hvala.
Imam ICS. Šteta, mada mi ne treba toliko, ali opet..
Koristio sam na jednom GB romu, taj LP, ali se ne sjećam da je radilo. Probat ću ponovo, možda baš u to vrijeme nisam isprobao navedenu funkciju.
Hvala.
Samo ti skini Luckyja i radit ce ti i na ICS-u. Meni radi odlicno i to na vise romova.
Pitanje a one koji imaju Xperia x10:
Imali nacin da se pojaca zvuk preko koje aplikacije ? X10 ima slab zvucnik ?
Kad je već govor o TitaniumBackup imao bih jedno pitanje. Koristim ga rijetko, tj. da vratim samo podatke određenih aplikacija.
Nekoliko puta mi je bilo potrebno da napravim restore svih aplikacija s podacima. Znam da ima automatska funkcija u batch modu, ali me nervira da kada koristim tu funkciju, onda mi za svaku aplikaciju kada ide vraćat, tj. ponovo instalirat, pita da potvrdim instalaciju. Malo me nervira, kada npr. vraćam 30 aplikacija da svaki puta moram kliknut na Yes/Ok.
Ima opcija da me bez ikakvog pitanja, vrati automatski ono što označim? Hvala.
Najjednostavnije je da kupiš TB, nije tak skupo.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Je dosta je slab...
a što se tiče pojačavanja nezz ja uglavnom koristin slušalice tako da ga nisam pokušavao pojačavat, iman u kući također Arc koji je puuuno glasniji od X10...
Zna ko koliko Endomondo žvrnja kredita?
Planiram ići na turu sa bajkom, pa bih ga držao uključenim, al' me strah da mi ne pojede previše 
Imas modove Xloud i sl. na XDA
Cuo sam da Xloud pokvari zvucnik skroz.
Cuo sam da Xloud pokvari zvucnik skroz.
A Volume+?
misliš internetskog prometa, rekao bi ništa, jedino na kraju za objavu rezultata
Može li mi netko preporučiti dobar music player da nije PowerAMP ni WinAmp, WinAmp se stalnoo ruši šta me nervira a PowerAMP nemogu nikako "uspješno" registrirati (If you know what I mean)
Može li mi netko preporučiti dobar music player da nije PowerAMP ni WinAmp, WinAmp se stalnoo ruši šta me nervira a PowerAMP nemogu nikako "uspješno" registrirati (If you know what I mean)
Zamisli, ja sam ga platio i "uspjesno" registrirao 
Probaj PlayerPro
moze link za jelly bean za htc one v(znam da nema official ali bi rom jelly sa xda ako ima)
LoL EUW: Pomahn1taly
moze link za jelly bean za htc one v(znam da nema official ali bi rom jelly sa xda ako ima)
izvoli :
file://C:\Jelly Bean za htc one v.zip
p.s. ako link ne radi javi za mirror na D particiji i ubuduce cu sva pitanja ovako rjesavat slicnog tipa, nadam se da ce kolege pomoc
jel tesko otvoriti forum.xda-developers.com i upisati one v i vidjeti da nema jos ..
znas da postoji xda a neces sam da otvoris nego bi ti da to neko drugi uradi..
jel tesko otvoriti forum.xda-developers.com i upisati one v i vidjeti da nema jos ..
Znaci lik me sad na PP pita zasto link ne radi?!!?!?!?!?!??!?!! 
da
Danas sam se malo poigral s emulatorima i vratil se 10-15 godina unatrag. Totalno su mi se vratili osjecaji kad sam opet zaigral Tony Hawk-a...... kad se vozim Venice beach-om.....uh....
A i N64 nije los, Super Mario Kard je odlican...
Naišao sam na korisnu aplikaciju sasvim slučajno. Ako često po noći čitate ili ste na netu, a i najmanja svjetlost ekrana vam je još uvjek prejaka (jer recimo imate bijelu pozadinu iza teksta) ova aplikacija je za vas.
Zove se Screen Filter i preko ekrana stavi "filter" tj kao da još više smanji svjetost za onoliko kako si namjestite.
jel ima kakva nova dobra igra za mobitele srednje kvalitete
jel ima kakva nova dobra igra za mobitele srednje kvalitete
Ja sam upravo skinul 50+ romova za N64, pa kad ih malo proigram, javim dojmove. A ti mozes skinuti za pocetak one poznatije.
Sa play-a igraj;
- Gravity Project.....slicno, alimeni puno bolje od Temple Run-a
-ScrambleNet.....mozgalica koja mi oduzima puno vremena
-Train Crisis.....sarena mozgalica
-Appartus.....predobra slagalica, jedna od najboljih igara
-X constructions.....gradis most preko 2 brda, odlicna igra
-Oscura.....arkada, sa demonom prolazis podzemlje
-Turbo Fly 3D.....utrka aviona, predobro
-C.H.A.O.S.....simulacija helikoptera
-Tank Recon 3D.....odlicna borba tenkova
A za one s jacim telefonima, preporuka;
-Asphalt 7.....ne moram puno govoriti, najbolja utrka ikad
-Gangstar Rio City Saint.....slicno GTA 3, meni puno bolje
- Modern Combat 3.....odlicna pucacina
- N.O.V.A. 3.....također odlicna pucacina koja koristi akcelerator za nisanjenje
Moze neka app za kopas?
Moze neka app za kopas?
Evo ti neke, od kojih "Swiss" imam i ja sam instalirano, uživaj
!!
LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utooo.android.knife.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS51dG9vby5hbmRyb2lkLmtuaWZlLmZyZWUiXQ..
LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apksoftware.compass&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcGtzb2Z0d2FyZS5jb21wYXNzIl0.
LINK ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.binarytoys.ulysse&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaW5hcnl0b3lzLnVseXNzZSJd
Naišao sam na korisnu aplikaciju sasvim slučajno. Ako često po noći čitate ili ste na netu, a i najmanja svjetlost ekrana vam je još uvjek prejaka (jer recimo imate bijelu pozadinu iza teksta) ova aplikacija je za vas.
Zove se Screen Filter i preko ekrana stavi "filter" tj kao da još više smanji svjetost za onoliko kako si namjestite.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYXhvciJd
Ovu aplikaciju koristim vec neko vrijeme, po preporuci cini mi se bas ovdje s teme.
I najbolja opcija je da ugasi osvjetljenje na tipkama (meni odlicno jer mi na EVO 3D opako svijetle!)
Ali... od kad mi je stigao ICS, opcija gasenja tipki mi vise ne radi
(tj. radi, ali jednom u 20-30 koristenja!)
Uglavnom, i moja preporuka za aplikaciju.
I dvije stvari koje me muce vazno uz nju:
1. stavljanjem filtera preko cijele slike se sve zasivi, tj boje nisu kao kad se rucno smanji osvjetljenje ekrana. Ali posto ima velike mogucnosti podesavanja, ipak cu dalje koristiti filter.
2. Bas me zanima dal se koristenjem tog filtera smanjuje potrosnja baterije? Jer ekran i dalje radi na standardnom osvjetljenju, samo su boje tamnije.
Pozdrav !
Evo jel itko zna jel ima neka app koja ima widget koji poteze slike s neta odredenih kategorija , te ih prikazuje u widgetu ko ovdje lijevo na slici ( znac da ne skida slike, niti ne poteze iz albuma, nego sa neta sam skine ) :
EDIT : Flipboard pronaden, ovo ostaje ;)
Bok kompa, evo sam doznao što je tvoja prevelika boljka, u svezi ovih widgeta, naime ovi widgeti su "ofical" Samsung widgeti, tako da, nisam siguran što i kako učinit, osim potražiti na Google Play stranicama
!?
Makar iskreno sumnjam u uspjeh, ali ako itko ima apk od aplikacije, možda na službenim stranicama Samsunga, stvarno ne znam kuda tražiti
!
Pozdrav !
Evo jel itko zna jel ima neka app koja ima widget koji poteze slike s neta odredenih kategorija , te ih prikazuje u widgetu ko ovdje lijevo na slici ( znac da ne skida slike, niti ne poteze iz albuma, nego sa neta sam skine ) :
EDIT : Flipboard pronaden, ovo ostaje ;)
Bok kompa, evo sam doznao što je tvoja prevelika boljka, u svezi ovih widgeta, naime ovi widgeti su "ofical" Samsung widgeti, tako da, nisam siguran što i kako učinit, osim potražiti na Google Play stranicama
!?
Makar iskreno sumnjam u uspjeh, ali ako itko ima apk od aplikacije, možda na službenim stranicama Samsunga, stvarno ne znam kuda tražiti
!
Ma dobro je, FlipBoard mi radi kak spada i to je to :)
Fala ;)
Ne.
Ima neki sajt na kome mogu besplatno da skidam app pa da prebacim na tel preko USB-a?