nix0 hvala ti puno na objašnjenje ali i dalje ja neznam kako to napraviti. bateriju mi pojede brzo,doduše tek mu je 3 punjenje.možda se kasnije malo stabilizira. jednostavno ne kužim i ne bi volio ništa prčkati po tome kad stvarno nemam pojma. kome da odnesem, osijek,brod,gradiška,pakrac...bilo gdje.
Ako se vec nekuzis u to i nezelis sam raditi root onda radije nemoj tj. pricekaj dok dođe službeni upadate i onda vidi kakva su iskustva ako su ljudi zadovoljni updataj ga preko Sony pc companion-a i nemoj se zamarati root-om ali ako se ljudi budu zalili na update onda ga radije nemoj update-at sve dok nedođe neka poboljsana verzija..No ako ga stvarno zelis root-at , a trebas pomoc onda ti savjetujem da odes na Sony-jevu stranicu na Facebooku ( upisi samo Sony mobile HR ) jer tamo ima dosta ljudi iz gradova koje si nabrojao pa mislim da bi ti tamo netko mogao pomoci jer ovako neznam nikoga. .Ovo u vezi baterije pokusaj ovako : 1. Mrezu - 3g i podatke isključuj svaki put kad nekoristis internet osim ako ti internet ili neke aplikacije koje rade preko interneta netrebaju stalno biti upaljene
2. Svjetlinu zaslona smanji na 50 posto ili nize
3. Push - ukoliko ti netrebaju push notifikacije ugasi i njih
4. GPS , Bluetooth , WiFi - sve to pali samo po potrebi..

???
AMD u <3 Intel u C===3