Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 285.347
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
13 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
Tomo001 kaže...

nix0 hvala ti puno na objašnjenje ali i dalje ja neznam kako to napraviti. bateriju mi pojede brzo,doduše tek mu je 3 punjenje.možda se kasnije malo stabilizira. jednostavno ne kužim i ne bi volio ništa prčkati po tome kad stvarno nemam pojma. kome da odnesem, osijek,brod,gradiška,pakrac...bilo gdje.

Ako se vec nekuzis u to i nezelis sam raditi root onda radije nemoj tj. pricekaj dok dođe službeni upadate i onda vidi kakva su iskustva ako su ljudi zadovoljni updataj ga preko Sony pc companion-a i nemoj se zamarati root-om ali ako se ljudi budu zalili na update onda ga radije nemoj update-at sve dok nedođe neka poboljsana verzija..No ako ga stvarno zelis root-at , a trebas pomoc onda ti savjetujem da odes na Sony-jevu stranicu na Facebooku ( upisi samo Sony mobile HR ) jer tamo ima dosta ljudi iz gradova koje si nabrojao pa mislim da bi ti tamo netko mogao pomoci jer ovako neznam nikoga. .Ovo u vezi baterije pokusaj ovako : 1. Mrezu - 3g i podatke isključuj svaki put kad nekoristis internet osim ako ti internet ili neke aplikacije koje rade preko interneta netrebaju stalno biti upaljene

2. Svjetlinu zaslona smanji na 50 posto ili nize

3. Push - ukoliko ti netrebaju push notifikacije ugasi i njih

4. GPS , Bluetooth , WiFi - sve to pali samo po potrebi..

13 godina
neaktivan

zanima me opcija "nadzor podataka", ne mogu je pronaći..., po uputi trebala bi biti među svim onim programčićima u izborniku kada se s glavnog ekrana pritisne ona "kocka" dole u sredini, ali tamo je nema. da li tko zna kako i gdje mogu pronaći "nadzor podataka" (treba mi da podesim brojač prometa s interneta)...

...Should I Stay Or Should I Go...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dropkick kaže...

zanima me opcija "nadzor podataka", ne mogu je pronaći..., po uputi trebala bi biti među svim onim programčićima u izborniku kada se s glavnog ekrana pritisne ona "kocka" dole u sredini, ali tamo je nema. da li tko zna kako i gdje mogu pronaći "nadzor podataka" (treba mi da podesim brojač prometa s interneta)...

( http://static.vip.hr/hwdb/images/uploaded/bazaznanja/2243176_Sony%20Ericsson%20Live%20with%20Walkman.html ) po ovom  bi trebala biti kod prgrama Adobe Reader pa pogledaj tamo no mozda si je slucajno deaktivirao pa ga moras ponovno omogucit no jos jednom pogledaj u izborniku prelistaj sve..

13 godina
neaktivan

pa da, ali nemam ni program adobe..., ak sam slučajno deaktivirao, gdje to mogu ponovo aktivirati..., mislim na nadzor podataka..., ali sada i adobe reader?

...Should I Stay Or Should I Go...
14 godina
neaktivan

nix0 hvala.  Jedna stvar me još zanima. Imam extra total s+ tarifu u t mobileu, znači imam flat internet ali nakon 512mb  mi se smanji brzina. E sad ja nisam potrošio ni 200mb od tih 512mb a brzina mi se drastično smanjila. skinuo sam onaj speedtest i neki dan je pokazivao 11(nečeg) brzinu a danas 2.1.  Jel ima nešto u postavkama da sam možda sam zabrljao nešto.

15 godina

mozda zato sto si iskljucio 3G mrezu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel ga ima još u te mobajlu{#}???

All that's left of proud Tristram, are ghosts and ashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a gdje uopće se pali i gasi 3g mreža. ja odem u postavke/mobilne mreže i kliknem na omogućeni podaci.znači tu mi se pali veza za internet a zatim odem na način rada mreže i kliknem na wcdma(prefer.)/gsm. 

kad neželim više biti na internetu onda stavim samo gsm.

Neznam je li to 3g ili nije.

13 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

nix0 hvala.  Jedna stvar me još zanima. Imam extra total s+ tarifu u t mobileu, znači imam flat internet ali nakon 512mb  mi se smanji brzina. E sad ja nisam potrošio ni 200mb od tih 512mb a brzina mi se drastično smanjila. skinuo sam onaj speedtest i neki dan je pokazivao 11(nečeg) brzinu a danas 2.1.  Jel ima nešto u postavkama da sam možda sam zabrljao nešto.

Da nisi slucajno isao na Speedtest dok si bio na WiFi-ju jer nevjerujem da ti je bila toliko velika brzina interneta samo preko 3g - a..

14 godina
neaktivan

Nisam uopće bio na wifi-ju jer neznam koja mi je šifra.možda nije bilo toliko to sam onak otprilike rekao ali ovo sad je nemoguće sporo a ni paket taj od 512mb nisam potrošio.

gdje se pali i gasi 3g. postupak?

13 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

Nisam uopće bio na wifi-ju jer neznam koja mi je šifra.možda nije bilo toliko to sam onak otprilike rekao ali ovo sad je nemoguće sporo a ni paket taj od 512mb nisam potrošio.

gdje se pali i gasi 3g. postupak?

Palis ga onako kako si i rekao u prethodnom postu..3G  ti je ukljucen ako gore u status baru vidis oznaku 3G ili H , a ako je oznaka G onda je 2G mreza..Mozda ti je mob bio na sporijoj mrezi ili ti oni smanjuju brzinu postupno..Ako ti nastave tako smanjivati brzinu nazovi ih i pitaj u cemu je problem..

15 godina
Ima u bonbon. Ja sam na narucio proslijedi tjedan. Evo bas pisem s njega.
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
protjeran
nixa2210 kaže...

Mene zbilja ljuti ovo odgadanje ICS-a

Mi kojima je 6050 zadnji broj SI-a nismo dobili ics a obećan je prije mjesec dana već 

Jel se moze kako stavit ics,jel komplicirano.? :D

ICS ti je dostupan službenim kanalom od ponedjeljka 16.7.2012. za 1256-6050. Spoji mobitel s računalom i pokreni PC Companion. Dalje te program sam vodi kroz nadogradnju. Verzija Androida je 4.0.4. Zasad nemam nikakvih problema niti je mobitel sporiji niti išta trza.

14 godina

Evo probao prekjucer i nece :/

Idem sad,valjda ce pokrenut! :D

Pa ovaj Si number 6050 nije jos na popisu na njihovim stranicama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 10:21 (nixa2210).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Je, 1256-6050 je na popisu.

http://talk.sonymobile.com/thread/38368

Uz broj piše datum 16.7.2012. kada sam i ja napravio upgrade.

14 godina

Hvala na informacijama,update sam napravio,svida mi se :D

Cak mi je bolji od gingerbreada. :D

0 0 hvala 0
15 godina
Je se dobije na brzini?
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
protjeran

Čini mi se da je malo brži ali sam primijetio da mi troši i nešto više memorije (gledao sam uz pomoć advanced task killera).

Uglavnom, ima novih i korisnih sitnica u postavkama OS-a.

Sada me muči pitanje, hoće li LWW dobiti verziju 4.1 koju je upravo dobio Nexus S ili je ovo kraj?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 16:42 (propuhmajstor).
15 godina

vjerojatno kraj...sad ce bit xda bog i batina...

skini si mini cm sandwich custom rom...ociscen je od svih bloatwarea i imas uvijek 200 mb slobodnog prostora...trosi i manje baterije jer stvarno umjesto 30 procesa kad kod provjeravam imam 3-4 upaljena

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 16:44 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

da, bojim se i ja da je ics zadnje što će SE mobiteli iz 2011. dobiti. razlog je isključivo namicanje pofita prodajom novih modela mobitela. na kraju ću izabrati onaj model i onog proizvođača koji će najdulje pružati podršku u obliku softverskih nadogradnji.

probat ću i taj custom rom čim malo izgustiram stock rom.

15 godina

ja sam si instaliro 5-6 modova za svoj stock rom...bass boost za walkman player,HQ camera-jeste primjetili da je slika kamere malo mutnija? ovaj mod je vraca u staro bas kao na GB, quick panel sa baterijom u %-imate sve kratice u status baru wifi,bt,brightness,flaslight bla bla bla, xperia s home launcher jer obican je za krc...ma ima stvarno svakakvih dodataka....

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 17:27 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ne znam da li da flasham ovaj ICS sa xda ili da cekam official?

0 0 hvala 0
15 godina

pa sta nisi dobio vec? koji ti je SI broj? meni zavrsava na 6050 pa opet nisam dobio ics a neki gore jesu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Moj si je: 1253-9685

0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

pa sta nisi dobio vec? koji ti je SI broj? meni zavrsava na 6050 pa opet nisam dobio ics a neki gore jesu

Ti si flasha romove i firmwere pa ti se prominija SI. Tribaš vratit svoj u build.propu, ima tema na xda.

Only the brave
15 godina
Kako vi stavljate covere pjesmama? Ja sam probao preko par programa al sad je gore nego prije sad svi imaju neku žuti ružni covers.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina

ja sam probo sa id3tagit al ne mijenja se slika pjesme...samo informacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Triba vam pijesma imat ime albuma jer pokazuje se cover od albuma a ne od pojedinačne pjesme.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Da one koje nemaju album imaju taj ruzni covers, A sa albumom ne, njima mogu mijenjati.
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
protjeran
RePlaY kaže...
Ti si flasha romove i firmwere pa ti se prominija SI. Tribaš vratit svoj u build.propu, ima tema na xda.

Nešto u vezi SI broja. Na naljepnici ispod baterije piše 1256-6050, a kroz Vellamo benchmark program tj. njegov system info vidim da je SI broj nakon upgradea na Android 4.0.4 sada 1256-6032. Zanimljivo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice