Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 285.292
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
17 godina
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
domac5 kaže...

ima al su za k doslovno...miui mi stalno izbacuje neke errore nemrem ni ugasit bez vadenja baterije...naso si cm 9 moze link? jedino ima one modove sta moze flashat kao npr status bar sa baterijom u postocima, mega bass i te gluposti...ja koristim od xperie s launcher

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748576

Proba san ga i nije loš ali mi se više sviđa full xperia s look iako i ovaj ima par aplikacija i tweekova sa xperie.

Neznan jel se može stavi xperia s launcher na njega, da može možda bi ga i koristija.

Only the brave
15 godina

a taj sam probao prije i nisam cito da je samo za ics...mislim da sam imal .58 firmware pa mi je sony logo dosel i opet se restarto...i tak ukrug

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1733008

Ja namjeravan još ovaj probat, čini mi se dobar.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nije mi vrag dao mira i sad sam stavio taj tvoj i nece se upalit...dode do walkman loga i restarta se...nezz zasto...fala bogu pa sam napravio backup prije...a ovaj drugi mi se ne svida zbog xperia s playera...nemogu se snac na njemu...a sve isto dobijem kad flasham na stock rom 4-5 stvari tak da mi je onda rom savrsen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

nije mi vrag dao mira i sad sam stavio taj tvoj i nece se upalit...dode do walkman loga i restarta se...nezz zasto...fala bogu pa sam napravio backup prije...a ovaj drugi mi se ne svida zbog xperia s playera...nemogu se snac na njemu...a sve isto dobijem kad flasham na stock rom 4-5 stvari tak da mi je onda rom savrsen

Nisi nešto dobro jer nebi se triba pojavit walkman logo. Jesli li prije wipe-a data, system, cache i davlik?

Only the brave
15 godina

nisam..sutra cu to napravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
E ekipa koliko je trebalo vama da mob stigne narucen preko bonbon webshopa? pise od 3-4 dana max 7.
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam problem kad radim update na ICS. Telefon je praktički novi (nema dva mjeseca), ali kad pokrenem update preko Companiona, zaustavi se na drugom koraku. Spojen je u MTP načinu, probao sam još i MCS, kao i sve moguće USB portove na laptopu, reinstalaciju PCC-a te factory  (hard) reset mobitela. Još uvijek isto. T-Comovci su mi rekli da ga nosim na servis, ali to mi se baš i ne radi dok ne iscrpim sve mogućnosti koje sam mogu. Sonyjeva stranica je za rac tako da njih i ne planiram kontaktirati. I samo mala napomena, ne bih baš radio root i slično, tj. stavljanje custom ROM-ova :D Jbg, nisam nikad radio, a ne bih baš da nešto zeznem dok je svjež telefon :D

Ovako to izgleda:

http://postimage.org/image/g369qqjy7/

EDIT: isključio firewall i antivirus pa je uspio prebaciti na treći korak. :D Javim kako je prošlo :D

Yup, problem uspješno otklonjen. ICS u funkciji.

Bar nisam pobrisao 16 GB muzike sa kartice :/ 

EDIT 2: :D Jel netko zna je li riješen problem mijenjanja rasporeda ikona? Npr. kad spojim na komp pa ga otpojim, znalo mi je poremetiti sve ikone.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 13:46 (Relja).
13 godina
neaktivan

kao što sam ranije pisao, evo prije par dana sam nabavio ovaj SELwW..., do sada sam koristitio staru nokiu 6300i i samsung sgh-D900i pa mi je ovo sad sve nekako novo, čudno, privikavam se..., ali me za sad zanima ako se kome da odgovorit:

1. da li se ekran može zaključat nekom tipkom, nekako odmah kada ja hoću, jel koliko sam primjetio zaključava se samo sam od sebe automatsi nakon 30 sekundi neaktivnosti

2. da li se uključen GPS dodatno naplačuje, koliko internet prometa troši i koliko baterije troši

3. jel korištenje T-wisepilot navigacije besplatno

mislim da ću imati još pitanja..., ali ovo za sada.. :)

e da..., skoro sam zaboravio a zapravo sam zbog ovog pitanja naviše htio odgovor..., da li netko zna da li se može i KAKO doznati MAC adresa wirelessa na mobu!?

...Should I Stay Or Should I Go...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 15:24 (dropkick).

0 0 hvala 0
15 godina
1. Da jesi primjetio da gumb za gasenje ima i nekakav kljuc na sebi nacrtan? Samo ga stisni jedanput nemoj dugo drzat

2. Gps najbolje iskljuci jer trosi bateriju dosta i mispim da se naplaćuje, barem meni

3. Mislim da nije besplatno, tj. Svako malo trosi data promet da bi ostao spojen na gps satelit( a-gps)
13 godina
neaktivan
eeee, pa moram priznati da nisam primjetio taj gumbić..., al sam pretpostavljao da mora postojati...hvala ti, jer do sada sam ko debil držao mob 30 sek dok se ne zaključa pa ga tek tada spremao u hlače, torbicu..., i to mi je bilo totalno glupo... hvala

a dal, znaš za MAC adresu... to mi je bitno zbog worelessa doma...

i da li tko zna kada se na mobu uključi wireless i kada se spojim na neku wireless mrežu jel tada interenet kao podatkovni promet ide preko tog wirelessa ili i dalje ide preko mog računa od SIM kartice....
...Should I Stay Or Should I Go...
15 godina

kad je spojen na wifi ne koristi data promet...za mac adresu odes u postavke, bezicne veze i mreze, ukljuci wifi i udes u postavke za wifi...onda stisni desni gumb pored home tipke i na napredno...i tamo ce ti pisat mac adresa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
domac5 kaže...
2. Gps najbolje iskljuci jer trosi bateriju dosta i mispim da se naplaćuje, barem meni

3. Mislim da nije besplatno, tj. Svako malo trosi data promet da bi ostao spojen na gps satelit( a-gps)

GPS se na naplaćuje ukoliko je isključen data promet, npr. ja koristim iGO navigaciju i radi bez problema, s potrošenog 0kb interneta. Naravno, mape su na SD kartici.

15 godina
assassin.st kaže...
domac5 kaže...

GPS se na naplaćuje ukoliko je isključen data promet, npr. ja koristim iGO navigaciju i radi bez problema, s potrošenog 0kb interneta. Naravno, mape su na SD kartici.

to se podrazumjeva

13 godina
domac5 kaže...
assassin.st kaže...
domac5 kaže...

to se podrazumjeva

I htio sam istaknuti da gps radi bez problema ukoliko je mobilni internet isključen.

15 godina

skini si sport tracker i odi u sumu vozit se biciklom...pa bus videl kak savrseno radi bez mobilne mreze

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

skini si sport tracker i odi u sumu vozit se biciklom...pa bus videl kak savrseno radi bez mobilne mreze

Neke aplikacije baš zahtjevaju mobilnu vezu ali npr endomondo bez problema radi sam s gpsom

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 9:40 (peroko).
15 godina

cuo sam za taj endomodno svi ga hvale...budem ga isprobo...problem je sto se gubi gps signal zbog drveca pa mu treba 2-3 miniute da ga nade ponovo...a uz pomoc mobilne mreze nade ga za 15 sek

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Evo danas sam dobio navedeni mob i muči me par stvari pošto mi je to prvi android.

1.Kako prebaciti imenik sa kartice?

2.kad se spojim na face gdje moram ići da se odlogiram?

3.što smijem izbrisati i kuda moram ići da to izbrišem?

Nadam se da ćete mi izići u susret i detaljno mi objasniti!

HVALA!

0 0 hvala 0
14 godina

Mene zbilja ljuti ovo odgadanje ICS-a

Mi kojima je 6050 zadnji broj SI-a nismo dobili ics a obećan je prije mjesec dana već 

Jel se moze kako stavit ics,jel komplicirano.? :D

0 0 hvala 0
15 godina

nije uopce komplicirano...flashaj .58 rom onda stavi ovaj custom rom...onda rootaj i preko mobitela nadogradi na .62...onda napravi prvi korak za root odavde i spoji usb pa ce ti ponudit nadogradnju na ics preko pc companiona...kad se nadogradi na ics i upali se napravi odma drugi korak za root...i to je to imat ces sluzbeni rootan ics....ovaj link sta sam ti dao za root ics zanemari prva 2 koraka...samo od 3 citaj di je objasnjeno kako rootat

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

jel probao ko stavit ovaj rom? meni dode do walkman loga i restarta se...tak mi se dogada sa bilo kojim romom koji se instalira sa onim aroma instalerom...bas nemam srece s tim sranjem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li netko volje da mi u PM ili negdje drugdje objašnjava kako nadogradit na ICS? jer kako je krenulo, neće do nove godine ICS. Bio bih jako zahvalan.

15 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 12:39 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Večer!

Molio bi pomoć da mi netko objasni što to znači rotat mob,kako da to napravim i što dobivam s time.

Trenutno imam android 2.3.4 pa me još zanima koja je razlika između ICS i tog 2.3.4. dali da prelazim na ICS ili ne?

Sve mi je na njemu tvornički kako je i bilo.

Molim pomoć i HVALA!

PS. Ja stvarno neznam što znači Costum,Rotat... Kome da se obratim te kome da odnesem.Ako ima netko iz Požege ili okolice pa da mu odnesem.Platio bi bez problema. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:30 (Tomo001).

0 0 hvala 0
15 godina

a koju verziju roma imas? to ti pise 2 retka ispod onoga di ti pise koji android imas

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:43 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...

Večer!

Molio bi pomoć da mi netko objasni što to znači rotat mob,kako da to napravim i što dobivam s time.

Trenutno imam android 2.3.4 pa me još zanima koja je razlika između ICS i tog 2.3.4. dali da prelazim na ICS ili ne?

Sve mi je na njemu tvornički kako je i bilo.

Molim pomoć i HVALA!

PS. Ja stvarno neznam što znači Costum,Rotat... Kome da se obratim te kome da odnesem.Ako ima netko iz Požege ili okolice pa da mu odnesem.Platio bi bez problema. 

Root ti je postupak kojim dobivas administratorska prava na mobitelu nesto slicno kao i administrator na Windowsima tj. imas pravo ciniti s mobom sto te volja jer maknes tvornicka ogranicenja koja su na njega stavljena..Razlika između Andoida 2.3.xx i ICS-a je u tome sto je ICS noviji operativni sustav , a sa njim dobivas vizualni update te neke nove korisne funkcije npr. GPU akceleraciju , multitasking koji izgleda ljepse i radi bolje , a ICS bi trebao zauzimati manje RAM memorije tj. ubrzati rad uređaja ( no to ovisi o optimiziranosti samog sustava od strane proizvođača ) i jos neke sitnice..Dali preci na ICS ili ne - to bi trebao odluciti tek kad vidis iskustva drugih korisnika jer se moze dogoditi da update bude loš i da ti samo uspori mobitel i ucini ga trzavim , a moze ti i poboljsati mobitel i uciniti ga jos brzim i boljim - tako da vrijedi malo pricekati i vidjeti iskustva drugih ljudi..Custom ROM ti je ROM (Android operativni sustav) kojeg je neki developer prilagodio da radi na nekom mobitelu koji vise nece dobivati update-ove ili prilagodio noviji sustav za mobitele koji ga trebaju tek kasnije dobiti s tim da Custom ROM moze sadrzavati dodatne funkcije npr. moze ubrzati rad uređaja i jos milijon stvari..Ako te jos nesto zanima pogledaj ovu temu ( http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/faq-android-flash-custom-rom-root/113178.aspx ) ili slobodno pitaj mene ili nekoga na forumu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:56 (nix0).
14 godina
neaktivan

piše broj međujezgre 4.0.2.A.0.62

ili Verzija jezgre  2.6.32.9-perf

14 godina
neaktivan

nix0 hvala ti puno na objašnjenje ali i dalje ja neznam kako to napraviti. bateriju mi pojede brzo,doduše tek mu je 3 punjenje.možda se kasnije malo stabilizira. jednostavno ne kužim i ne bi volio ništa prčkati po tome kad stvarno nemam pojma. kome da odnesem, osijek,brod,gradiška,pakrac...bilo gdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 21:28 (Tomo001).
15 godina

neces ti nista puno dobit s custom romovima...samo ljepsi izgled a jedino sam primjetio da je trajanje baterije vece kod mini cm sandwich roma, vjerojatno zato jer su pobrisali sav bloatware...za pocetak ugasi gps,bluetooth, stavi da bude samo na 2G mrezi a wifi pali samo po potrebi....trebao bi dobit 12 sati trajanja baterije bez frke....ko uspije 2 dana izdrzat svaka mu cast...meni je par puta uspjelo al to sam bil pijan pa nisam bil u stanju koristit mobitel tak da se ne racuna

trajanje baterije se dobiva custom kernelima najvise...al nama to ne znaci nista kad su nam gamad zakljucala fastboot kad su zakljucavali na svoju mrezu...tak da ak oces custom kernele daj 100 kn za otkljucavanje na sve mreze.....a tek onda treba bootloader otkljucat....jooooooj zasto to nije kao kod ostalih androida....tolko o slobodi otvorenog koda a nemrem stavit ni smrdljivi kernel

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 23:46 (domac5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice