nemogu ni ja...neki bug...ionako je smece od aplikacije pa me nista ne cudi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada moj LwW kaže da postoji update ja ću mu reći: "Nećeš razbojniče! Nema sladoleda za tebe, ostaješ na medenjacima."
aj ak neko zna rješenje nek se javi..
Ovi naši operateri stvarno nisu normalni, prošlo mjesec dana od službenog ICS izlaska i još uvijek ništa. Od tolike dosade sam probao i mijenjati SI u bulid.prop kako bi mogao zavarati SUS da mi izbaci novi update, ali ne radi...hehe
A tješim se da da. Tko zna kakav smo file skinuli na xda forumu, nema garancije da nitko nije čačkao po tom službenom rom-u.
Jucer sam kupio ovu mašinu! Zvuk super (samo nekad visoki tonovi nis'u baš neki), brzina procesora sjajna. Preporučujem vlasnicima da ga nadograde na android 4.0. Fotoaparat dobar. Staklo je malo prenježno i loš poklopac baterije ali to su mali nedostaci. Ne ledi,sve je supp! Ako itko ima bilo kakvo pitanje oko njega neka pita
Koji SI imaš?
updejtal curin Live i mob mi po brzini brzi u galeriji a ostalo isto... neznam kaj vama smeta
sad samo cekam da daju update za moj za koji pise da je bil update 20.6. a jos mi neda PC companion -.- smrad!!!
pc companion mi nudi update na ics...idem bas stavit i isprobat da vidim jel ce tu na sluzbenom bit onih sranja da moram vadit bateriju van
edit: stavio sam i primjetio da nema trg. play i preglednik aplikacije...pa sam vratio na originalni .58 jer sam imao custom rom prije pa je vjerojatno to bio problem i sve napravim spojim na pc i ne nudi update na ics...pa nemogu vjerovat...sad mi pise your phone is up to date a prije pola sata mi je nudilo ics
, tu se ne zna tko pije a tko placa. Netko sa istim SI ima update, netko nema. Malo sam cackao po tome i skuzio kako pc companion provjerava da li je ti uredaj na ICS-u ili ne, ima jedan file u datoteci system koji ti cita SI i ovisno o tome ispise poruku za update, e sad ono sto meni nije jasno je to sto mi na uredaju (iza baterije pise jedan SI), a u samom uredaju pise drugi, koji se sad glavni 
Takoder naletio sam na jedan link, meni ispise tu poruku iako nije za SE uredaje, ovaj android je pun skrivenih kodova...hehe
I meni je u uređaju drugi SI a to ti je zato jer si flasha drugi room. Pravi tvoj SI ti je ispod baterije.
da primjetio sam dok sam stavljao taj isti custom rom koji sam imao do sada...i opet mi nudi update...ovaj put sam napravio preko titaniuma backup trg.play i preglednika
da primjetio sam dok sam stavljao taj isti custom rom koji sam imao do sada...i opet mi nudi update...ovaj put sam napravio preko titaniuma backup trg.play i preglednika
Kak bi sad nudi?, koliko znam imas isti SI na uredaju kao i ja, a meni bas nista ne nudi. Takoder isto si flashao na .58, rootai i stavio na .62 kao i ja, negdje nest ne stima, ajd ak ti ne bude problem dok ne napravis update na ICS, daj mi posalji svoju build.prop datoteku (system folder).
kazem ti stavio sam .58 pa preko OTA updatea nadogradio na .62 i onda na pc companion i nece...stavim custom rom koji sam imao do sada i odjednom mi nudi update....mislim da taj custom rom mijenja SI broj....i da kod ovog sluzbenog nema onog da moras bateriju vadit van
Mogul sta pohebat ako rucno nabacim ICS? I jel me moze operater ista zajebavat jer mi je mob zakljucan samo na jednu mrezu? :D
nista ti nemogu oni srat...ako ti se nesvida ics uvijek mozes vratit GB
Je se po vama isplati ga updatat na ICS????
EDIT: Je ko koristio i MIUI i CM7.2 pa da mi zna rec sto je bolje?
kaj ti imas otkljucan fastboot?
AMD u <3 Intel u C===3
ak nije otkljucan na sve mreze zaboravi na te custom romove...nijedan nece radit bez custom kernela koji nemozes stavit za zakljucanim fastbootom
AMD u <3 Intel u C===3
Evo kamera mi riknula, ne mogu nista uslikati, odmah dobijem poruku o gresci. Daj mi samo jos reci koji si custom rom stavio pa ti javlja update?
Edit: e to je to, pokupio sam podatke iz update-LWW.P.002 i napisao u svoj build.prop file (bez potrebe flashanja tog tvog roma), ugasio i ponovno upalio mob i odmah mi javio update, napravio, rootao, wipe cache i zasad sve radi kako treba, cak i kamera :)
http://www.rodfile.com/a2qmd2y7u8mw/update-LWW.P.002.zip.html
prije updejta na ics napravi onaj prvi korat za root....ja sam bio zaboravio na to pa sam sve ispocetka radio jer nemogu zivjet bez roota
ak nije otkljucan na sve mreze zaboravi na te custom romove...nijedan nece radit bez custom kernela koji nemozes stavit za zakljucanim fastbootom
Ima romova i za zaklučane bootlodere. Ja sam proba i miui i cm9 al mi se nisu baš nešto ekstra svidili.
Ima romova i za zaklučane bootlodere. Ja sam proba i miui i cm9 al mi se nisu baš nešto ekstra svidili.
ima al su za k doslovno...miui mi stalno izbacuje neke errore nemrem ni ugasit bez vadenja baterije...naso si cm 9 moze link? jedino ima one modove sta moze flashat kao npr status bar sa baterijom u postocima, mega bass i te gluposti...ja koristim od xperie s launcher
AMD u <3 Intel u C===3
rootat i stavit cwm...i flashat neke romove koji ne zahtijevaju custom kernel...da se napravit patch za bootloader da prima custom kernele al dzabe ti to kad su gamad i fastboot zakljucala
Evo naisao sam na ovaj clanak tj. metodu otkljucivanja bootloadera. Je ko je probao već??? http://www.androidust.com/unlock-bootloader-sony-ericsson-wt19i-live-with-walkman-0-62/
da ...al zasto bi bilo lako kad moze biti komplicirano...neznam dal mogu nabrojit na prste jedne ruke ljude koji ovdje na forumu imaju ovaj mobitel na kojem pise unlock bootloader allowed: yes....svima pise no....imas metodu na xda pomocu patcha al za to moras ispod baterije skidat naljepnicu i spojit pincetom neke 2 tocke...to sam ja probao i radi al sta ce mi to kad mi je i fastboot zakljucan...nedam 100 kn za otkljucavanje mobitela na sve mreze da mi se fastboot otkljuca