Spoji ih na drugi komp i vidi jel se isto dogada. Mozda netko koga znas ima laptop pa neka donese, ili mozda ti vec imas drugo racunalo pa probaj. Jedino da ti nije uopce zvucnik problem nego ti je mozda netko sakrija mobitel i stavija u loop taj zvuk. Malo potrazi, nikad ne znas.
dajte ljudi uozbiljite se. KAKO ZVUCNICI MOGU PROPRICATI ENGLESKI? 100 % je do windowsa a samo je pitanje sta je.
Malo smo naivni, jeli logic? :P
Bez obzira što ti avg ništ nejavlja, ja sumnjam na virus. Teško da je problem u zvučnicima ili daje je otvoren program koji bi svakih dva sata ispuštao zvuk "O my God no way". Tako da ja sumnjam na virus. Najbolje formatiraj disk i digni ponovo winse
Ajde sad priznaj da ti je dosadno i da si zelio barem na trenutak biti u centru paznje.
Amen.
ne kunen se bogon isuson nisan pija ni pusija stvarno mi zvukovi iskacu pitajte battlefox-a
i nemu zvucnici vataju frekfencuju od hrvatskog i talijanskog radija
A isključi ih onda i miran.
Bez obzira što ti avg ništ nejavlja, ja sumnjam na virus. Teško da je problem u zvučnicima ili daje je otvoren program koji bi svakih dva sata ispuštao zvuk "O my God no way". Tako da ja sumnjam na virus. Najbolje formatiraj disk i digni ponovo winse
A je sad reinstalira bi jan winse da ne moram ponovo sve instalirati
Prvi su mi zucnici iz cista mira grunuli skoro san umra od straha pa me strah da to nebi bilo opet
Prvi su mi zucnici iz cista mira grunuli skoro san umra od straha pa me strah da to nebi bilo opet
Ma nije ništa opasno, biće neki kod il skripta koju si pokupija na faceu, sam sam dosta smeća pokupio na njemu
Polij zvucnike svetom vodom.
Trebo bi egzorcista zvat, možda se koji demon uvuka
Evo neki lik koji ima isti probelm ali meni net nije upanjen. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080804142817AAomDwa
pa si pročitao do kraja post????? There is an ad that pops up for IM smileys. There is one that says," OH MY GOD! NO WAY!" and one that says," SAY SOMETHING! WHAT?" so dont worry. it happens whenever you move the mosue over the ad
Polij zvucnike svetom vodom.
Trebo bi egzorcista zvat, možda se koji demon uvuka
Evo neki lik koji ima isti probelm ali meni net nije upanjen. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080804142817AAomDwa
pa si pročitao do kraja post????? There is an ad that pops up for IM smileys. There is one that says," OH MY GOD! NO WAY!" and one that says," SAY SOMETHING! WHAT?" so dont worry. it happens whenever you move the mosue over the ad
Procita san ali nece sto put san napisa da mi je to i kad nisam na internetu kad rain na photoshopu na primjer
Moji zvučnici jesu Logitech 5.1
Makni ca Java Runtime pa potom reinstaliraj...to je to!
Tebe netko zeli likvidirati. Za tvoje dobro savjetujem ti da pobjegnes u najbližu šumu i tamo kampiraš 3-4 mjeseca dok se stanje malo ne smiri
Prvo onda moran kupit laptop
Mozda ti zvucnici hvataju zvukove od ventilatora sa napajanja
zna i to biti.
e prva tema da san se nasmija do bola!!!!!!!!!!!! Hahahahaha prejaki ste svi od reda koje samo dosjetke imate, zbog toga me uvijek podsijetite zasto sam se registrirao na forum.....
EDIT: svima bi dao TU ali bi predugo trajalo..
Moji zvučnici jesu Logitech 5.1
I on(on ih je dobio od t-coma, nakon šta je produžio ugovor). Onda mi se cini da je to serija zvucnika sa greskom. meni moj zna "pucnut"(također Logitech 5.1) kad se u stanu pale uređaji koji vuku vise struje
zna i to biti.
Da bas ventilator govori OH MY GOD! NO WAY!
zna i to biti.
Da bas ventilator govori OH MY GOD! NO WAY!
Umirem od smijeha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajme kako se nisam sjetio prije...gremlin ti se uvakako u sistem! Pa te malo prca sad.
Opet mi stalno zvukovi iskacu poludit cu
Da li ti se to dešava i kad restartaš kompjuter, prije nego odeš na Internet?
nisam probao jer sam ja samo na netu
Mozda vec jesi a zvucnici su u redu ;)
Cuje li jos iko te zvukove?
Mozda vec jesi a zvucnici su u redu ;)
Cuje li jos iko te zvukove?
Ne samo sam ja na compu a kad mi je frend kod mene nista ne bude.
Cudno?
Nije. I meni se to desava ;)
Nije. I meni se to desava ;)
jesi popravia ti to
Jock. Kupio Z-5500 koji pricaju srpski ;)
Nekako mi engleski niej lezao ;)
Evo opet zvukovi a strelica mi je stajala na tvon gore postu nisam nikakav add dotaknuo