Prebacila sam si sa tableta Malwarebytes i sad dok provjerava objekte sistemskih datoteka (tako pise) nasao je 4 detektirana objekta i na tome jeostalo. Jos radi pa ne diram ali ovaj Sophos Virus Removal Tool mi nece skinuti na tablet. Laptopom sam se spojila na wifi od moba ali je internet prekrizen. Pise da sam konektana ali internet prekrizen dakle nije upalilo :(. Antivirus mi je Avast inace. Sad sam sve poiskljucivala prije ovog pokretanja jer je tako pisalo u postavkama za aktivaciju.
Evo sto je sve nasao....
PUP.CrossFire...
Trojan.AutoKMS...
Trojan.KorSer...
Sad cu ga resetirati i idem na posao pa onda poslije nastavljam dalje. Daj pomozi jos kako da rijesim sa ovim sto si stavio za viruse jer tablet ga nece preuzeti.....(**rijesila tako sto sam sad navecer kad sam dosla doma sjetila se skinuti ga na mob pa opet bluethooth-om ga prebaciti na laptop...ne kuzim zasto tablet tpo nece preuzeti...kaze dane moze otvoriti taj video?!?!)
***Dosla sam sada kuci, ponovo krenula sve od pocetka i sjetim se da moram pogasiti ponovo sve sto si rekao....avast nisam mogla ili nisam znala ugasiti pa sam ga isla reinstalirati i skuzim da mi je datum kad je program skinut 10.02. 2014????? (tada se veza sa internetom preknula) a imam ga jako dugo instaliranog pa mi je to bilo sumljivo ..hm....deinstaliram ga i odmah me spoji na net!!!! Ne znam zasto, kako ali radi i hvala ti puno :)) Sad idem odraditi ostali dio sa Sophos Virus Removal kako si mi rekao za svaki slucaj i onda skidam novi antivirus :))) E spasio si me :) I hvala svima koji su se potrudili naci rjesenje (Stiven) Juhuuuuu :))))
To večina ako se skida neke programe obično skrije virus tipa Pup, a zapravo je to reklama, malwarebytes sve to nađe i obavezno uklonit! Zašto? Zato virus pod nazivom pup tada je to opasno krade vaše podatke tj idenfikacije i sl i poslije postaje onemogućen pristup. Očisti sve sa Malwareom i sve će bit OK.