Ako želiš OC-at procesor i držat ga na nekih 4.5-4.7 GHz 24/7,ja bih uzeo i5 2500K,manje se grije pri OC od Ivye Bridgea i još je sasvim dostatan za postoječe grafike!
S obzirom da se bliži izlazak novije serije procesora možda da pričekaš na njih,ali vjerovatno će i cijena bit paprena,a perfomanse neznatno bolje.
Vidim da želiš uz proc i gtx 660,znači Sandy je sasvim dovoljan i na dulje staze,možda da pričekaš izlazak novije serije radi pada cijena u SH!!
Haso bude sigurno skuplji nego kaj vrijedi. Digli budu performanse za nekih 10% a cijenu za 30% a za tih 30% radije kupim dve gajbe pive ili posteni kuler za OC.
Imam vremena mjesec, dva tri pa budem videl.
Što uzimaš onda K seriju??
Lagani klok - 4GHz, koji se ne može dobiti bez tog vitamina K!
Na Lucid webstranici je popis podrzanog hardvera i Z77 maticne nemaju na popisu.
Kaj da kupim ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 umjesto Z77? Ta maticna je podrzana.
Čipset Z77 podržava Lucid Virtu. Ja imam ploču sa Z77 čipsetom i Lucid Virtu je podržan...
Čipset Z77 podržava Lucid Virtu. Ja imam ploču sa Z77 čipsetom i Lucid Virtu je podržan...
jel mi mozes rec prave prednosti u praksi lucida sad sam se zainteresirao imam i5 3570k i hd 7850 sto bi točno dobio s lucidom..??
Ja imam i5 3570K i 2x 7850 2GB na Asrockici Z77 Extreme4 i imam Lucid Virtu
Mislim da se radi o nekakvom balansiranju izmedu CPU-a i GPU-a, Virtu pomaze da se bolje rasporeduju zadaci, a time se manje griju komponente
Najveća prednost je ispravljanje kidanja slike u igrama. Također, ko koristi GPU za transkodiranje video materijala, Intelova grafička jezgra daje prednost.
i smanjenje potrosnje koliko sam shvatio..??