Treba ti novo napajanje bez obzira na potrosnju. Da ne bi bilo plakanja.
Glupost. Ako je suma potrošača manja od isporučene snage, ne treba napajanje. I kraj. Kaj sad, dat 500-600kn za novi PSU tek toliko? Osobno, mislim da treba novo napajanje jer mu grafa pod loadom ima 400W potrošnje. Dodaj tome matičnu, HDD i proc (90W u loadu) i dođeš preko 500W. To je već nekakvo mjerilo. Paušalno kupovati dijelove baš i nije.
Pretpostavljam da iz tebe govori veliko iskustvo :)
pa jes ti normalan? 400W?
Kad ides zapocet komentar na neciji post sa "glupost" onda se pobrini da u istom tom postu ne izvalis glupost godine.
Iz mene govori graf koji sam doma našao na netu i pogledao koliki je Power consumption u loadu. Ubijte me odmah što sam glup i nisam odmah stavio link jer sam znao da će se nać neki majstor koji će reći "pics or it didn't happen". E sad, u vidu istine, trebalo bi reć da za tu specifičnu grafičku grafovi na guglu daju rezultate 70 - 400W jer postoje različiti modeli sa različitim potrošnjama, od onih total low-end sa full niskom potrošnjom do OC-anih sa (doista) 380W potrošnje...
I nadalje, to što sam ja (možda) izvalio glupost jer sam baratao s neprovjerenim podacima, uopće ne znači da ono što si ti rekao nije glupost. Dapače, samo si to potvrdio jer ako njegova grafička doista troši 150-200 W, onda potvrđuješ činjenicu da mu ne treba novo napajanje, a 3 posta ranije mu preporučaš da kupi novo.
Pa eto sad...ti vidi jel imaš još kaj za dodati ili ne...