Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.133
|
čitano: 4.283.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
lg-viewty kaže...

Sestrin laptop, nista posebno, ali je dobar..

takav moja sestra ima također, ja joj odabrao, emachine e725 tak nešt, 500gb harda, 4gb ram, 2,1 GHZ dvojezgreni intelovac, ali integriana 384mb grafička intel, wlan.....

the PeRo
16 godina
neaktivan
perosima91 kaže...
lg-viewty kaže...

Sestrin laptop, nista posebno, ali je dobar..

takav moja sestra ima također, ja joj odabrao, emachine e725 tak nešt, 500gb harda, 4gb ram, 2,1 GHZ dvojezgreni intelovac, ali integriana 384mb grafička intel, wlan.....

To si je uzela za surfanje po internetu i pisanje u Wordu, da sam ja sebi birao uzeo bi vjerojatno nesto skuplje i jace..

S obzirom da ne igra igrice, ovo joj je odlicno..

Apple iPhone 3GS 16GB
16 godina
neaktivan

To si je uzela za surfanje po internetu i pisanje u Wordu, da sam ja sebi birao uzeo bi vjerojatno nesto skuplje i jace..

S obzirom da ne igra igrice, ovo joj je odlicno..

pa da tako i ona, za faks uobičajeno, face i skype....

the PeRo
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo čišćenja danas...

Sve zajedno Sve zajedno
PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Malo čišćenja danas...

sve je ljepo krasno ali brate nemoj na deku stavljat ram i grafu :D

kazem iz iskustva

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina
šiloman kaže...
mika2210 kaže...

Malo čišćenja danas...

sve je ljepo krasno ali brate nemoj na deku stavljat ram i grafu :D

kazem iz iskustva

jbt uopće se nisam sjetio toga...

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

nemoj,ja sam svoje rame tako unistio,hvala bogu,pa imaju garanciju:D

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

na šta ih se treba stavljat

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

na stol?

papir?

antistaticka vrecica?

ona sta dobis uz maticnu roza antistaticka spuzva?

ima puno toga ali ne na tepih ili deku

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Mislim da može na papir, npr novinski...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Na nesto gdje nece pokupiti eke dlacice ili nesto.Stol,papir itd.

16 godina
neaktivan
Gman kaže...
P4k1 kaže...

Dlačice?? Ma nije bit u tome, nego u statičkom elektricitetu, ne?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
Gman kaže...
P4k1 kaže...

Nije problem u dlačicama nego u statičkom elekricitetu...

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
šiloman kaže...
Looka kaže...
Gman kaže...
Looka kaže...

hvala

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
šiloman kaže...
Looka kaže...
Gman kaže...
Looka kaže...

hvala

Nije da te tjeram ali ispod svakog posta imas gumb na koje pise Hvala.Facepalm.

EDIT : uglanom dlacice mu smetaju.Ili nesto drugo sa podloge na kojoj se nalazi / nalazio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 21:43 (Gman).
15 godina
neaktivan
Gman kaže...
P4k1 kaže...
šiloman kaže...
Looka kaže...
Gman kaže...
Looka kaže...

hvala

Nije da te tjeram ali ispod svakog posta imas gumb na koje pise Hvala.

nema

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo par slika nove zvjeri (vrijeme je za update MOJ PC-a)

grafa stane na milimetar u kuciste

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
15 godina
neaktivan
zaki kaže...

super su mi kosi ventovi

15 godina
protjeran
lion002 kaže...

..malo lošije kvalitete(slikano s mob.)....Izlanuo se

daj da te pitam, fasciniralo me to kako ti to visi na plafonu.. kak si to napravio?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
zaki kaže...

di si uzeo napajanje i jel valja išta? tj, jel se isplati više uzet corsair hx1000?

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

hx daleko bolji,80+ i 5god gare

15 godina
protjeran
mika2210 kaže...

Malo čišćenja danas...

Imamo isto napajanje i kučište?

Kako si ventilatore rasporedio??

17 godina
neaktivan
zaki kaže...

Baš kad sam ti mislio nahvalit konfiguraciju,ugledah stock hladnjak na procesoru i sve pade u vodu!Mijenjaj to pod hitno!

Gigabyte ex58-ud3r,core i7 920@3.5, 3gb g.skill ddr3@ 1750,xfx gtx 260 xxx,wd 640 gb,corsair 650w,prolimatech megahalems ,cm 590 case
16 godina
neaktivan
ZVONJOLA kaže...
zaki kaže...

Baš kad sam ti mislio nahvalit konfiguraciju,ugledah stock hladnjak na procesoru i sve pade u vodu!Mijenjaj to pod hitno!

pa kakve veze ima sta je stock -.-'... ja san svoj AMD lipo diga sa stockon a temp. se ne dize puno... sta ce bezveze trosit pare na nesto sta ne treba

15 godina
Mitsuoka kaže...

pa kakve veze ima sta je stock -.-'... ja san svoj AMD lipo diga sa stockon a temp. se ne dize puno... sta ce bezveze trosit pare na nesto sta ne treba

Za 100-tinjak kn dobijes npr. AC Freezer Pro koji je daleko bolji vent nego ono smece od stock AMD hladnjaka....bez uvrede (imam par takvih kod kuce pa kazem iz iskustva...da, imam i novije i one sa heatpipeovima...i niti jedan ne valja).

Koje su prednosti!? Daleko bolje hladi procesor, puno veci OC mozes dobiti zamjenom te "zujalice".....o tisini tj. koliko je npr. Freezer tisi od stock AMD venta ne moram ni pricati...tako da za malo love mozes jako puno dobiti....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran
zaki kaže...

e a ke ti ti ventilatori lete po kućištu tam xD?

Koliko si platio bad boya?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
protjeran
win32 kaže...
Mitsuoka kaže...

Za 100-tinjak kn dobijes npr. AC Freezer Pro koji je daleko bolji vent nego ono smece od stock AMD hladnjaka....bez uvrede (imam par takvih kod kuce pa kazem iz iskustva...da, imam i novije i one sa heatpipeovima...i niti jedan ne valja).

Koje su prednosti!? Daleko bolje hladi procesor, puno veci OC mozes dobiti zamjenom te "zujalice".....o tisini tj. koliko je npr. Freezer tisi od stock AMD venta ne moram ni pricati...tako da za malo love mozes jako puno dobiti....

novi amd-ov stock hladnjak za athlone 2 uopce nije los ni bucan za njih potpuno dovoljan jer se procesori uopce ne griju 

dok sam imao svoj athlon x2 stavio ga sa 2.9 na 3.5 bez dizanja voltaze i temperatura se nije dizala 

no za onog intela bi dobro dosao novi hladnjak

Death Cube K
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
win32 kaže...
Mitsuoka kaže...

novi amd-ov stock hladnjak za athlone 2 uopce nije los ni bucan za njih potpuno dovoljan jer se procesori uopce ne griju 

dok sam imao svoj athlon x2 stavio ga sa 2.9 na 3.5 bez dizanja voltaze i temperatura se nije dizala 

no za onog intela bi dobro dosao novi hladnjak

da bas to... uopce ga ne cujem, bucniji mi je vent od kucista na 50% nego AMD stock na ~60%, koliko je trenutno... sta cu bacit 100kn, za to izveden curu na pice, jos joj lipo cevape uzmen, a i za prezervative ostane koja kuna Smijeh

a OC na mom athlonu ne mozes veci postic, prvo FSB wall, drugo napon je najveci sta maticna nudi, a i ne treba mi uopce vise, kao da imam PII X4 955 na stocku... spavam u sobi di je i komp i on danonocno gori (torrenti) i nema ga cut... 

tako da win32 ustedi koju kunu... moze ti se visestruko isplatiti Namigiva

15 godina

Na nekim stvarima ne stedim......a i znam kakvi su AMD stock ventovi posto ih imam i sam...tako da sa stock ventom nisam zadovoljan.

No ako je vama stock vent dobar....onda decki uzivajte u svim njegovim "blagodatima". Namigiva

Meni jedini stock vent koji je bio koliko-toliko ok je prije jedan stari koji je dolazio sa Pentiumom...od onda vise nikada stock tj. od kada sam presao na AMD.

Tj....nikada vise stock od onda kada sam stavio kao neki ultradobar stock AMD vent toji je dolazio sa AMD x2 6400...kao zvijer od venta (prvi AMD vent da sam ga vidio, a da ima heatpipe i jos neke sitnice koji ovi sada nemaju), a kada sam pokrenio igru bolja polovica dosal u sobu vidjeti sta se to toliko cuje i dali sam "opet" nesto sh.... Osmijeh samo imam srece, jer ona mi je dala odmah lovu da istoga trena odem po novi hladnjak jer taj vise nije mogla slusat...hehehe...

EVo i slike kako je izgledala ta "zvijerka" od "nabrijanog" AMD venta za onda njihov kao vrh te serije procesora:

http://i999.photobucket.com/albums/af120/win__32/AMD%20stock%20vent/6400BEstockvent.jpg

No uvijek kazem...svatko je sa necime zadovoljan i svatko ima neke svoje kriterije....a meni nikada nije bilo zao dati novce da si koliko-toliko dobro ohladim CPU i izvucem max OC za "svoju dusu" iz njega....

P.S.

No tko hoce dam mu Freezera pa neka ga usporedi sa tim AMD stock ventom pa neka onda kaze dali je steta dati nekih 100 kn za bar neki malo bolji hladnjak posto je Freezer IMHO odlicna stvar kada gledas ulozeno/dobiveno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 9:50 (win32).
17 godina
RoTT kaže...
mika2210 kaže...

Malo čišćenja danas...

Imamo isto napajanje i kučište?

Kako si ventilatore rasporedio??

Jedan vent je naprijed (usisni stock), jedan sam stavio odostraga, sa potenciometrom, taj je ispušni, jedan sam stavio na dno kučišta, taj je usisni, i jedan na bočnu stranu da šiba po procesoru i memoriji...

PC RULES!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice