lol, jedva cekam da se rjesim tog t-coma, cekam da strani operateri dođu kod nas da ove klipane reda nauce ;)
je off al jbg
jel ti dostupan još koji operater ?
lol, jedva cekam da se rjesim tog t-coma, cekam da strani operateri dođu kod nas da ove klipane reda nauce ;)
je off al jbg
jel ti dostupan još koji operater ?
Ajd obojaj ga pa postaj slike.
necu jos bojat..sad bas i nemam volje..trebo bi prvo kupit jos 2 gb rama..
Ajd obojaj ga pa postaj slike.
necu jos bojat..sad bas i nemam volje..trebo bi prvo kupit jos 2 gb rama..
Dobro kad dobiš volju onda obojaj. Imaš onaj rally sprej za aute( i za sav metal) koji košta 12kn matte i metallic 24kn, tak da ti to i nije neka investicija. S takvim sam ja obojao svoje staro kučište i izgledalo je odlično.
Nakon skoro više od pola godine nabavio sam si jedan novi komad hardvera.
Kupljen u Eurotrade-u nakon 3 tjedna potrage i naručivanja iz raznih trgovina.
Ugl. radi se o grafičkom tabletu Genius i608, za početak će poslužiti svrsi.
Koliko si platio i može li konkurirati wacom pen&touchu? Možda je drugi dio pitanja glup a možda i nije, uglavnom javi kakav je. I ja namjeravam kupiti
Sry zaboravio sam cijenu staviti koja je 300kn u Eurotrade-u. U ostalim trgovinama cijene se kreću od 330kn-370kn. (takve su bile kada sam ja gledao)
Što se tiče razlike između Wacom pen&touchu i ovog geniusa. Iskreno to ti ne mogu reči jer nisam isprobao raditi na njemu, ali Wacom mi je bio prvi izbor (preporuka frenda) no nisam ga mogao naručiti tako da sam uzeo ovaj i zadovoljan sam skroz. Radi mi sve uredno na Win 7 64bit u Corel Painter-u, Corel Paint Shop Pro te u Photoshopu.
Prijatelju nije da ovo kazem iz neke ljubomore daleko od toga ali ja sam imao slican takav njihov tablet sa istom olovkom i olovka je toliko losa da mi se bukvalno raspala za 4 mjeseca znaci nije htjela da reaguje na pritisak a i kada bi dosla sebi onda mi se desio drugi problem a to je ispadanje cijelog uredjaja iz olovke (ono gdje baterija dodje) tako da sam na kraju sve skupa razbio od huje
PS
Cuo sam od jos neke raje da su se zalili ali opet ne mora znaciti mozda si ipak potrefio na malo kvalitetnije izradjen model
Hvala na obavjesti, vidjeti ćemo za koji mjesec.
Inače nebi niti uzimao ovaj tablet, ali raspitao sam se kod prijatelja koji se više razumije u te stvari i rekao mi je da će mi za početak jako dobro služiti jer je i on imao jednog Genius tableta i kaže da mu je uredno radio oko godinu i pol dana, no kako je zaradio novce za novi ovoga je prodao.
Za držanje tableta:)
Šalim se. Evo baci oko pa će ti biti jasnije.
Dobar tablet za svoju cijenu ima ga moj bratić.
Btw ukrao si mi ekran i tipkovnicu s starog kompa ;)
Vidim da imaš logo od 3ds max-a pa dali je moguće u max-u raditi sa njime
Evo jedan čovjek mi je donio na popravak računalo, pa evo malo slika da vidite što se sve nalazi u "kutiji".
Kućište je u potpunosti isto kao već što je jedan kolega kupio.
Glavni kvar je bio disk čiju ćete sliku moći vidjeti, a radilo se o tomu da je taj što mu je prodao konfiguraciju uvalio disk kojemu je spojio kontrolnu ploču jednog sa kućištem drugog diska.
Ugl. konfiguracija je onako za kućnu upotrebu. Ima 1GB RAMa, GF 6600 je grafička sa coolerom.
Enjoy!
BTW. Cable management kućišta je KATASTROFA!
zas na grafickoj pise "isprav"
zas na grafickoj pise "isprav"
Zato što je sve polovno staro po 2 i više godina.
Sinoc sam cistio svoga Obsidiana....isss....nisam ga cistio od kako sam ga kupio (znaci od kako je Obsidian dosao u Hrvatsku)....toliko prasine je bilo izmedu dva venta na H50 i ispod ventova od Accelera da je to koma.....
Sutra slike lijepo poslozenog i ociscenog kucista!
P.S.
Nesto si razmisljam da stavim ventove od H50 na gornji dio Obsidiana....sta kazete na to!?
Tamo gdje su sada ti ventovi bih stavio default 140 mm Corsair vent....mislim da bi to bila ok opcija posto bi ovaj 140mm vennt fino puhao zrak van.
Uz to sam slucajno iscupao zicu sa 120 mm Nanoxie tako da to moram zalemit, ali sam umjetsto nje odmah stavio Scythe Kama Flex 120 mm i mislim da ce tako i ostati posto sada izgleda odlicno kada je sve crno u kucistu....onaj zeleni vent od Nanoxie je samo "odskakao" od svega toga.
Tako bi trebalo i biti bolje. Ionako radijatori većinom idu gore, pa će ti vjerojatno H50 bolje raditi zahvaljujući "chimney" efektu. Daj ga poslikaj i sad bar malo. Baš mi se gleda Obsidian...
Vidim da imaš logo od 3ds max-a pa dali je moguće u max-u raditi sa njime
Evo isprobao sam i radi no teško bih se privikao na njega nakon 3 godine rada s mišonjom. Uzeo sam ga radi teksturiranja modela za igre.
@tony THE Noob: izgleda da jesam
Evo jedan čovjek mi je donio na popravak računalo, pa evo malo slika da vidite što se sve nalazi u "kutiji".
Glavni kvar je bio disk čiju ćete sliku moći vidjeti, a radilo se o tomu da je taj što mu je prodao konfiguraciju uvalio disk kojemu je spojio kontrolnu ploču jednog sa kućištem drugog diska.
Ugl. konfiguracija je onako za kućnu upotrebu. Ima 1GB RAMa, GF 6600 je grafička sa coolerom.
Enjoy!
Na onoj jednoj slici ti držiš neki kabel sa oba dvije ruke, tko je onda slikao?
Ili imaš 4 ruke?
Enjoy!
Na onoj jednoj slici ti držiš neki kabel sa oba dvije ruke, tko je onda slikao?
Ili imaš 4 ruke?
Nemam četiri ruke :P Ja sam slikao a stari je "šarafio". :)
To sam ja njemu dao kao da ispadne bolje slika, iako možda smeta :/
Danas sam na dar dobio nesto o cemu sanjam u zadnje vrijeme i sto je trebalo biti moja nova investicija :)
Grizite se :)))))
Svaka čast. Mogao bi sad počastit kučište jednim kvalitetnim usisavanjem:)
Decki... moram vam rec da nikad nisam brze windowse instalirao :)))) I da mi fali ono klapanje diska :)))
Btw sta se tice prasine, mozda izgleda gadno na slici, ali zapravo nije tako strasno. One fleke dole sto vidis, to mi kapa kondenzator iz graficke :)))) Koja jos uvijek radi...
Decki... moram vam rec da nikad nisam brze windowse instalirao :)))) I da mi fali ono klapanje diska :)))
Btw sta se tice prasine, mozda izgleda gadno na slici, ali zapravo nije tako strasno. One fleke dole sto vidis, to mi kapa kondenzator iz graficke :)))) Koja jos uvijek radi...
Koliko je koštala investicija?
Kao sto rekoh... dar... od sefa :)
On je kupio sebi prije kojih par mjeseci, a zna da ja slinim za njim. Jutros dodje paket, ja mu ga stavim na stol. On dodje i kaze... otvori, za tebe je. Kad sam skuzio sta je nisan zna sta reci :)
On je kupio sebi prije kojih par mjeseci, a zna da ja slinim za njim. Jutros dodje paket, ja mu ga stavim na stol. On dodje i kaze... otvori, za tebe je. Kad sam skuzio sta je nisan zna sta reci :)
Joj da je i meni tako kao i tebi! Sad slinim ja,hočeš li ti meni poklonit ko što je tebi šef?
Dobar ti je šef
Dobar ti je šef
Iskreno... i je. Ne samo radi ovoga, nego i inace.
šta radiš