Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.170
|
čitano: 4.504.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
P4k1 kaže...

šta radiš

Radim u jednoj privatnoj firmi u Splitu. Necemo u detalje...

I'm going woo woo
16 godina
P4k1 kaže...

šta radiš

Pokrene 50 programa u 10 sekundi (baci pogled na BUG TV, kako to kod Davora Šuštića funkcionira još je kod njega neki gori SSD, pa tek onda zamisli kako to X25 radi), eto šta.

Ja mislio pita šta radi na kompu, fail za mene!Nevinašce

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 23:21 (4ucker).
15 godina
odjavljen
tnakir kaže...
rider15 kaže...
tnakir kaže...

Kao sto rekoh... dar... od sefa :)
On je kupio sebi prije kojih par mjeseci, a zna da ja slinim za njim. Jutros dodje paket, ja mu ga stavim na stol. On dodje i kaze... otvori, za tebe je. Kad sam skuzio sta je nisan zna sta reci :)

Dobar ti je šef Smijeh

Iskreno... i je. Ne samo radi ovoga, nego i inace. 

Ok, ovo počinje zvučat perverzno, nemoj u detalje :))))

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
16 godina
neaktivan
The Man kaže...

Tako bi trebalo i biti bolje. Ionako radijatori većinom idu gore, pa će ti vjerojatno H50 bolje raditi zahvaljujući "chimney" efektu. Daj ga poslikaj i sad bar malo. Baš mi se gleda Obsidian... Osmijeh

Budem danas to napravio....tj. staviti cu taj 140mm vent iza i H50 gore.....slike stizu navecer kada sve obaveze rijesim tokom dana!

Edit:

Evo i slika.....no tek sam sada vidio stvari koje nisam ok ocistio...no sada mi se definitivno vise nista "ne sarafa"! ŠutimCool

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 13:04 (win32).
16 godina
win32 kaže...
The Man kaže...

Tako bi trebalo i biti bolje. Ionako radijatori većinom idu gore, pa će ti vjerojatno H50 bolje raditi zahvaljujući "chimney" efektu. Daj ga poslikaj i sad bar malo. Baš mi se gleda Obsidian... Osmijeh

Budem danas to napravio....tj. staviti cu taj 140mm vent iza i H50 gore.....slike stizu navecer kada sve obaveze rijesim tokom dana!

Edit:

Evo i slika.....no tek sam sada vidio stvari koje nisam ok ocistio...no sada mi se definitivno vise nista "ne sarafa"! ŠutimCool

Joj brate,ti mi se tu zalis kak ti se neda ovo ono,pa da ja imam tja komp pa svaki dan bi gledao unutra da mi nes ne fali i lizao bi ga da nema prasine,i sve bi uredno i ljepo funkcioniralo..Jos da se komp ne muci stavio bi ventilator neki pokraj da puse po kompu..

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

...i ostatak slika...

To bi bilo to.....iduce slike kada bude napravljen neki upgrade kompa, a nadam se da ce to biti uskoro....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

taj fakin obsidian Belji se kao unicorn..

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

...i ostatak slika...

To bi bilo to.....iduce slike kada bude napravljen neki upgrade kompa, a nadam se da ce to biti uskoro....

koji ce biti upgrade,ako se smije znat..Bogataš

zašto ne otkljucaš svog phenoma?

16 godina
neaktivan
Imbra12 kaže...

možda zato što nije stabilan kad se otključaju sve 4 jezgre

nigdje ne piše da sve jezgre moraju biti stabilne kad se otključaju

16 godina
neaktivan
Imbra12 kaže...
win32 kaže...

...i ostatak slika...

Vjerojatno prvo kupovina x4 965...dalje cemo vidjeti.....druga graficka ili kompletan prelazak na am3.

Phenom bi se po batchu "morao" otkljucati na x4, ali ako malo bolje pogledate specifikacije ploce vidjeti cete da ima chipset 790FX (znaci to je odlican dio), ali je "koci" SB600 (malo manje dobar dio)....no onda kada sam je kupovao je bio to sve zajedno najbolji chipset koji se mogao kod nas kupiti no na zalost sve koci taj nesretni SB600 sa kojime ne mozes "otkljucati" ovaj CPU.

Radi toga bih i kupovao prvo novi CPU jer nije velika investicija kada bih svoj prodao i samo doplatio....ali bi me bogme financijski dosta kostalo kompletan prelazak na am3 posto "postena" am3 ploca kosta cca 1600 kn + cca 2000 kn za 8 GB RAM, a to mi je trenutno SF. Makar bih mogao prodati trenutnu MBO i RAM te samo nadoplatiti za drugo, ali  ipak bih prvo krenio od novog procesora i graficke posto se ovaj chipset i ddr2 i dalje jako dobro "drze".

17 godina

evo malo smo pojacali napajanje i sad sam spreman za upgrade na 2 grafe i bolji procesor i ko zna kaj jos.

nova ljubav nova ljubav
al ima kablova ko hobotnica al ima kablova ko hobotnica
solidno solidno
full power full power
sniper only
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 8:31 (ljubo2mad).
16 godina
protjeran
win32 kaže...
The Man kaže...

Edit:

Moram priznati da ti ova masina izgleda pravo dobro

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Jeli bolje čistit komp kompresorom ili usisavačem?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
16 godina
cuspajz kaže...

ja ga ispusem kompresorom i nikad problema, a uvijek bude cist ko suza Namigiva

TiONiO
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Najbolje ti je uzet kist i usisavac.

17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

RoTT kaže...
cuspajz kaže...

Najbolje ti je uzet kist i usisavac.

Nije, bolje je kompresorom..probao oba dvije metode ;)

addicted to HD :)
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Kist je dobar kad zelis temeljito ocistit povrsinu od prasine koja se prijanja za nju...

16 godina
protjeran
Batista kaže...

Kist je dobar kad zelis temeljito ocistit povrsinu od prasine koja se prijanja za nju...

Da,ja ispušem grafu sa kompresorom ali još ima prašine tako da mi treba kist.

15 godina
odjavljen

Nema toga kaj WC papir i štapići za uši ne mogu očistit ;)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
17 godina
Sabbathian kaže...

Nema toga kaj WC papir i štapići za uši ne mogu očistit ;)

Da, to i ja koristim, i kist za nedostupne dijelove

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ma koji kompresor, tariguz, krpe, stapici za uši

MA PUVALICA brale

...living in my own world, in my own illusion...
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Joj brate,ti mi se tu zalis kak ti se neda ovo ono,pa da ja imam tja komp pa svaki dan bi gledao unutra da mi nes ne fali i lizao bi ga da nema prasine,i sve bi uredno i ljepo funkcioniralo..Jos da se komp ne muci stavio bi ventilator neki pokraj da puse po kompu..

Hehehe...i ja nekada bacim ok unutra i mignem mu... Osmijeh

luxman kaže...

Moram priznati da ti ova masina izgleda pravo dobro

Hvala....

cuspajz kaže...

Hmmm.....ja to sa cetkicom za zubem (naravno, ne perem zube sa njom Smijeh) i sa par vrsta obicnih kistova za bojanje....i naravno puno strpljenja.

Sa ususavacem imam jos od prije losa iskustava pa bih radije odnio van komp i polako sve to ispuhao kompresorom....no polako i sa malim pritiskom + pripaziti na kondenzaciju vlage.

16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Hmmm.....ja to sa cetkicom za zubem (naravno, ne perem zube sa njom Smijeh) i sa par vrsta obicnih kistova za bojanje....i naravno puno strpljenja.

Sa ususavacem imam jos od prije losa iskustava pa bih radije odnio van komp i polako sve to ispuhao kompresorom....no polako i sa malim pritiskom + pripaziti na kondenzaciju vlage.

samo se ti pravdaj Cool

ja čistim sa kistom

16 godina
protjeran
patch123 kaže...
win32 kaže...

Hmmm.....ja to sa cetkicom za zubem (naravno, ne perem zube sa njom Smijeh)

samo se ti pravdaj Cool

ja čistim sa kistom

kaj zube Namigiva

evo moj ps3 (mislim da sam stavio vec u neku temu al neznam koju) 

za godinu dana cu slikat unutrasnjost Nevinašce

Death Cube K
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 20:56 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Cudno kak se jos mali zaki nije pohvalil sa novo hd5970 koju je danas kupio od mene..

jedva cekam da vidim jel vesel il nije :D

ja sam se trenutno zadovoljil sa origigi ati hd 4870x2.. nije safirka, bas je direktno ati masinka.. i zadovljan sam taman ono sta mi trenutno treba..

16 godina
Slike vašeg Hardvera

budem budem, jos malo rihtam kuciste, grafa stane na milimetar u kucisteOsmijeh

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo stigla je nova matična. Sad još čekam da mi dođe nova grafička,procesor i još 2GB rama. I dali mi možete preporučiti koju da si grafičku,procesor i kučište uzmem ?!

A matična je pod moj PC vam piš.I molim vas procesor di nekih 700 kn a grafička do nekih 800 kn zato jer nemam više para.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 11:30 (ERROR1911).
16 godina
protjeran
ERROR1911 kaže...

Evo stigla je nova matična. Sad još čekam da mi dođe nova grafička,procesor i još 2GB rama. I dali mi možete preporučiti koju da si grafičku,procesor i kučište uzmem ?!

A matična je pod moj PC vam piš.I molim vas procesor di nekih 700 kn a grafička do nekih 800 kn zato jer nemam više para.

Monitor opet stradava zbog okretanja.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
Mentalist kaže...

Koliko ja znam 4 kartice su Quad-Sli...

Ne moraju uvijek 4 kartice biti Quad- SLI.

Quad SLI može biti 2 kartice*2 GPU-a,primjer:dvije 9800GX2 u SLI-ju=Quad SLI.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sestrin laptop, nista posebno, ali je dobar..

Apple iPhone 3GS 16GB
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice