šta radiš
Radim u jednoj privatnoj firmi u Splitu. Necemo u detalje...
šta radiš
Radim u jednoj privatnoj firmi u Splitu. Necemo u detalje...
šta radiš
Pokrene 50 programa u 10 sekundi (baci pogled na BUG TV, kako to kod Davora Šuštića funkcionira još je kod njega neki gori SSD, pa tek onda zamisli kako to X25 radi), eto šta.
Ja mislio pita šta radi na kompu, fail za mene!
Kao sto rekoh... dar... od sefa :)
On je kupio sebi prije kojih par mjeseci, a zna da ja slinim za njim. Jutros dodje paket, ja mu ga stavim na stol. On dodje i kaze... otvori, za tebe je. Kad sam skuzio sta je nisan zna sta reci :)
Dobar ti je šef 
Iskreno... i je. Ne samo radi ovoga, nego i inace.
Ok, ovo počinje zvučat perverzno, nemoj u detalje :))))
Tako bi trebalo i biti bolje. Ionako radijatori većinom idu gore, pa će ti vjerojatno H50 bolje raditi zahvaljujući "chimney" efektu. Daj ga poslikaj i sad bar malo. Baš mi se gleda Obsidian... 
Budem danas to napravio....tj. staviti cu taj 140mm vent iza i H50 gore.....slike stizu navecer kada sve obaveze rijesim tokom dana!
Edit:
Evo i slika.....no tek sam sada vidio stvari koje nisam ok ocistio...no sada mi se definitivno vise nista "ne sarafa"! 

Tako bi trebalo i biti bolje. Ionako radijatori većinom idu gore, pa će ti vjerojatno H50 bolje raditi zahvaljujući "chimney" efektu. Daj ga poslikaj i sad bar malo. Baš mi se gleda Obsidian... 
Budem danas to napravio....tj. staviti cu taj 140mm vent iza i H50 gore.....slike stizu navecer kada sve obaveze rijesim tokom dana!
Edit:
Evo i slika.....no tek sam sada vidio stvari koje nisam ok ocistio...no sada mi se definitivno vise nista "ne sarafa"! 

Joj brate,ti mi se tu zalis kak ti se neda ovo ono,pa da ja imam tja komp pa svaki dan bi gledao unutra da mi nes ne fali i lizao bi ga da nema prasine,i sve bi uredno i ljepo funkcioniralo..Jos da se komp ne muci stavio bi ventilator neki pokraj da puse po kompu..
taj fakin obsidian
kao unicorn..
...i ostatak slika...
To bi bilo to.....iduce slike kada bude napravljen neki upgrade kompa, a nadam se da ce to biti uskoro....
koji ce biti upgrade,ako se smije znat..
zašto ne otkljucaš svog phenoma?
možda zato što nije stabilan kad se otključaju sve 4 jezgre
nigdje ne piše da sve jezgre moraju biti stabilne kad se otključaju
...i ostatak slika...
To bi bilo to.....iduce slike kada bude napravljen neki upgrade kompa, a nadam se da ce to biti uskoro....
Vjerojatno prvo kupovina x4 965...dalje cemo vidjeti.....druga graficka ili kompletan prelazak na am3.
Phenom bi se po batchu "morao" otkljucati na x4, ali ako malo bolje pogledate specifikacije ploce vidjeti cete da ima chipset 790FX (znaci to je odlican dio), ali je "koci" SB600 (malo manje dobar dio)....no onda kada sam je kupovao je bio to sve zajedno najbolji chipset koji se mogao kod nas kupiti no na zalost sve koci taj nesretni SB600 sa kojime ne mozes "otkljucati" ovaj CPU.
Radi toga bih i kupovao prvo novi CPU jer nije velika investicija kada bih svoj prodao i samo doplatio....ali bi me bogme financijski dosta kostalo kompletan prelazak na am3 posto "postena" am3 ploca kosta cca 1600 kn + cca 2000 kn za 8 GB RAM, a to mi je trenutno SF. Makar bih mogao prodati trenutnu MBO i RAM te samo nadoplatiti za drugo, ali ipak bih prvo krenio od novog procesora i graficke posto se ovaj chipset i ddr2 i dalje jako dobro "drze".
Edit:

Moram priznati da ti ova masina izgleda pravo dobro
Jeli bolje čistit komp kompresorom ili usisavačem?
ja ga ispusem kompresorom i nikad problema, a uvijek bude cist ko suza 
Najbolje ti je uzet kist i usisavac.
Najbolje ti je uzet kist i usisavac.
Nije, bolje je kompresorom..probao oba dvije metode ;)
Kist je dobar kad zelis temeljito ocistit povrsinu od prasine koja se prijanja za nju...
Kist je dobar kad zelis temeljito ocistit povrsinu od prasine koja se prijanja za nju...
Da,ja ispušem grafu sa kompresorom ali još ima prašine tako da mi treba kist.
Nema toga kaj WC papir i štapići za uši ne mogu očistit ;)
Nema toga kaj WC papir i štapići za uši ne mogu očistit ;)
Da, to i ja koristim, i kist za nedostupne dijelove
Joj brate,ti mi se tu zalis kak ti se neda ovo ono,pa da ja imam tja komp pa svaki dan bi gledao unutra da mi nes ne fali i lizao bi ga da nema prasine,i sve bi uredno i ljepo funkcioniralo..Jos da se komp ne muci stavio bi ventilator neki pokraj da puse po kompu..
Hehehe...i ja nekada bacim ok unutra i mignem mu... 
Moram priznati da ti ova masina izgleda pravo dobro
Hvala....
Hmmm.....ja to sa cetkicom za zubem (naravno, ne perem zube sa njom
) i sa par vrsta obicnih kistova za bojanje....i naravno puno strpljenja.
Sa ususavacem imam jos od prije losa iskustava pa bih radije odnio van komp i polako sve to ispuhao kompresorom....no polako i sa malim pritiskom + pripaziti na kondenzaciju vlage.
) i sa par vrsta obicnih kistova za bojanje....i naravno puno strpljenja.
Sa ususavacem imam jos od prije losa iskustava pa bih radije odnio van komp i polako sve to ispuhao kompresorom....no polako i sa malim pritiskom + pripaziti na kondenzaciju vlage.
samo se ti pravdaj 
ja čistim sa kistom
)
samo se ti pravdaj 
ja čistim sa kistom
kaj zube 
evo moj ps3 (mislim da sam stavio vec u neku temu al neznam koju)
za godinu dana cu slikat unutrasnjost 
Cudno kak se jos mali zaki nije pohvalil sa novo hd5970 koju je danas kupio od mene..
jedva cekam da vidim jel vesel il nije :D
ja sam se trenutno zadovoljil sa origigi ati hd 4870x2.. nije safirka, bas je direktno ati masinka.. i zadovljan sam taman ono sta mi trenutno treba..
budem budem, jos malo rihtam kuciste, grafa stane na milimetar u kuciste
Evo stigla je nova matična. Sad još čekam da mi dođe nova grafička,procesor i još 2GB rama. I dali mi možete preporučiti koju da si grafičku,procesor i kučište uzmem ?!
A matična je pod moj PC vam piš.I molim vas procesor di nekih 700 kn a grafička do nekih 800 kn zato jer nemam više para.
Evo stigla je nova matična. Sad još čekam da mi dođe nova grafička,procesor i još 2GB rama. I dali mi možete preporučiti koju da si grafičku,procesor i kučište uzmem ?!
A matična je pod moj PC vam piš.I molim vas procesor di nekih 700 kn a grafička do nekih 800 kn zato jer nemam više para.
Monitor opet stradava zbog okretanja.
Koliko ja znam 4 kartice su Quad-Sli...
Ne moraju uvijek 4 kartice biti Quad- SLI.
Quad SLI može biti 2 kartice*2 GPU-a,primjer:dvije 9800GX2 u SLI-ju=Quad SLI.