OVER 9000!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo moj score, zna li netko zbog čega mi je ovako nizak score memorije?
Iskljući IGP screen za grafiku u BIOS-u;)
LP
evo moj score, zna li netko zbog čega mi je ovako nizak score memorije?
Iskljući IGP screen za grafiku u BIOS-u;)
LP
misliš na integriranu grafiku?
imam nekoliko opcija:
IGP
IGP/PCI
PCI/IGP
PCI/PEG
PEG/PCI
meni je uključeno PEG/PCI, integrirana grafika je isključena. Memory remap uključen, a ostalo 3,87GB(usable)
podržava li moja matična da mi rade dvije grafičke? IGP i HD 4870?
svima Hardovi najnizi
Da hard ti ne može biti veći od 5.9, kupiš ssd i naraste ti na 7.8
Da ali ti onda treba SSD 512GB ako želiš koliko-toliko veliki disk za OS i storage igrica, filmiča i razno koi dodje 6 tisuča kuna:D
Ili imaj oboje HDD i SSD pa če ti opet biti na 5.9:P
Da ali ti onda treba SSD 512GB ako želiš koliko-toliko veliki disk za OS i storage igrica, filmiča i razno koi dodje 6 tisuča kuna:D
Ne znam puno toga o SSD-ima,ali kako se u WEI ocijena odnosi na Primary Hard Disk,mislim da ova tvoja teza ne drži vodu baš?
Ma ja sam imao SSD+HDD i opet 5.9XD
Ne znam puno toga o SSD-ima,ali kako se u WEI ocijena odnosi na Primary Hard Disk,mislim da ova tvoja teza ne drži vodu baš?
Drži itekako, jer je praktički svima na SSD-u sustav i to je onda Primary Hard Disk.
Kak si to sad napisao?
Ako je Primary Hard Disk SSD disk,onda je on sigurno s većom ocjenom na WEI,a storage disk koji je mehanički se tu ne broji.
Da rezimiramo: Kolega je izjavio da ako imaš SSD kao systemski i klasičan,mehanički hard kao storage da to utječe na ocjenu u WEI.
Ako se ocjenjuje samo Primary HD koji je SSD,onda ne vidim kakvog utjecaja ima mehanički HD na ukupnu ocjenu?
Rezultat moje kante pod moj pc
Kako tako los score sa GTX 460?Po tome ju totalno opere moja HD 6850.
Kak si to sad napisao?
Ako je Primary Hard Disk SSD disk,onda je on sigurno s većom ocjenom na WEI,a storage disk koji je mehanički se tu ne broji.
Da rezimiramo: Kolega je izjavio da ako imaš SSD kao systemski i klasičan,mehanički hard kao storage da to utječe na ocjenu u WEI.
Ako se ocjenjuje samo Primary HD koji je SSD,onda ne vidim kakvog utjecaja ima mehanički HD na ukupnu ocjenu?
Ako ti je na SSD-u windows, onda se radi rating SSD-a. Ako je hard disk, onda je njega. Jednostavnije nemože bit.
Pa dobro kolega,a šta sam ja drugačije rekao u svojem postu?
Pročitaj ponovo post na koji si replicirao pa ćeš vidjeti poantu mojeg posta.
Možeš i post kolege forumaša na koji sam ja replicirao svojim postom.
Drži itekako, jer je praktički svima na SSD-u sustav i to je onda Primary Hard Disk.
Eto,pa ti vidi.
Ma ja sam zadovoljan nisam neki gamer jer nemam vremena a prije nje sam imao 8600gt i skoro da ne bih ni mjenjao da nisu izasli novi HMM tako da sad vrtim sve od 3 igre sto ponekad upalim na High na mom 19"lcd-u i to mi je ok za sada.Ako budem nadogradio komp to će biti kompletan novi jer se ovaj vise ne isplati bildati...
Evo i mog dokaza da je WEI glupost...
S HD 4850 512MB i s 4GB DDR2 imati veći score nego s HD 5750/6750 i DDR3...
i po čemu ti imaš veći score na memoriji kada ja imam 4gb ddr3 1333mhz dc te imam 5.9??
grafiku imam 7.5( hd 4870 1gb )
i po čemu ti imaš veći score na memoriji kada ja imam 4gb ddr3 1333mhz dc te imam 5.9??
Ne bih znao zbog čega imaš tako nizak score memorije. Možda ti driver za matičnu/čipset nije najnoviji, možda ti je matična ili RAM neispravno, možda si samo preclockao?
Ne bih znao zbog čega imaš tako nizak score memorije. Možda ti driver za matičnu/čipset nije najnoviji, možda ti je matična ili RAM neispravno, možda si samo preclockao?
nezz, sve radi ispravno i u najboljem redu, tako da me zaboli, ovo je glupost, treba pokrenuti 5 najnovijih igara te usporediti performanse kompa.
Pa probaj jednostavno opet provrtiti WEI.