- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmm cudno, meni je bez fps dropa sa 280X na win10
predobro izgleda, sad mi malo fali da ga ne stavim skidat i pobacat ove graficke modove. Ak nist do F4...
predobro izgleda, sad mi malo fali da ga ne stavim skidat i pobacat ove graficke modove. Ak nist do F4...
Sad ubacim jos modove za gameplay, i gustam u igri jedno mjesec dana.
Jel ima kakvih suskanja o nastavku Elder Scrollsa ?
tamo negdje za 3 godine bude suskanja, sad je sve usmjereno na Fallout 4. Jedino ak se ne varam bude neki "elder scrolls" ali kao kartaska igra.
Nije Skyrim ali je Oblivion, malo se igro modovima i ovo je ispalo.
Ovdje mozete vidjeti slike bolje kvalitete.
Lp.
odlično izgleda... bilo bi dobro da nam kopiraš listu modova koje si koristio ili makar screenshot iz data files...
Lp.
odlično izgleda... bilo bi dobro da nam kopiraš listu modova koje si koristio ili makar screenshot iz data files...
https://www.youtube.com/watch?t=2357&v=CXWu0hcr4hA
Lp.
Predivno, nedavno sam instalira oblivion i par modova sa tweaked enb. Problem je kada otvorim iili zatvorim inventar ili bilo koji drugi prozor, slika mi na sekundu zatitra.
Lp.
Predivno, nedavno sam instalira oblivion i par modova sa tweaked enb. Problem je kada otvorim iili zatvorim inventar ili bilo koji drugi prozor, slika mi na sekundu zatitra.
Hm, cudno probaj instalirati neki drugi ENB (npr.ovaj ENB). Ili ako imas vremena za modanje pogledaj ovaj
. Ako ces raditi sve kao sto je i u tutorijalu imat ces grafiku kao sto i ja imam.
Lp.
Vidit cu posli, nisam radio po tom tutorijalu vec po prvom kojeg je taj lik izbacio. Pokusa sam reinstall sve, nije pomoglo. Nema veze, najbitnije da mi je igra stabilna i da sve ostalo radi kako treba.
Znači, problem. Iskreno pomalo već ludim, budući da mi internet baš i nije od pomoći.
Kod nekih NPC-ova uopće nemam opciju razgovora, dakle nema ponuđeno "E", što je veoma iritantno budući da sam kupio igru da ju pređem ponovno, ne da me ruši u startu..
U prilogu mod list, pa ako možete kako pomoći bilo bi odlično.
I ne, ne mogu znati je li se to događalo prije moda jer sam većinu modova instalirao prije prvog pokretanja.
Znači, problem. Iskreno pomalo već ludim, budući da mi internet baš i nije od pomoći.
Kod nekih NPC-ova uopće nemam opciju razgovora, dakle nema ponuđeno "E", što je veoma iritantno budući da sam kupio igru da ju pređem ponovno, ne da me ruši u startu..
I ne, ne mogu znati je li se to događalo prije moda jer sam većinu modova instalirao prije prvog pokretanja.
Cudno, nikad prije nisam imo takav problem. Vidim da imas instaliran mod "better dialogue controls" probaj ga iskljuciti, to mi prvo pada napamet.
Cudno, nikad prije nisam imo takav problem. Vidim da imas instaliran mod "better dialogue controls" probaj ga iskljuciti, to mi prvo pada napamet.
Hvala ti na odgovoru, ali nije bio taj, radio sam disable jedan po jedan u međuvremenu i ispada da je krivac "The Dark Brotherhood Resurrection Part 1". Also, isto se može desiti ako se koristi mod "Sneak Tools", znači dok se nosi kapuljača iliti kaciga koju si craftate koja omogućuje da npc-ovi ne znaju vaš identitet, tako da, samo se skine i sve normalno, just sayin'.
Hvala na pomoći.
Da malo dignemo temu,pocetkom sedmog mjeseca izlazi mod zvan Enderal.
Nisu next-gen vizualije,ali atmosfera po screenshotovima,arhitektura,storyline i ogromna kolicina truda ulozena
Hvala na info, super izgleda, vrijedit će probat. Ja sam baš pred neki tjedan složio Skyrim s hrpom modova i prelazim ga opet...
Hvala na info, super izgleda, vrijedit će probat. Ja sam baš pred neki tjedan složio Skyrim s hrpom modova i prelazim ga opet...
Jesi radio po nekom tutorialu,koje modoveo koristis ? Mene zanimaju najvise graficki i gameplay...
Sam sâm slagao iz par popisa "best of" i s Nexusove liste najpopularnijih modova, nisam koristio ENBove. Od alata Nexus i LOOT za definiranje load ordera. Casual...
Grafički modovi bez zamjene modela NPCa, golih treba i sličnog smeća; HD teksture, dodatni ambijentali zvukovi, grafika koješta još. I par modova koje dodaju funkcionalnost... uglavnom sve radi, ali sam uočio par problema s vatrom i teksturama u par prostorija u Riftenu. Pretpostavljam da sam ja nešto zeznuo kod instalacije, tako da sam 99% zadovoljan... :) Glavno da vani i po tamnicama izgleda super (a izgleda).
No sigurno ću se još zezat s tim, to ti je ovisnost kad se kreneš pošteno igrat s modanjem. :)
Skyrim.esm=1
Update.esm=1
Dawnguard.esm=1
HearthFires.esm=1
Dragonborn.esm=1
Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch.esp=1
SkyTEST-RealisticAnimals&Predators.esm=1
Campfire.esm=1
ClimatesOfTamriel.esm=1
TravellersOfSkyrim.esm=1
ApachiiHair.esm=1
HighResTexturePack01.esp=1
HighResTexturePack02.esp=1
HighResTexturePack03.esp=1
TouringCarriages.esp=1
Purewaters.esp=1
SkyUI.esp=1
Realistic Lighting Overhaul - Major City Interiors.esp=1
SkyFalls + SkyMills + DG + DB.esp=1
Realistic Lighting Overhaul - Major City Exteriors.esp=1
SoS - The Wilds.esp=1
Realistic Lighting Overhaul - Dungeons.esp=1
Realistic Lighting Overhaul - Dawnguard Interiors.esp=1
Book Covers Skyrim.esp=1
Chesko_WearableLantern.esp=1
Guard Dialogue Overhaul.esp=1
RealisticRoomRental-Basic.esp=1
WetandCold.esp=1
WetandCold - Ashes.esp=1
ClimatesOfTamriel-Dawnguard-Patch.esp=1
ClimatesOfTamriel-Dragonborn-Patch.esp=1
SoS - Civilization.esp=1
SoS - The Dungeons.esp=1
Hothtrooper44_Armor_Ecksstra.esp=1
Hothtrooper44_ArmorCompilation.esp=1
Immersive Weapons.esp=1
Run For Your Lives.esp=1
Convenient Horses.esp=1
SPTDiverseGuardsSkyrim.esp=1
TravellersOfSkyrim - Vanilla.esp=1
RaceMenu.esp=1
RaceMenuPlugin.esp=1
dD - Enhanced Blood Main.esp=1
dD-Dragonborn-Dawnguard-EBT Patch.esp=1
Cloaks.esp=1
SMIM-Merged-All.esp=1
Realistic Lighting Overhaul - Minor Cities and Town Interiors.esp=1
Skyrim Shadow Striping Fix.esp=1
Immersive Patrols II.esp=1
Skyrim Flora Overhaul.esp=1
Verdant - A Skyrim Grass Plugin.esp=1
Hunterborn.esp=1
Hunterborn_WearableLantern-Patch.esp=1
Ish's Souls to Perks.esp=1
SFO - Dragonborn.esp=1
WondersofWeather.esp=1
pa daj par slikica? ovak nevidimo nista...
Sam sâm slagao iz par popisa "best of" i s Nexusove liste najpopularnijih modova, nisam koristio ENBove. Od alata Nexus i LOOT za definiranje load ordera. Casual...
Grafički modovi bez zamjene modela NPCa, golih treba i sličnog smeća; HD teksture, dodatni ambijentali zvukovi, grafika koješta još. I par modova koje dodaju funkcionalnost... uglavnom sve radi, ali sam uočio par problema s vatrom i teksturama u par prostorija u Riftenu. Pretpostavljam da sam ja nešto zeznuo kod instalacije, tako da sam 99% zadovoljan... :) Glavno da vani i po tamnicama izgleda super (a izgleda).
No sigurno ću se još zezat s tim, to ti je ovisnost kad se kreneš pošteno igrat s modanjem. :)
Čuj ti njega... pošteno modirao Fali tu još dosta toga.
Zar stvarno igraš sa onim ružnim vanilla NPC modelima i teksturama... Osim toga kako možeš reći da su NPC texture modovi smeće... Ne svode se svi na gole hentai trebe samo da znaš...
Uglavnom, ne sviđa mi se mod list
pa daj par slikica? ovak nevidimo nista...
Šta će dat par slikica kad bez ENB-a neće izgledat neš impresivno... A i ti tex. packovi šta on koristi nisu baš nešto.
Ček ček, sad sam tek vidio da se udostojio staviti SMIM... Ajd dobro, sad može opaliti koji screen paradajiza ili kupusa :D
Mislim da je Skyrim V jedna od najboljih RPG igrica.
Mislim da je Skyrim jedna od najboljih RPG igara.
fixed :D
Nemaš šta da misliš, zna se da nije.
Gaming veteranima baldurs gate morowind mozda, ja sam tada bio console peasant stoga witcher 3/2/1 ma svi u pm ftw!
Endereal novi screenshotovo i intro video
Enderal is a Total-Conversion for TES V: Skyrim. Set on the remote continent Enderal it offers a hand-craft, immersive open-world with jungles, deserts, forests and mountains, all for the player to explore, overhauled skillsystems and gameplay-mechanics and a dark, psychological and fully-voiced storyline with believable characters.
Nemaš šta da misliš, zna se da nije.
Pa nije... Postoje tu i Morrowind i Oblivion
Ne serite ljudi... TESgames još uvijek nemaju kokurenciju.
Riješeno, isprike na postu.