evo pitao je kolega par postova iznad pa vidim da nije dobio odgovor, pa ću pitat i ja:
jel misle s nekim patchom popravit golmane, a ako je puno za tražit i suce, faulove (tj nepostojanje istih), prednost i slično? jer svi ovi patchevi kozmetičke naravi jednostavno ne mogu popraviti očajan dojam koji su golmani ostavili. jednostavno neprihvatljivo. mada opet, čuo sam od nekih prijatelja opravdanja poput "pa dobro, samo golmani su u k****, ovo ostalo je ok".
to je otprilike jednako kao da imaš auto koji je odličan, ali eto, ne radi mu rikverc, a i ne možeš iz druge u treću prebacit, nego samo u četvrtu. ali sve ostalo je ok. ili da igraš nba 2k, a ne postoji mogućnost šutiranja trice, pa super zadovoljan konstatiraš kako je ok i samo sa dvicama igrati, jer je sve ostalo ok...smh
Golmani su za mene na online bili jednostavno gamebreaking. Pa to su utakmica sa po 5 golova završavale, svaki udarac sa 30 ili manje metara u okvir gola je gol. Prvo sam mislio da je to do golmana, ali onda sam dobio Handanoviča i opet isto. Udarac po sredini u golmana ide i ovaj ne obrani ne go se baci dole. Golmani su doslovno katastorfa i meni je ovako ne igrivo, jednostavno kao da ih i nema, barem na MP.
Meni golmani ne zajebavaju jer ne puštam druge da mi samo tak pucaju po golu. Pravovremeno uklizavanje ili zatvaranje igrača je tj. dobra igra u obrani je najbitnije na cijeloj igri.