Pro Evolution Soccer 2016

poruka: 795
|
čitano: 157.627
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2016
Jack Sparrow kaže...
starvinmarvin kaže...

evo pitao je kolega par postova iznad pa vidim da nije dobio odgovor, pa ću pitat i ja:

jel misle s nekim patchom popravit golmane, a ako je puno za tražit i suce, faulove (tj nepostojanje istih), prednost i slično? jer svi ovi patchevi kozmetičke naravi jednostavno ne mogu popraviti očajan dojam koji su golmani ostavili. jednostavno neprihvatljivo. mada opet, čuo sam od nekih prijatelja opravdanja poput "pa dobro, samo golmani su u k****, ovo ostalo je ok".

to je otprilike jednako kao da imaš auto koji je odličan, ali eto, ne radi mu rikverc, a i ne možeš iz druge u treću prebacit, nego samo u četvrtu. ali sve ostalo je ok. ili da igraš nba 2k, a ne postoji mogućnost šutiranja trice, pa super zadovoljan konstatiraš kako je ok i samo sa dvicama igrati, jer je sve ostalo ok...smh

Golmani su za mene na online bili jednostavno gamebreaking. Pa to su utakmica sa po 5 golova završavale, svaki udarac sa 30 ili manje metara u okvir gola je gol. Prvo sam mislio da je to do golmana, ali onda sam dobio Handanoviča i opet isto. Udarac po sredini u golmana ide i ovaj ne obrani ne go se baci dole. Golmani su doslovno katastorfa i meni je ovako ne igrivo, jednostavno kao da ih i nema, barem na MP.

Meni golmani ne zajebavaju jer ne puštam druge da mi samo tak pucaju po golu. Pravovremeno uklizavanje ili zatvaranje igrača je tj. dobra igra u obrani je najbitnije na cijeloj igri. 

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
16 godina

Ali to ne mjenja činjenicu da su golmani loši i zato su na golu da brane barem ono što ide u njih, ali ovi ni to ne brane.  Bolje bi bilo da brane skoro sve kao na fifi nego da ništa ne brane kao u PESu.

Pogledaj malo kolko samo Real i Inter ove sezone spasili golmani, kako je Njemačku na SP spašavao golman.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ali to ne mjenja činjenicu da su golmani loši i zato su na golu da brane barem ono što ide u njih, ali ovi ni to ne brane.  Bolje bi bilo da brane skoro sve kao na fifi nego da ništa ne brane kao u PESu.

Pogledaj malo kolko samo Real i Inter ove sezone spasili golmani, kako je Njemačku na SP spašavao golman.

upravo odigro finale lige prvaka protiv chelsia,ono što im je obranio čech je stvarno impresivno. U prvom poluvremenu su dobili 15 udaraca u okvir gola, 2x iz kornera je obranio šut s glavom na 2 metra blizine,refleksi,parade..strašno nešto.

Na kraju sam izgubio 2-1,i to u zadnjih 15 min. utakmice su zabili tih 2 gola,čisti krumpiri.Cijelu utakmicu su možda imali 4 udarca u okvir gola,spasio ih je golman od čistog potonuća,da je bio neki slabiji golman,zabio bi im 5 komada garantiram..  Dobar golman ovdje jako puno vrijedi.

Iako sam izgubio zbog njihovih krumpira od gola,gušt mi je bio igrat i gledat čudesne obrane čecha

12 godina
neaktivan

Čeh je luđak, doslovno se ljepi za loptu . btw u ovoj igri se tesko branit, teze nego u prijasnjim. Uklizem, srusim igraca a ovaj se digne i uzme loptu dok dvojica mojih panjeva stoje ko kipovi. jebemu mater vise japansku vise, namjerno izacuju nedovrsene igre, tako da mogu izbacit update (dlc) koji ne popravljaju nista, fanovi kupuju.. ja placem.. 

Sjecam se da su se prije zalili svi na konzolaski limit od 512mg rama, sto je sada izlika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da li se što promjenilo kada je online u pitanju, u usporedbi sa prethodnim izdanjem? Uspjevate li pronaći protivnike u npr. online divisions, ili se i dalje mora čekati po 10-15 min.? Da skratim, da li se isplati uzeti orginal i tu prvenstveno mislim na PC verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Anchor Man kaže...

Da li se što promjenilo kada je online u pitanju, u usporedbi sa prethodnim izdanjem? Uspjevate li pronaći protivnike u npr. online divisions, ili se i dalje mora čekati po 10-15 min.? Da skratim, da li se isplati uzeti orginal i tu prvenstveno mislim na PC verziju?

Meni se samo jednom dogodilo da sam čekao više od 2-3 minute i to na PES 2013. Na 14,15 i sada na 16. nikad više od minute. Možda ima kakve veze ali imam 20 mbit optiku doma.

9 godina
neaktivan

imam original cd moze mi netko objsniti kako ubaciti patch ? HVALA !

0 0 hvala 0
15 godina
pekypes2016 kaže...

imam original cd moze mi netko objsniti kako ubaciti patch ? HVALA !

Google is your best friend

12 godina
neaktivan

Kad igras ml, dođe trenutak kad nemos nekoga pobjedit ni da ga jebes

Suci uopce ne trebaju krast, dapace najbolji su do sada. Kad se branim igraci ne slusaju naredbe, ne grade se (dok com to radi savrseno), imaju skoro pa full kondiciju a prodje ih izmrcvareni com igrac sa overall stats 70. No cheats at all. Hvala bogu pa imam nekoga sa ps4, sa com lopuzom nema sanse vise.  

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 10:04 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jako je zeznut taj Ai poglavito pricajuci u vezi golova kako lako dolaze naprjed i kako lagano zabijaju, uvijek nekako slicno nisko i ostro. Manje od top playera mi nije nikakav izazov igrati ali njihova efikasnost pred golom bi trebala biti bar za 20 posto manja. To mi je uostalom bio i problem u dosta tojest svim pesovima prije. I nije da su golmani kriv, jer brane bolje nego ikada i prilicno realno.

Osim toga i naravno sudaca koji premalo sviraju igra mi je najbolji pes dosada. Takoder duge lopte kao da nemaju efekta, uvijek mi ih nekako presjeku, nedjeluje mi kao u stvarnom zivotu njihova cesta ubojitost. No ovo je odlicna podloga za savrsenu nogometnu simulaciju. Trebaju doslovno ispraviti par stvari da igra bude perfect u vezi gameplaya dakako. 

Ima se sto igrati cijelu godinu do Eura :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

gaaxy patch? ima netko normalan link a ne 004040432 djelova sa ad shemama, hvala

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

gaaxy patch? ima netko normalan link a ne 004040432 djelova sa ad shemama, hvala

http://www.dosya.tc/server5/5cq0l3/sgalaxy.com_Patch_2016_1.00__DLC_1.00.torrent.html

15 godina
fanaticni gejmer kaže...
fila2208 kaže...

http://www.dosya.tc/server5/5cq0l3/sgalaxy.com_Patch_2016_1.00__DLC_1.00.torrent.html

popi.zdio i skinuo sve sad ću upat na megu cijeli folder.

hvala ti

10 godina

jucer sam instaliro pes :) ugl. kolega samo uploadaj patch pa da se ne zaj sa skidanjem 651469486 dijelova ;)

da li u ovom pesu ima knuckle shoot? ako ima da li je to opet ona fora sa stiskanjem dva puta pucanje ili igraci koji imaju takav udarac automatski tako opale? isto pitanje vrijedi i za slobodnjake...

hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Unaprijed se ispričavam ako je pitanje isuviše laičko.

Instalirao sam originalni PES 2016 na PC-u i nikako ne uspijevam vratiti se u igru nakon replaya gola. Ne znam ni kako prekinuti sam replay, ali ako se već ne može, kako da se vratim u utakmicu nakon što završi replay???
Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trebao bi na tipku V izlazit iz svega..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

instaliro patch po uputama i sad naravno nece pokrenut igru -.-

zanemarite, cudesno proradio nakon cca 5-6 pokusaja ulaska, valjda se nest zblesiralo...

da ponovim pitanje, ima li knuckle shoot u ovom pesu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 11:26 (Shivi).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel vama u ovom galaxy patchu klubovi imaju original grbovi i imena.. meni ne pise chelsea nego man blu itd.

sređeno

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 15:37 (DuMe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Mandzukic je ubojica na pesu, brz, jak, dobije skoro svaki skok, sa 25+ metara puca ko lud i zabija... ne znam sto bih rekao :D

Naravno sad se gleda el classico :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 18:19 (Shivi).

0 0 hvala 0
15 godina

https://mega.nz/#F!REx01DhI

mislim ako sam dobro upao da je ovo galaxy

!HcaAWlMDdVaEKNbNALvRpw

key valjda

prvi puit ovak upam

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 20:22 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U ML nemos pobjedit vece klubove, a spustanje tezine nije rjesenje. Zanima je li igra tesko skriptirana, com omoguceni cheats na superstar i top player? Jer jednostavno obrana je nesposobna, propusta igrace dok se od com dobro gradi i dobiju svi akceleraciju vecu od najbolje ocjenjenih igraca i konstanto se ljepi na loptu kao magnet. Naravno, moji bjeze od lopte kad se odbije a ja onda nemogu kontrolirat igraca jer ga com vuce u suprotnom smjeru. Jesam jedini sa ovim problemima? u pes 15 sam se puno lakse branio, dok su prodori bili tezi jedino ubacaji i mogao si cak glavom postic gol, a vidim ovde je to nemoguce. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 10:30 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U 2016-ki me jedino živciraju kriminalno loši golmani, imam osjećaj da 90% udaraca u okvir mog gola i završi u golu. Ali ako ništa sada je igra zbog toga izazovna i u SP-u.

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fanaticni gejmer kaže...

U ML nemos pobjedit vece klubove, a spustanje tezine nije rjesenje. Zanima je li igra tesko skriptirana, com omoguceni cheats na superstar i top player? Jer jednostavno obrana je nesposobna, propusta igrace dok se od com dobro gradi i dobiju svi akceleraciju vecu od najbolje ocjenjenih igraca i konstanto se ljepi na loptu kao magnet. Naravno, moji bjeze od lopte kad se odbije a ja onda nemogu kontrolirat igraca jer ga com vuce u suprotnom smjeru. Jesam jedini sa ovim problemima? u pes 15 sam se puno lakse branio, dok su prodori bili tezi jedino ubacaji i mogao si cak glavom postic gol, a vidim ovde je to nemoguce. 

Da se dobit ali traži puno sreće i znanja. Nekad se desi da im otmem loptu na 20m i složim brzu kontru a nekad odigram takvu akciju da i oni ostanu u čudu.

Inače za svaki gol njima oni vrate u 2min meni i dva komada. Frustrirajuće je znam, ali moraš imat stvarno jak team. Teško je uzet npr. dinamo pa natrpat real...

14 godina
neaktivan
Adam Jensen kaže...

U 2016-ki me jedino živciraju kriminalno loši golmani, imam osjećaj da 90% udaraca u okvir mog gola i završi u golu. Ali ako ništa sada je igra zbog toga izazovna i u SP-u.

Nisu baš kriminalni tolko. Jedino ovi što im je overall skill od 80 pa na dolje. Ovima što je 90+ nećeš tako lako zabit i napunit im golove 

12 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Nisu baš kriminalni tolko. Jedino ovi što im je overall skill od 80 pa na dolje. Ovima što je 90+ nećeš tako lako zabit i napunit im golove 

Neću ja lahko zabit tim golmanima al mom 90+ golmanu (Handanoviću) protivnci hoće. Bezbroj puta mi se desilo da protivnici imaju samo 1 šut u okvir i da su zabili, nekad imaju 2 šuta u okvir i zabili su 2 gola, jednostavno sve ulazi kao da i nema golmana a kad igraš protiv velikih klubova znaju ti utrpat 4 gola iz 4 šuta. Znači jedino moraš igrat vrhunsku odbranu i pazit da ne pogriješiš jer bilo kakvu imalo izbiljniju priliku da ti protivnik kreira zabit će gol, ne možeš se pouzdat u golmana. Kao gameru mi se to sviđa jer je veći izazov ali ubija realističnost kada najbolji golmani na svijetu brane kao kakvi amateri. Nekad su golman na PES-u bili korisni ali loše animirani a na 2016-ki je dobro animiran ali džabe mu to kad je gotovo beskoristan.

i didn't ASK fOr this
10 godina

Primjetio sam da u ovom pesu messi, neymar, aguero i takvi igraci nisu ni do koljena mandzi, lorenteu, dzeki i takvom profilu igraca... tim krkanima ni bog otac ne moze loptu uzet kontrolirao ga ja ili com, a kad puknu lopta leti ko raketa u gol, a o okretnosti i refleksima da ne pricam...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Konacno me krenilo, primam golove ali i dajem.  troku ili w cuda cini. neznam zasto prije to nisam forsirao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Adam Jensen kaže...
DuMe kaže...

Neću ja lahko zabit tim golmanima al mom 90+ golmanu (Handanoviću) protivnci hoće. Bezbroj puta mi se desilo da protivnici imaju samo 1 šut u okvir i da su zabili, nekad imaju 2 šuta u okvir i zabili su 2 gola, jednostavno sve ulazi kao da i nema golmana a kad igraš protiv velikih klubova znaju ti utrpat 4 gola iz 4 šuta. Znači jedino moraš igrat vrhunsku odbranu i pazit da ne pogriješiš jer bilo kakvu imalo izbiljniju priliku da ti protivnik kreira zabit će gol, ne možeš se pouzdat u golmana. Kao gameru mi se to sviđa jer je veći izazov ali ubija realističnost kada najbolji golmani na svijetu brane kao kakvi amateri. Nekad su golman na PES-u bili korisni ali loše animirani a na 2016-ki je dobro animiran ali džabe mu to kad je gotovo beskoristan.

To je to, ako vratiš temui vidjet ćeš moje statitsike di ekipa ima 3(3) a ja tipa 12(10) i opet izgubim 2:3.

Najbolje je i nateže držat ih od gola ako ikako znaš jer ako im ikakvu priliku daš odmah je gol tko god ti branio.

Sad sam juventus zadržao na 0(0) a ja 25(17) i pobjedio 5:0. To što je buffon sve skinuo, čak su 2 gola bili odbijanci.

Dakle nema nego pucat po golu i gurat dok ne uđe.

10 godina
neaktivan

skidam ovo
za sad imam samo igru instaliranu...i crck
jelč treba još nekakav update posebno ili samo ovo inst

10 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

https://mega.nz/#F!REx01DhI