- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Galaxy ili PTE patch? sto preporucate?
da li je i dalje pesovska klasika ono kad te komp gurne, ili ti njega, da taj gurnuti igrac ostane zblesiran 2-3 sekunde, kao da ga je ugrizla kraljevska kobra ili je to samo kod mene xD? ugl. nisam igrao pes od 2013. (ako zanemarimo 3-4 tekme u 14. i 15 koje igrao cisto da isprobam knuckle shoot :D) pa pitam u nekoj nadi da se to mozda promjenilo..
Galaxy ili PTE patch? sto preporucate?
ja imam galaxy i koliko sam do sada primjetio (2-3 dana xD) sve je super odradeno sta se tice transfera, loga kluba i dresova...
Već sam probao s ovim pitanjem, ali nisam uspio dobiti zadovoljavajući odgovor. Molim vas za pomoć.
Instalirao sam originalni PES 2016 na PC-u i nikako ne uspijevam vratiti se u igru nakon replaya gola. Ne znam ni kako prekinuti sam replay, ali ako se već ne može, kako da se vratim u utakmicu nakon što završi replay nakon postignutog gola??? Što se kod vas događa nakon što neka ekipa postigne gol?Meni završi replay i nema povratka nazad u utakmicu...
Unaprijed hvala još jednom.
Već sam probao s ovim pitanjem, ali nisam uspio dobiti zadovoljavajući odgovor. Molim vas za pomoć.
Instalirao sam originalni PES 2016 na PC-u i nikako ne uspijevam vratiti se u igru nakon replaya gola. Ne znam ni kako prekinuti sam replay, ali ako se već ne može, kako da se vratim u utakmicu nakon što završi replay nakon postignutog gola??? Što se kod vas događa nakon što neka ekipa postigne gol?Meni završi replay i nema povratka nazad u utakmicu...
stisneš START gumb i to je to.
Moze mi netko dat link gdje mogu naci listu wonderkids za ML. Ovo kad upisem izbaci mi igrace kojih uopce nema u pesu, vjerovatno su za fifu a stavili krivo pod pes (anderlecht)..
stisneš START gumb i to je to.
Zbilja sam laik u ovome, pa sorry još jednom. Je li to start gumb na joysticku ili čemu? Ja igram putem tipkovnice...
Zbilja sam laik u ovome, pa sorry još jednom. Je li to start gumb na joysticku ili čemu? Ja igram putem tipkovnice...
"V" na tipkovnici ako se ne varam.
Slažem se, pokušavo sam 3. puta bez živciranja samo peglat ML na najjačoj težini al dođe neka tekma na kojoj povučem crtu jer imam zdrav razum i obrišem igru. Evo 3. put sam morao to napravit jer mi je Partizan utrpo 3 komada, čisto iscenirano sranje, iako sam ih tuko u gostima 12-0 u LP. Jednostavno skužiš kad je igra odlučila da ćeš izgubit i ti tu ne možeš ništa. Druga stvar bi bila da loše igraš pa gubiš to mi je skroz fer, ali ovo nema veze s nogometom. Nek krenu pisat scenarije za švedske drame, nek se ostave nogometnih simulacija, vidi se da im drama najveća strast.
Je, često zna biti dosta iritantno ali to je srž PES-a valjda, doduše do sada je to bio slučaj samo u MP-u a sada je i u SP-u. Ali zato je svaka utakmica zanimljiva i svaka pobjeda donosi veliku satisfakciju a derbiji su baš derbiji kao i u pravom fudbalu jer znaš da će biti teško i da ćeš morat dat sve od sebe da bi ostvario pozitivan rezultat baš kao što je i u pravom fudbalu. U dosadašnjim PES-ovima mi je sve bilo prelahko i bilo mi je svejedno jel derbi ili neka bezvezna utakmica a sada to više nije tako. Golmani su karine ali je zbog toga igra izazovnija i zanimljivija. Nisam ovoliko guštao u nekom PES-u još od PES 3.
Igra je odlična, vraća se polako stari pes štih, ali toliko je očito da ima milja skripti koje se pale kako ti po terenu ideš.
To je žalosno, i nekad te nepotrebno izbaci iz takta.
najjače mi je kad inter dominira ligom, u 30 tekmi ima primljeno ispod 10 golova i onda dođem i natrpam ih 7:0.
tekma nakon toga, cagliari mi od 85-90 zakuca tri gola da nisam ni vidio loptu, imaju 3(3) standardno. To je bezveze.
Muci me to sto kada mi npr. desni bek vodi loptu prema naprijed a desno krilo mi se vraca u obranu ili stoji umisto da se namisti jer mu zelim dodat, opcenito kada netko ima loptu moji tukci samo se glupo ponasaju. Nemam gamepad, pa neznam sto je li trebam na tipkovnici drzat nesto da mi idu naprid ?
Muci me to sto kada mi npr. desni bek vodi loptu prema naprijed a desno krilo mi se vraca u obranu ili stoji umisto da se namisti jer mu zelim dodat, opcenito kada netko ima loptu moji tukci samo se glupo ponasaju. Nemam gamepad, pa neznam sto je li trebam na tipkovnici drzat nesto da mi idu naprid ?
Jeb... na gamepadu ti je L1 + desni jog za šaltanje igrača
U pes galaxy switch pod general>exe switch> stavi non steam exe i klikni change.
Koliko vam godišnje ide novaca na plaćeigračima.. meni 110 milijuna
Tako nešto,a možda i više.Ali nije neki problem,jer lagano se zaradi,mislim da kad sam zadnji put pogledao imao sam 1700 Milijuna
da li je i dalje pesovska klasika ono kad te komp gurne, ili ti njega, da taj gurnuti igrac ostane zblesiran 2-3 sekunde, kao da ga je ugrizla kraljevska kobra ili je to samo kod mene xD? ugl. nisam igrao pes od 2013. (ako zanemarimo 3-4 tekme u 14. i 15 koje igrao cisto da isprobam knuckle shoot :D) pa pitam u nekoj nadi da se to mozda promjenilo..
I dalje grizu kobre.
Svaki slobodni udarac gol. Najbolje pustit da daju gol jer ovako riskiram crveni a gol ce bit u 95% slucajeva. Preostaje mi samo sjest u kut i plakat.
I dalje grizu kobre.
Kako koga
Kako koga
Ajde reci kaj da napravim kad se sudarimo, on se diže i kreće prema lopti a ja mogu potrgati kontroler ali sam i dalje u nesvjesti?!
Kako koga
Ajde reci kaj da napravim kad se sudarimo, on se diže i kreće prema lopti a ja mogu potrgati kontroler ali sam i dalje u nesvjesti?!
Protresi ekran
Nego, nekako sam se natjerao ovo čudo instalirati i isprobati i mogu reći da ima pomaka i da je bolji od prethodnika za duplo. To kažem pošto je čak 2 tjedna izdržao na mom disku za razliku od tjedan dana koliko je trebalo da izbrišem prošlogodišnje izdanje. Ne trebam pisati o glupostima u igri, bugovima i slično jer su svi već rečeni u temi. Kome je čar ovakvu igru igrati, svaka vam čast
Ljudi malo je zajeban gameplay ali da se igrat, pa nije ni realno da pobjediš sve tekme po 7-0 kao što bi da nema takvih situacija.
E a ako hočete poboljšati grafiku i cijelokupan doživljaj stavite sweetfx i HD pitch patch stvarno 100% mjenjaju igru, kao da gledate tekmu, nemojte gledati ovaj usran port od ps3 nego stavite sweetfx jer stvarno druga igra što se grafike tiće.
Mene osobno kod pesa ne smeta što oni ponekad naprave takve napade da je to strava već suci i faul, majke ti pa nekad me rastrgaju a od faula glasa ćuti nije. Samo faulove da srede igra bi bila skroz dobra.
E a ako hočete poboljšati grafiku i cijelokupan doživljaj stavite sweetfx i HD pitch patch.
Možel link od ta dva patcha? Ja sam stavljao neki sweetfx al ništa mi se nije promijenilo, valjda nešto nisam ispravno učinio.