Pro Evolution Soccer 2016

poruka: 795
|
čitano: 160.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2016
Adam Jensen kaže...
keky911 kaže...

E a ako hočete poboljšati grafiku i cijelokupan doživljaj stavite sweetfx i HD pitch patch.

Možel link od ta dva patcha? Ja sam stavljao neki sweetfx al ništa mi se nije promijenilo, valjda nešto nisam ispravno učinio.

Ovo ti je baza sweetfx-eva i potraži koji ti paže, slika desno prikazuje sa sweetom a lijevo bez, a za patch napišu Ultra HD pitch u google i prvo ti odmah

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 0:04 (keky911).
17 godina

Dugo sam pizd.o na PES.I onda sam se jednostavno pomirio sa time da u PESu gotovo nikada ne znaš šta će uć u gol a što neće.Odabiranje prave taktike je valjda 80 % pobjede.Nije samo formacija u pitanju, sve ali sve se mora taktički dobro postaviti, i to u odnosu na protivničku ekipu i njihovu taktiku.Ne možeš složiti jednu taktiku i sa njom igrati protiv svakog i svake druge taktike.Osim ispravnog parkiranja autobusa.Kažem ispravnog, jer nije samo dovoljno odabrati 5-4-1 ili 4-5-1 i to je to.

Jednostavno je za vidjeti da li si dobro odabrao taktiku, jednostavno ti prolazi skorom svaki through pass, napadači ti utrčavaju u protivnički prazan prostor, protivnik se stalno brani i jedva prelazi centar, ne može spojiti tri dodavanja i itd.Eh sad bolji igrač će uvijek mijenjati svoju taktiku kada shvati da je u banani, trik je u tome da i ti odmah promjeniš i svoju.Zašto, zato što iz nekog razloga će tvoji igraći biti izgubljeni barem par minuta dok se ne prilagode novoj taktici neprijatelja, i tu možeš popušiti gol.Dakle, kada protivnik mijenja taktiku za vrijeme tekme i ti mijenjaš svoju.

Dakle, taktika, taktika i taktika.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
keky911 kaže...

Ovo ti je baza sweetfx-eva i potraži koji ti paže, slika desno prikazuje sa sweetom a lijevo bez, a za patch napišu Ultra HD pitch u google i prvo ti odmah

Zahvaljujem, nabacio sam SweetFX bez problema i značajno je proljepšao igru. Eh sad što se tiče Ultra HD patcha jesil siguran da smijem i njega nabacit kada već imam SweetFx jer za Ultra HD patch piše: "Remembering that to install the MOD, if u have any SweetFX is necessary Remove him to not give conflict and spoil the image of the game."? 

i didn't ASK fOr this
12 godina
neaktivan
Adam Jensen kaže...
keky911 kaže...

Zahvaljujem, nabacio sam SweetFX bez problema i značajno je proljepšao igru. Eh sad što se tiče Ultra HD patcha jesil siguran da smijem i njega nabacit kada već imam SweetFx jer za Ultra HD patch piše: "Remembering that to install the MOD, if u have any SweetFX is necessary Remove him to not give conflict and spoil the image of the game."? 

Kolega ja koristim sa sweetom i sve radi super nema straha, a neznam zašto t o pišu jer to nema veze sa datotekama od sweeta, stavi a ako neće radit ( a hoće) izbriši

Chill Now And Forever
15 godina
neaktivan

Ja sam izbriso sweetfx jer su mi prejake boje snjim. Samo HD patch sam

edit: Morat cu namjerno oslabit ekipu,već dugo nisam izgubio tekmu. preslaba mi je ova "najjača" razina :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 15:27 (DuMe).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Svi koji imate konzolu PS3 i PS4 možete besplatno skinuti PES 16 od danas, myClub imate potpuno, multiplayer mozete igrati, dok je broj klubova za exhibition match ogranicen na nekoliko sto i nije loše za džabe :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Jednostavno je za vidjeti da li si dobro odabrao taktiku, jednostavno ti prolazi skorom svaki through pass, napadači ti utrčavaju u protivnički prazan prostor, protivnik se stalno brani i jedva prelazi centar, ne može spojiti tri dodavanja i itd.Eh sad bolji igrač će uvijek mijenjati svoju taktiku kada shvati da je u banani, trik je u tome da i ti odmah promjeniš i svoju.Zašto, zato što iz nekog razloga će tvoji igraći biti izgubljeni barem par minuta dok se ne prilagode novoj taktici neprijatelja, i tu možeš popušiti gol.Dakle, kada protivnik mijenja taktiku za vrijeme tekme i ti mijenjaš svoju.

Dakle, taktika, taktika i taktika.

Ne bih se složio s tobom.U ovoj igri je bitna obrana i golman a dali ćeš ti igrati 4-4-2,4-3-2-1 ili 4-1-3-2 to nema nikakve veze.Ja se držim svog sastava i rasporeda svaku utakmicu i to ide.Ima skripta koja odlučuje hoćeš ti dobit ili izgubit utakmicu i to je amen.Možeš ti imat messija,c.ronalda,ibrahimovića,čecha,vidića... ali ako je "komp" odučio da ćeš izgubit tu utakmicu protiv xy ekipe,izgubit ćeš je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 10:49 (DuMe).
12 godina
neaktivan

Najjace su mi ove kazna radi kartona, ozljede ajme majko. Svi lijevi bekovi, krila.. mi ozljeđeni..  Smanjio sa superstar na top player jer je ai brutalni mesar a kad krene u napad moja obrana bizi od igraca, golman tradicionalno beskoristan. 

Ocito je da u konamiju netko igra dzepni biljar i boli ga krc za posao. jedino mi je drago, a to me i drzi je sto mogu preci igraca 1na1, u proslim tesko.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 11:24 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ako moze samo mala pomoc oko kontrola za golmana dok sam igrao master ligu sve je sam radio sada sam presao na my club i primam golove sa pola terena

0 0 hvala 0
15 godina
drcela99 kaže...
Ako moze samo mala pomoc oko kontrola za golmana dok sam igrao master ligu sve je sam radio sada sam presao na my club i primam golove sa pola terena

Ovi slabiji golmani do 80 su skoro pa banana. Ako igraš sa gamepadom držiš trokut (PS) ili Y (XBOX) i onda možeš micat golmana.

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
10 godina
neaktivan
Imam Neuer-a,i kada drzim PS on izlece ali kako da se baca i to,na pc igram
15 godina
drcela99 kaže...
Imam Neuer-a,i kada drzim PS on izlece ali kako da se baca i to,na pc igram

2 x trokut

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
10 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
13 godina
Katema kaže...

Jel može ime stadium packa ili neki link za download? Il je to neki patch? 
Ja koristim galaxy patch i planiram skinuti stadium pack 0.1 beta od silve

14 godina

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

to je samo galaxy.,..nemam stadium pack

13 godina
neaktivan

Tribalo je nekoliko sezona ali na kraju ipak uspio osvojiti:

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bešiću iz evertona mi fali malo lica, koristi se galaxy. Je li to samo meni ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Kakva golijada u extra time za finale world cupa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fanaticni gejmer kaže...

Uzmi normalnu drogu pa mu nece falit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
Joky007 kaže...
Kakva golijada u extra time za finale world cupa

Koji je ovo stadion na prvoj slici?

13 godina
Maracana
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Uzmi normalnu drogu pa mu nece falit.

Sto si htio reci? Liku samo oci vire bez glave.

12 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Svakome je, očito bug iz galaxyjevog patcha. Od tolikih igrača oni baš da zajebu igrača iz BH repke pa ga moram takvog gledat na utakmicama .

i didn't ASK fOr this
10 godina
neaktivan

Dali moze online u bosni i kako koje su sve mogucnosti ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 1:36 (AGauchos).

0 0 hvala 0
14 godina

Još jedna gol kompilacija

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ljudi ja sam iz BiH, Sa. Jel zna iko da li se moze igrati na pc-u uopste pes 2016 online? gledam i vidim da je na Steamu zabranjeno za naš region? ima ponuda na netu na pik.ba al mi nije jasno kako to ide. Il mozda original cd il kako vec to fukncionise jel moze bez steama? ili mozda da se promieni IP adresa na steamu il kako vec, zna li iko kako je to uopste izvodljivo i da li može. Mozda nekad cu ga uzet i nece mi moci i bezveze cu dati pare

0 0 hvala 0
13 godina
AGauchos kaže...

Ljudi ja sam iz BiH, Sa. Jel zna iko da li se moze igrati na pc-u uopste pes 2016 online? gledam i vidim da je na Steamu zabranjeno za naš region? ima ponuda na netu na pik.ba al mi nije jasno kako to ide. Il mozda original cd il kako vec to fukncionise jel moze bez steama? ili mozda da se promieni IP adresa na steamu il kako vec, zna li iko kako je to uopste izvodljivo i da li može. Mozda nekad cu ga uzet i nece mi moci i bezveze cu dati pare

Kupi orginal i igraj.

14 godina

Odličan gol što sam danas zabio s Brozovićem.Možda i najbolji dosad u ovom pesu

2 0 hvala 0
13 godina
i ovo nije bio penal hehe
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: