- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji peč imaš da ti pokazuje klubove ispravno?
Evo par screenova od zadnjih tekmi. zatvorio sezu sa tri naslova, napokon sam dobio ligu, i kup, a kup uefa kad me izbacili na ligi prvaka.
Sad sam uzeo i neymara, imam opaku ekipu i sad slijedi trpanje što se vidi na nekim screenovima.
Possesion mi je mali jer igram najviše counter attack taktiku s brzim loptama prema naprijed di su M. Icardi koji je zvjerka i preprouačm ga svima.
Imam Iturbea, Berrardija sa tri špice igram. Piknuo i Lucasa Mouru koji je zvijerka. Casteldine koji je default, onda Rabbiot koji je brutalan DMF.
Obrana su mi r. Vezo, i Hoedt neki, bekovi, L. P. Gaya nekakav mali brz ko metak, i desni je Manquilao, raste ko lud.
Gol drži M. Perin.
Još malo skripte u akciji.
Znam da sam dosadan, ali neam to s kim podjelit. Fascinatno je kako im je dovoljan jedan šut na gol da zabiju, a ono što se dešava na terenu nije bitno. Golman skida nemoguće, do lopte jedva dođem, a oni dva passa i gol.
Eto vam i tu moj team, nemrem izgubit u zadnje vrijeme, a gazim i timove tipa paris, bayern, inter itd, i dođe neki black and white i ne mogu lopte dobit.
presmiješno.
neymara dobuio za 20milja, presmiješno!
Btw. jel ima peč neki novi koji sjeda na 1.02 game pacth?
proffesionals ili šta? sve neki blesavi linkovi, može nešto čisto? hvala
Tako sam ja sredio Romu i M.United i onda me neki Blue-White razbio 4-0. Ciganska posla.
kako da nariktam da mi se igrači sami aktiviraju a ne da ja noram ručno kad igram?
Tako sam ja sredio Romu i M.United i onda me neki Blue-White razbio 4-0. Ciganska posla.
Upravo to, zgaze te lokalni seljaci iz druge lige.
Ponavljam pitanje, kakvo je stanje sa patchevima? ima tko kvalitetan mod za prepoiručit? Vidio sam neke snow sheme i to
Bok,imam pitanje, znaci imam Aspire E17 laptop, 4gb rama,i3 4030u i Nvidiu 840M... Instalirao sam Pes idem u settings i igra mi ocitava Intelovu integriranu graficku i radi toga mi igra steka. Kako da to rijesim? Hvala!
idi u nvidia control panel, tamo u kartici Desktop uključi opciju "add with graphic processor to context menu", nakon toga desni klik na ikonicu pesa, odmah na vrhu imaš polje "run with graphic processor" i tamo označi high performance nvidia processor.
ako to ne pomogne, onda opet odi u nvidia control panel - manage 3d settings, tamo u padajućem izbornicku nađi pes2016.exe, ispod označi da ti tu igru pokreće samo sa nvidijom i pod točkom 3 di se nalazi klizni izbornik nađi opciju "power managment mode" i sa adaptive postavi na "prefer maximum performance". sad bi ti trebalo šljakati kako treba.
bez obzira na ovo sve, iako će igru pokretati nvidijina grafika, u kad pokreneš settings.exe, tamo ti i dalje može pisati da je pokreće intelova hd grafika, tako da to zanemari, namjesti si bez beda maximalnu rezoluciju laptopa, high detalje i to je to.
Da,taman sam rijesio prije nego sto si napisao. Hvala svejedno..
Igra je vec deinstalirana. Neznam kako mi je ovo ni palo na pamet probat uz Fifu.
18 šuteva u okvir tvog gola...a 12 primljenih golova...
ako izbacimo tekmu s interom gdje nisi primio gol...statistika je 15-12...
sve što su uputili je ušlo...kod mene je gotovo identična situacija...smiješno....
PTE izbacio patch,meni je odlican pa evo link kome treba :D http://ptepatch.blogspot.hr/2015/11/pes16-pte-patch-20-released-03112015.html
18 šuteva u okvir tvog gola...a 12 primljenih golova...
ako izbacimo tekmu s interom gdje nisi primio gol...statistika je 15-12...
sve što su uputili je ušlo...kod mene je gotovo identična situacija...smiješno....
Evo zadnje tekme, lazio kao da je preslikan iz stvarnosti, taj team nemoš nadigrat koliko god ih gazio.
jadno, danas sam rekao malo odmorit od pesa jer nema smisla. Kužimm razlog skripte ali vrijeđa igrača, vrijeđa mene koji igram i trudim se, matiram ih, prolazim, kombiniram ali ne, golamn je nenormalan, a moji slijepi. Sudca nema, samo zviždi kad ja kršim.
jadno jako jadno i prililčno me počinje živcirat. Napvraim team koji gazi najjače teameove i onda dođu jadnici i napune me sa 4 gola...
I koju pič.ku materinu ne stave patch u jedan rar fajl kao sav normaln svijet! :(
Nikako, ja skrivio jedan i obranio.
Ostalo nema šanse, ne krše u 16, a izvan 16 ubijaju ali sudac ne vidi, baš ga gurne onako laktom baci ga na pod i ništa.
Od jučer mi se igrica sviđa još više. Dosudio mi je 2 penala u jednoj utakmici. Al da je stvar još zanimljivija, lik je dobio žuti za simulaciju!!!! E to još nisam nikad vidio!!!!
Je li se pojavio neki pošteni patch koji ispravlja sva imena i transfere?
Postoji PTE patch, uključuje 90% važnijih transfera i dodana bundes liga, također sve lige su tu sa pravim grbovima i dresovima. Također dobiš s njim par SweetFX preseta, mod za travnjak i switcher za offline/online/online licensed mode. Sve to radiš preko launchera kojeg dobiš nakon instalacije patcha. I nije velik nekih 200mb max. Samo nemam trenutno link, probaj guglat.
Je li se pojavio neki pošteni patch koji ispravlja sva imena i transfere?
Doslovno pet postova iznad je momak stavio link za posteni patch.
Bilo je L1+L2+L3+R3 ali ne znam dal radi na PES 2016.
moze mi neko reci kako da upravljam s drugim igracem dok imam loptu koja kombinacija tipaka
Ako stavim patch hoće li mi utjecat išta na master league? Hoće se novi timovi vidjet u master ligi il se mora startat nova?
moze mi neko reci kako da upravljam s drugim igracem dok imam loptu koja kombinacija tipaka
L1 i desni đog prema igraču
Najbolje krenuti ispocetka..mada mislim da mozes nastavit ali mozda u toku igre bude nekih problema pa najbolje ici na novu master ligu ;)