Pro Evolution Soccer 2016

poruka: 795
|
čitano: 157.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Jedan od onih screenshota kod kojeg se teško odlučiti što točno na njemu je gluplje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

El izašao više galaxy patch?

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kolko citam najranije u roku 7 dana... No smoke izlazi 14-og to bi moglo bitiok. Ovaj pte patch nemogu ni pokrenut, a prije mi je clasic patch bio odlican, cekam da i taj izade

Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Taj pte i downl links, no thx  

galaxy ili smoke hvala Bogu vise 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Smoke patch navodno uz Dinamo ima i Hajduk, svaka im cast, bas me zanima na sta ce to izgledati. U vezi svih patcheva mi je najcudnije sto dosada nisu ispravili reprezentacije sto je primarno. Nadam se da cemo uskoro dobiti odlican i kompletan patch a Galaxy i smoke mi se cine kao najozbiljniji kandidati, igra je odlicna samo je treba kompletirati. Super je sto cemo za Euro imati dobru nogometnu simulaciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 13:31 (Haremzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dakle i Smoke i galaxy ciljaju da izadu ovaj tjedan, konacno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koristim sweetfx, sve radi ok.. no nekad mi tijekom utakmice slika nakratko "zatitra". Kako da se rijesim toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da li je tko zainteresiran za kupnju Steam accounta?

Na njemu se nalazi Pro Evolution Soccer 2016 20th Anniversary Day One Edition i jos 5-6 igri..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo moj tim, skinio sam pte patch i odličan je napokon ta bundesliga. stavio sam dinamo tamo zato što mislim da je to onak taman između teške i lagane lige i stavim na top player bar prvu sezonu dok se ne uhodam. prva tekma odma bayern nema tog boga u dinamu koji bi zaustavio lewandowskog i izgubim 2-0. drugu isto izgubim i onda si kupim dvojicu igrača - ntchama i nekog lopesa- taj lopes je zvijer tako da ak krećete s nekim manjim klubom preporučavam da ga kupite. I nastavila se sezona i dođe mi borusija u drugom kolu kupa. Vodim ja 2-0 na poluvremenu lagano i drugo poluvrijeme nemoš držat loptu u nogama više od dvije sekunde. Svaki pas pogrešan sve lopte se odbiju njima i 2-2 sudačka nadokanda i oni imaju priliku i moj golman obrani  , moj da će izbit bum nabije u gol. dalje ne trebam ništ pričat

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav svim igračima pes-a

Imam jednu veliku molbu da mi netko napiše ili uslika ocijene igrača iz Borusije Dortmund jer izgleda da mi je frend nabrijavao igrače. npr N. Sahin kod mene ima ocijenu 86 na CMF  ili Aubameyang mi ima 83 na RMF. Hvala najljepša

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2016
MisMacak kaže...

Pozdrav svim igračima pes-a

Imam jednu veliku molbu da mi netko napiše ili uslika ocijene igrača iz Borusije Dortmund jer izgleda da mi je frend nabrijavao igrače. npr N. Sahin kod mene ima ocijenu 86 na CMF  ili Aubameyang mi ima 83 na RMF. Hvala najljepša

kod mene sahin ima 83 na cmf a auba 78 na rmf

9 godina
neaktivan

I kako sad to vratiti

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Zasto jaki klubovi nikad ne šalju ponude za igrace?

žnpr santos posalje ponudu  od 50 mil  za nekog wonderkida a jedna npr barca kao nema te pare da ga kupi..jasno mi je da mozda netrebaju igraca ali ima dosta klubova koji bi se otimali za igraca a ne neki santos..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Galaxy patch izlazi do kraja tjedna, mod potvrdio na njihovom forumu
Thats what she said!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Upravo se uploadava Smoke patch, mozete vec skinuti neke djelove:

http://pes-smoke-patch.blogspot.hr/#

I vrlo zanimljivo/impresivno je da ima 7 gb

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 19:42 (Haremzg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skinuo i probao Smoke patch i moram reci da je na prvi pogled jako nekompletan. Kao prvo nema prozora za mjenanje rezolucije, sweetfxa i drugih stvari. Sto se ekipa tice konacno je netko napravio reprezentacije, i cini se dobro. Od klubova ima i Dinamo i Hajduk ali je sprdnja bez pravih imena - bezvrjedno. Dosta lica mi se cini da nisu napravljena. Vidi se da su radili ali polovicno.

Jos uvijek mi je Classic patch daleko najbolji sto sam probao. I naravno ceka se sutra ili nedjelja da izade galaxy koji mi je pesedit uvijek bio najkvalitetniji.

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Dal' ima neka zakrpa ili ce izac od strane Konamia ili kroz neki patch da popravlja probleme sa golmanima i sudcima ?

Nemam vise volje primat gol svaki put kad mi zapucaju u okvir ,a slobodnjak ili penal je nenoguce izborit jer sudci nista ne sude i uopce mi nije jasno kako su tako bitne stvari u igri napravili tako traljavo pa vjerujem da ce morat nekako popravit te propuste ak' vec nisu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skeptican sam sto se tice smoke patch. Isproba sam ga u pes10, neki propusti koje bi i malo idjete znalo ispravit u edit: adriano u romi kapetan, ante vukusic crnac, ibrahimoc na klupi, bundesliga ajme majko copy/paste bitno da na youtube reklamiraju samo dovrseno i napisu best patch much wow. e pa to ne prolazi kod mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Prošlogodišnji Galaxy patch je bio odličan - sve prava imena,transferi,dodatne lopte i stadioni,galaxy settings u kojima se bira sp ili mp patch,bundesliga etc.Očekujem takav i ove godine

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Moze li mi netko potvrditi jednu stvar. Naime imam jogurt verziju igrestalno mi se dogadaju neki artifakti, tojest neki kao da glitch graficki dode preko cijelog ekrana, sad moje pitanje dali ima jos tko sa jogurt verzijom i jos itnije dali tog problema imate sa orginal igrom jer ju razmisljam kupiti. Zbilja je ove godine odlicna i vjerovatno zasluzuju moje pare.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 23:04 (Haremzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ti artefakti, raznobojni filteri boja, razlomljene teksture obično su znak da je grafa pri kraju. jel imaš još u kojim igrama taj problem?

inače nisam imal tih probelma u piratskoj ni sad u org

Thats what she said!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 22:57 (Apachy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U tome je stvar, nedogada mi se u nijednoj drugoj igri ni triput zahtjevnijima od pesa. Mislim da sam prosli tjedan procitao tu na forumu da netko ima slicna iskustva. I jos jedna stvar, kada sam stavio classic patch mislim da uopce ije bilo tih problema, ili moguce jednom dvaput sam samo primjetio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

izašal galaxy patch - link

Thats what she said!

0 0 hvala 4
12 godina
neaktivan

Ovo ce potrajat, 10 parts.. 

torrent je tako jednostavnije rjesenje.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno će netko već danas dodati kao torrent na partisu ili negdje dalje

13 godina
neaktivan

evo pitao je kolega par postova iznad pa vidim da nije dobio odgovor, pa ću pitat i ja:

jel misle s nekim patchom popravit golmane, a ako je puno za tražit i suce, faulove (tj nepostojanje istih), prednost i slično? jer svi ovi patchevi kozmetičke naravi jednostavno ne mogu popraviti očajan dojam koji su golmani ostavili. jednostavno neprihvatljivo. mada opet, čuo sam od nekih prijatelja opravdanja poput "pa dobro, samo golmani su u k****, ovo ostalo je ok".

to je otprilike jednako kao da imaš auto koji je odličan, ali eto, ne radi mu rikverc, a i ne možeš iz druge u treću prebacit, nego samo u četvrtu. ali sve ostalo je ok. ili da igraš nba 2k, a ne postoji mogućnost šutiranja trice, pa super zadovoljan konstatiraš kako je ok i samo sa dvicama igrati, jer je sve ostalo ok...smh

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hoćel sweetFX doći u ovog Galaxyjevom patchu ili ćemo ga morat posebno instalirat i u tom slučaju da li će taj sweet-fx biti kompatibilan sa patchom?

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
starvinmarvin kaže...

evo pitao je kolega par postova iznad pa vidim da nije dobio odgovor, pa ću pitat i ja:

jel misle s nekim patchom popravit golmane, a ako je puno za tražit i suce, faulove (tj nepostojanje istih), prednost i slično? jer svi ovi patchevi kozmetičke naravi jednostavno ne mogu popraviti očajan dojam koji su golmani ostavili. jednostavno neprihvatljivo. mada opet, čuo sam od nekih prijatelja opravdanja poput "pa dobro, samo golmani su u k****, ovo ostalo je ok".

to je otprilike jednako kao da imaš auto koji je odličan, ali eto, ne radi mu rikverc, a i ne možeš iz druge u treću prebacit, nego samo u četvrtu. ali sve ostalo je ok. ili da igraš nba 2k, a ne postoji mogućnost šutiranja trice, pa super zadovoljan konstatiraš kako je ok i samo sa dvicama igrati, jer je sve ostalo ok...smh

Golmani su za mene na online bili jednostavno gamebreaking. Pa to su utakmica sa po 5 golova završavale, svaki udarac sa 30 ili manje metara u okvir gola je gol. Prvo sam mislio da je to do golmana, ali onda sam dobio Handanoviča i opet isto. Udarac po sredini u golmana ide i ovaj ne obrani ne go se baci dole. Golmani su doslovno katastorfa i meni je ovako ne igrivo, jednostavno kao da ih i nema, barem na MP.

12 godina
neaktivan

Ako oni nece ispravljat greske, ja cu barem napravit sto mogu. Svi golmani u vecim klubovima kod mene sada imaju 99, dalje mi se ne da ici :D

ovaj galaxy patch je dobar. neke sitnice od same vanille mi nisu drage pa cu podesit sebi po gustu, npr ovo gore i smeta me to sto se veznjaci prebrzo potrose.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Galaxy dosad najbolji, ima sve transfere, ispravljene reprezentacije, Dinamo, a ocjene su isto solidno odradene. Treba se posebno skinutu switch za mjenjanje rezolucije i jedina je mana patcha sto nema dodatne stadione a to su postavili kao najbitniji dodatak za sljedecu verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice