Roko, CoD (svi) su i dalje jedan oblik Quake igre, u kojima neke stvari daju prednost, a to su strafe jumpovi, wall runovi, 125/250/333 FSP mane, jump shotovi i u novom diveanje.
Kako mislis da to nije stavljeno u igru da bi se to koristilo?? Nego zasto je stavljeno u igru? Cisto da zauzme par tipke.
Svi koji whineaju i kukaju na igrace koji koriste ono sta igra nudi, pa cak i GL i slicne stvari su samo ipak pocetnici koji se tome nemogu suprostaviti. Sta mene briga sta ima protivnik? Ako me ubiva 100x sa neznam GL recimo, pa barem se tome lako suprostaviti da ti moze puvat u dupe ... To su sve pocetnicke price i ja ih razumin ali se na njih ne obazirem. Niti jednom dobrom igracu ne smeta sta ima drugi igrac!
Da, a ja se ne žalim na noobtube. Ma, mogu ga i sam koristiti.
Ali FPS mane, strafe jump, elevator, to su greške i bugovi u programiranju koje su igrači pronašli i iskoristili, upravo zato jer se developeru ne da nabaviti/napraviti bolji engine.
Ako ne primjećuješ, u BlOps-u je Dive funkcija u igri, koju aktiviraš na tipku i normalno da je namjerno dodana. Ali ne vjerujem da su oni o igri razmišljali "Ej, znaš šta? Zašto ne napravimo da igrači koji nemaju pametnijeg posla u životu mogu završiti 200 m u zraku tako da namjestimo ovaj zid taman blizu ovog kontejnera i onda kad se približiš dovoljno... bla bla". NE!

ptspclan.com | visit us ^^

, ali to su mi najbliži)