Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.364.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Modern Warfare 3
sardax kaže...

Roko, CoD (svi) su i dalje jedan oblik Quake igre, u kojima neke stvari daju prednost, a to su strafe jumpovi, wall runovi, 125/250/333 FSP mane, jump shotovi i u novom diveanje. 

Kako mislis da to nije stavljeno u igru da bi se to koristilo?? Nego zasto je stavljeno u igru? Cisto da zauzme par tipke. 

Svi koji whineaju i kukaju na igrace koji koriste ono sta igra nudi, pa cak i GL i slicne stvari su samo ipak pocetnici koji se tome nemogu suprostaviti. Sta mene briga sta ima protivnik? Ako me ubiva 100x sa neznam GL recimo, pa barem se tome lako suprostaviti da ti moze puvat u dupe ... To su sve pocetnicke price i ja ih razumin ali se na njih ne obazirem. Niti jednom dobrom igracu ne smeta sta ima drugi igrac! 

Da, a ja se ne žalim na noobtube. Ma, mogu ga i sam koristiti.

Ali FPS mane, strafe jump, elevator, to su greške i bugovi u programiranju koje su igrači pronašli i iskoristili, upravo zato jer se developeru ne da nabaviti/napraviti bolji engine.

Ako ne primjećuješ, u BlOps-u je Dive funkcija u igri, koju aktiviraš na tipku i normalno da je namjerno dodana. Ali ne vjerujem da su oni o igri razmišljali "Ej, znaš šta? Zašto ne napravimo da igrači koji nemaju pametnijeg posla u životu mogu završiti 200 m u zraku tako da namjestimo ovaj zid taman blizu ovog kontejnera i onda kad se približiš dovoljno... bla bla". NE!

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
16 godina
Cisto da nesto znas, kad je Q3 engine napravljen i kad su vidili taj bug/bugove, namjerno nisu micali, jer se pokazalo kao extra stvar u igri. Q3 je ipak prava aim skill igra, dok cod to ipak nije, vec samo koristi isti engine nesto malo modificiran. Ono sta je u igri se moze koristiti, a debili kojima to smeta, nek igraju tetris.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Cisto da nesto znas, kad je Q3 engine napravljen i kad su vidili taj bug/bugove, namjerno nisu micali, jer se pokazalo kao extra stvar u igri. Q3 je ipak prava aim skill igra, dok cod to ipak nije, vec samo koristi isti engine nesto malo modificiran. Ono sta je u igri se moze koristiti, a debili kojima to smeta, nek igraju tetris.

Nije problem u Quake-u, Quake je kao što si rekao prava aim skill igra, ali CoD spada u žanr "realističnih pucačina".

Pa mi ti objasni kakva je to "realistična pucačina"?

Znam ja koji engine CoD koristi, ali ono što govorim je da developeri (IW) nisu planirali napraviti novi Quake, sa noscopeovima, skakutanjem, FPS manama itd.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
17 godina
neaktivan
Od kada Cod spada u "realistične pucačine"?
16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Od kada Cod spada u "realistične pucačine"?

Nisam to ja izmislio. Postoji žanr "realistic shootera" i pritom se ne misli na igre tipa ArmA. Ona spada u simulacije.

Samo koristi google.

Realistic shooter znači pucačina u kojoj se koristi postojeća tehnologija i sl.

Ono što govorim je da IW-ov plan sigurno nije bio napraviti igru u kojoj se samo skače, "unsa", koristi bugove i slično. A igrači su igru pretvorili u to.

I zato mi smeta kad netko kaže da je on pro zbog toga. Ne, nije.

On je pro kad bude normalno koristeći igru mogao pobijediti sve ostale tobožnje "pro-ove". Eto to je to.

Da sami sebi priznaju "OK, ja nemam pojma igrati normalno." to je u redu. Ja ionako neću igrati promod i varijacije na temu zato jer mi uopće nije zabavno.

Ako želim vježbati reflekse, igrati ću Counter-Strike.

16 godina
Ma roko, ja tebe razumin, ali ti mene ocito ne :)
Ako je u CoDu jumapnje/strafeanje sastavni dio igre i olaksava igru radi toga, onda nema razloga se buniti sta netko koristi te stvari. Ja recimo nemogu napraviti UNS, osim gadljivom pukom srecom, a navike radi, uvik imam ADS upaljen kad pucam. To je navika iz CoD1 jos, jer tamo UNS je znacio nista! =)
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Ma roko, ja tebe razumin, ali ti mene ocito ne :)
Ako je u CoDu jumapnje/strafeanje sastavni dio igre i olaksava igru radi toga, onda nema razloga se buniti sta netko koristi te stvari. Ja recimo nemogu napraviti UNS, osim gadljivom pukom srecom, a navike radi, uvik imam ADS upaljen kad pucam. To je navika iz CoD1 jos, jer tamo UNS je znacio nista! =)

Razumin i ja šta ti govoriš; ali to nije sastavni dio igre nego mana koju je povukao engine - o tome ja govorim. Meni smeta (ali ne smatram da zbog toga netko treba biti protjeran) kad se jumpa, ali, what can I do, istrpit ću ga. Ono što ne volim je kad se takvi nazivaju "pro-ovima".

Zato više preferiram Battlefield.

17 godina
Roko, daj se ne plači. Ako je skakanje u igri nema ni jedan objektivan razlog zašto ga netko ne bi koristio.

Prilagodi se, prilagodi svoj gameplay i igraj. Ne postoji ni jedna taktika protiv koje se ne može, pa tako ni jumpanje nije pretjerana prednost.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Razumin i ja šta ti govoriš; ali to nije sastavni dio igre nego mana koju je povukao engine - o tome ja govorim. Meni smeta (ali ne smatram da zbog toga netko treba biti protjeran) kad se jumpa, ali, what can I do, istrpit ću ga. Ono što ne volim je kad se takvi nazivaju "pro-ovima".

Zato više preferiram Battlefield.

Boldano je odgovor. A i nisam siguran da se kaže: "daj se ne plači" {#}

Danny_HR kaže...
Roko, daj se ne plači. Ako je skakanje u igri nema ni jedan objektivan razlog zašto ga netko ne bi koristio.

Prilagodi se, prilagodi svoj gameplay i igraj. Ne postoji ni jedna taktika protiv koje se ne može, pa tako ni jumpanje nije pretjerana prednost.

Znači, prilagodim se. Ali onda nije normalno da me takav zove noobom zato što ja ne skačem... kužiš?

Ne bi bilo normalno da tebe netko nazove noobom jer cijelu rundu u BC2 provodiš u heliću, a eto, po njegovom mišljenju to nije u redu.

Ili netko nekoga nazove noobom jer koristi CG, a on je radio dugo da se usavrši s tim oružjem.

(primjeri iz krive igre {#}, ali to su mi najbliži)

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jumpanje te nekada zna jako zeznuti!...meni se neki dan dogodilo ja napravio elevator  att je planto svi moji poginuli ja nisam mogo siči da defam bombu iako sam ih 3 od 4 ubio s elevatora!

Bomba je pukla mi spušili rundu.{#}

Arian RIčko
14 godina
neaktivan
roko121roko kaže..

Znači, prilagodim se. Ali onda nije normalno da me takav zove noobom zato što ja ne skačem... kužiš?

Ne bi bilo normalno da tebe netko nazove noobom jer cijelu rundu u BC2 provodiš u heliću, a eto, po njegovom mišljenju to nije u redu.

Ili netko nekoga nazove noobom jer koristi CG, a on je radio dugo da se usavrši s tim oružjem.

(primjeri iz krive igre {#}, ali to su mi najbliži)

To je istina bouncevi elevatori imaju prednost ali ne pretijeranu!...ja u varovim na tekve igrače naletim u 10 warova 2 jumpera.

Ako scoper na strikeu napravi jump da te skila s unsom između onda 2 kontejnera on može fulati u tom slučaju ti imaš prednost.

Arian RIčko
15 godina
neaktivan
77ari kaže...

To je istina bouncevi elevatori imaju prednost ali ne pretijeranu!...ja u varovim na tekve igrače naletim u 10 warova 2 jumpera.

Ako scoper na strikeu napravi jump da te skila s unsom između onda 2 kontejnera on može fulati u tom slučaju ti imaš prednost.

Please speak Croatian, my Google translate can't cope with this... {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 15:13 (Sale_ds).
15 godina
Modern Warfare 3

Bas me zanima kakva ce biti optimizacija, samo da ne bude kao black ops :)

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

ako mozes igrat mw2, mozes i mw3

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
17 godina
Modern Warfare 3

ma ako mos cod 2 mos i mw3.

Moj PC  
9 3 hvala 0
14 godina
thechosenfreak kaže...

sacekas da izadje par patcheva koji ce optimizovati igru za pc, i tek onda krenes igrati

15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

e sad treba docekat 8.11.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 16:55 (_CR7_).

7 0 hvala 0
17 godina
Modern Warfare 3

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Modern Warfare 3

Ovo je stvarno debilno.

#!

O tempora, o mores !

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I koji dio je sad tu debilan? Ovo je nešto novo u igri, baš mi se sviđa dapače!
15 godina
Modern Warfare 3

Rofl, možda to što ćeš leći u travu na drugi kraj mape, staviti turret na dobru lokaciju i gledat protivnike kroz zidove kako ti dolaze.

Je li ti to dovoljno ?

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Neznam za vas ali ja igram MW3 već od studenog 2009-e {#}{#}

8 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da si gledao CoDXP stream čuo bi da ima signal strength i možeš otići samo par metara dalje. Na XPu je bio signal strength tu gdje je IGN watermark.
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ovo je stvarno debilno.

#!

stavi iza njihovog spawna i rokaj

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
15 godina
neaktivan
I drugi se spawnaju blizu tebe i kada ima dva vojnika u njihovom spawnu, spawn se mjenja.
14 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...
Keops kaže...

Ovo je stvarno debilno.

#!

stavi iza njihovog spawna i rokaj

Staviš negdije di imaš preglednost na mapi di vidiš večinu mape i onda rokas!

Arian RIčko
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
I drugi se spawnaju blizu tebe i kada ima dva vojnika u njihovom spawnu, spawn se mjenja.

CTF? {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

CTF? {#}

A i vi raspravljate oko nebitnih stvari, sentry gun iz MW2 vam ne smeta? Ionako ćete i ovaj moći uništiti.

17 godina
neaktivan

CTF? {#}

A i vi raspravljate oko nebitnih stvari, sentry gun iz MW2 vam ne smeta? Ionako ćete i ovaj moći uništiti.

Onim iz duje nemožeš upravljati, onaj ne detekrita neprijatelja kroz zidove kao WH.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

CTF? {#}

Onim iz duje nemožeš upravljati, onaj ne detekrita neprijatelja kroz zidove kao WH.

U ovom če biti teško uništiti kad se haxser dohvati toga!...još ako aimbot upali nemaš nikakve šanse.

Arian RIčko
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice