Danas slavimo punoljetnost BUGovog foruma, na današnji dan pred 18.godina startalo javno djelovanje BUGovog foruma, moje registracije i nekolicine nas koji smo još tu od prvog dana.
p.s. ako ima ekipe da izvuče malo interesantne statistike, samog foruma prvih tema, broj članova, sve što bi bio interesantno staviti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čestitke preživjelima
ja sam tek na 17
Iako sam registzriran vec godinama, tek nedavno sam se aktivnije ukljucio.
Moram priznati, jako dobar forum, super ekipa, moderatori.. sve top :)
Sretan rodjendan i jos puno neka ih bude.
Hvala svima!
Član od 2008 :)
Znači forum je punoljetan. Jel to Miro časti ili da se sami snalazimo za cugu?
Svaka čast Miri, ali gdje su prpošne oskudno odjevene žemskinje, ak smo punoljetni ?!?
Od prvog dana, naravno, kao i od prvog broja...
Ali prije svega, popur Mire, gospodin...
Od prvog dana sam tu, ali sam se regal tek mjesec kasnije, dan manje od mjeseca točnije.
Danas slavimo punoljetnost BUGovog foruma, na današnji dan pred 18.godina startalo javno djelovanje BUGovog foruma, moje registracije i nekolicine nas koji smo još tu od prvog dana.
p.s. ako ima ekipe da izvuče malo interesantne statistike, samog foruma prvih tema, broj članova, sve što bi bio interesantno staviti
lijepo nam se ime zazutilo.
Friday je znao vuci svakakve statistike al covjek je nestao sa lica zemlje (tu i tamo nenadano iskoci na redditu) :D
Kao da je jučer bilo...od nadobudnog srednjoškolca do čovjeka u zrelim godinama
Bome je brzo iscurilo tih 18 godina.
Šteta da sam zaboravio password za login na prvog account, koji je kreiran s onim jednokratnim mailom koji su nekad bili dostupni.
Al' ajd', nisam daleko ni sa ovim profilom.
Malo foruma je opstalo do punoljetnosti, čestitke BUGu 🥂🥂🥂🥂🥂
Znači forum je punoljetan. Jel to Miro časti ili da se sami snalazimo za cugu?
Da to se očekuje, samo prati Bug Birc tamo če uskoro stiči veča količina pive+hrustavci.
https://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc--06h-22h/138628.aspx?page=947
Svaka čast Miri, ali gdje su prpošne oskudno odjevene žemskinje, ak smo punoljetni ?!?
Okači ti nekaj, sad možeš bez posljedica postavljat i 18+ sadržaj ipak smo punoljetni.
Čestitke forumu.
Također tu od prvog dana.
Čestitke svima koji su tu od prvoga dana.
Iako je forum prilično grohnuo zbog nektivnosti legendarnih forumaša, ipak mi je drago svaki dan svratiti i pročitati šta ima novoga u IT svijetu.
Sretan roćkas!