- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam jeli stavljeno, uglavnom, novi MP mode, Kill Confirmed, to je ono s onim lebdećim Super Mario dog zaggom.
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Eto vise manje sve inf. o mw3 a imate i neke gameplaye na ovome YT channelu:
https://www.youtube.com/user/Matroix
Sve u svemu igra je dosta dobra,uopce nie tolika kopia mw2 sta se tice MPa a SP je dosta slican,ali najveca zamjerka su ovi dog tagovi jer ih skupljas koda igras super mario...
Neznam jeli stavljeno, uglavnom, novi MP mode, Kill Confirmed, to je ono s onim lebdećim Super Mario dog zaggom.
Užasno izgleda,gore nego BO i mw2 zajedno..
????
Pa meni je super taj mod jer neće biti kampera, već se treba kretati cijelo vrijeme i dosta ovisi o team worku.
????
Pa meni je super taj mod jer neće biti kampera, već se treba kretati cijelo vrijeme i dosta ovisi o team worku.
Timskog rada u codu nećeš nikad vidjeti,svatko igra za sebe.Užas,ov idog tagovi izgledaju kao iz neke arkadne igre.Užas!!
Evo nekoliko slika
Ova prva slika, mapa izgleda kao remake Crossfire mape iz CoD4, onaj gornji dio mape
????
Timskog rada u codu nećeš nikad vidjeti,svatko igra za sebe.Užas,ov idog tagovi izgledaju kao iz neke arkadne igre.Užas!!
Vi BF fanboyevi ste gori od Android fanboyeva. Zašto od Android? Pa pljuju po svemu što je od Apple-a, a hvale Android više od ičeg(makar je i on smeće), osobno mi je bolji BF i imam Android, ali ih nedižem u nebesa.
Kako vidim po Trailer-ima i Screen-ovima:
Oruzje malo ljepse i bolje izgleda u odnosu na MW2 :D
??? Imaš dosta trailera od MW3 MP ako te to zanima!? Malo prolistaj zadnje 2 3 stranice!
??? Imaš dosta trailera od MW3 MP ako te to zanima!? Malo prolistaj zadnje 2 3 stranice!
Mene samo zanjima oce biti promod?...bas gledam cod 8mp!
Nekako mi se kreznje cine cudne nisu super ko u codu 4!...mozda se varam al igro cam cod 7 i nekako je los u mp jako los!
Nekako mi se kreznje cine cudne nisu super ko u codu 4!...mozda se varam al igro cam cod 7 i nekako je los u mp jako los!
Nadam se da neće.
Nadam se da neće.
Meni je važno da Srdyan distroj bude odlican!...kao u codu 4.

Ma najveća glupost koju su napravili u zadnjim nastavcima je limit na 4 runde u S&D-u. Tu je taj mod izgubio smisao. Sad sa DS se nadam da će se to drastično promjeniti.
Koliko god ovo izgledalo lošije od BF-a, i dalje je sigurno da će to biti odlična no brain pucnjava koju vrijedi nabaviti za ubiti dosadu. Ne vidim razlog za pljuvanjem ove igre. Bar ne po viđenome.
Odaberite stranu, MW3 ili BF3 i osvojite limited edition igre koju volite.
jel se zna oce shotguni bit pod secondary ili pod primary weapon.
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Ne. Radije vidi kad izađe pa kupi, ionako ti preorder neće donijeti nikakve pogodnosti.
Teamwork u kontekstu Kill Confirmed-a? Ne znam koliko se tome može vjerovati.
A ako su uspjeli napravit dobro uravnotežen MP, napokon.
Lan i public server filovi i jos neke stvari :
http://www.pcgamer.com/2011/09/06/call-of-duty-modern-warfare-3-will-have-lan-support-improved-theatre-mode-no-zombies/
Nadam se da se neće naći nekakva budala i napraviti HAX za mw3!