Nadam se da se neće naći nekakva budala i napraviti HAX za mw3!
za dva dana ce izaci prvi wh i aimbot
Nadam se da se neće naći nekakva budala i napraviti HAX za mw3!
za dva dana ce izaci prvi wh i aimbot
The best way to be boring is to leave nothing out.
Meni to jako smeta!...ja se oslonim na sound i ćujem ga kako hoda al neznam oće doči meni ili ču ja iskočiti i propucati ga.
Treba razbiti onoga ko napravi hax!
Da svi ti "Profići" dođu u lan bili bi zadnji nebi ni kila dobili!
Meni to jako smeta!...ja se oslonim na sound i ćujem ga kako hoda al neznam oće doči meni ili ču ja iskočiti i propucati ga.
Bez uvrede ikome, ali smatram da i oni "pravi" "profići" ne igraju fer i smatram da nešto poput skakutanja, dive-anja, quickscope-a smeta isto koliko i h4x0rz-i
Bez uvrede ikome, ali smatram da i oni "pravi" "profići" ne igraju fer i smatram da nešto poput skakutanja, dive-anja, quickscope-a smeta isto koliko i h4x0rz-i
To je taktika koju koriste 95% cod igraca
To nije taktika. To je, po mome mišljenju, sr*nje koje uništava igru.
I ja to mogu, ali nema smisla, to nije način na koji je igra namijenjena da se igra. Isto kao i hackovi.
I onda ti takvi kažu "learn to play" i da su oni pro. To je na istoj razini kao i noobtube.
A najmilije je mom srcu kad se takvi igrači brane s "pa da si u stvarnosti i ti bi skakao da te ne upuca". To nije fizički moguće, vojna oprema teži desetke kilograma, plus oružje od još deset. Takve komentare molim vas nemojte davati.
Ja mislim da nepostoji hax da nebi bilo tako "atraktivnih" frag-ova.Snjime demo s haxsom i kad snjimaju avidemo kockice se ne vide!
Jer nemože on znati doćno di su likovi to su sve igraći "hig skila" protiv kojih igraju dok snjimaju to je nemoguće rediti.
Evo primjer-
Jedino za ova 2 fraga vijerujem da nisu snjimani s haxsom-
i
Na ta 2 fraga se vidi da nije korišten hax na ovom extazy se bas vidi hax!
najjaci su oni kad pocnu o mogućim i nemogućim stvarima u igrima, o realnosti i nerealnosti i itd. takve stvari samo dovode do flame war-a i ničeg drugog. I svizac je zamotao čokoladicu pa dal je i to fizički moguće?
Igrači su uvjek u igrama tražili propuste i glitcheve. Pa tako če i u MW 3. Osim toga varalice se može očekivati drugi dan nakon izlaska igre. E tu je dobro što če MW 3 imati lan podršku jer moči če se praviti lan turniri gdje se lijepo može nadgledati tko kako igra.
Što se tiće same mehanike igre to ovisi od proizvođača. Da su htjeli napraviti da vojnik sa opremom ne može skočiti u zrak mogli su. Da su htjeli napraviti da kada pogodimo protivnika u ruku u kojoj nosi oružije da mu ispadne - mogli su.
Puno stvari su mogli no nisu jer smatraju da je igra ovako zabavnija. U ostalom ako želite najrealniju igru do sada to je onda ARMA.
Uostalom da neki vide koliko je besmisleno uspoređivati stvarnost i igre:
najjaci su oni kad pocnu o mogućim i nemogućim stvarima u igrima, o realnosti i nerealnosti i itd. takve stvari samo dovode do flame war-a i ničeg drugog. I svizac je zamotao čokoladicu pa dal je i to fizički moguće?
Samo odmah dajem argument svim pametnjakovićima koji će reći: "Pa i ti bi skakao da je stvarnost"... a takvih ima
Roko, CoD (svi) su i dalje jedan oblik Quake igre, u kojima neke stvari daju prednost, a to su strafe jumpovi, wall runovi, 125/250/333 FSP mane, jump shotovi i u novom diveanje.
Kako mislis da to nije stavljeno u igru da bi se to koristilo?? Nego zasto je stavljeno u igru? Cisto da zauzme par tipke.
Svi koji whineaju i kukaju na igrace koji koriste ono sta igra nudi, pa cak i GL i slicne stvari su samo ipak pocetnici koji se tome nemogu suprostaviti. Sta mene briga sta ima protivnik? Ako me ubiva 100x sa neznam GL recimo, pa barem se tome lako suprostaviti da ti moze puvat u dupe ... To su sve pocetnicke price i ja ih razumin ali se na njih ne obazirem. Niti jednom dobrom igracu ne smeta sta ima drugi igrac!
E narode dali je netko mozda vec narucivao i dali planira narucivat Cd key preko base-host-a? I kakva su vam iskustva sa base-hostom ako jeste?
E narode dali je netko mozda vec narucivao i dali planira narucivat Cd key preko base-host-a? I kakva su vam iskustva sa base-hostom ako jeste?
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/base-host-pitanja-odgovori/111900.aspx
Samo odmah dajem argument svim pametnjakovićima koji će reći: "Pa i ti bi skakao da je stvarnost"... a takvih ima
Imam ja frenda koj je išo igrati nešto kao "paintball" i sa snajperom je trco ko idiot i skako vratio se doma napola mrtav!...jer su ga toliko izrešetaći da su mu ruke bile plave ćak su mi rekli da ja pokušao UNSCOPE!
Neki ljudi fakat ne razlikuju stvarnost i igrice.Jeli moguće unsati u stvarnom životu?...ne! Zašto?...koliko god bili precizni to je nemoguće jer ako se puška pomakne 1 centimetar na 100 m je to razmak od 1 metra.
Kad bi napravili da vojnik sa svom opremom nemože skočiti,ili kad ga neko pogodi u nogu da se nemože kretati nitko nebi igro!
Bouncevi,elevatori su samo greške u programiranju koje su igrači uzeli u svoju korist.
***poruku uredio moderator***
Roko, CoD (svi) su i dalje jedan oblik Quake igre, u kojima neke stvari daju prednost, a to su strafe jumpovi, wall runovi, 125/250/333 FSP mane, jump shotovi i u novom diveanje.
Kako mislis da to nije stavljeno u igru da bi se to koristilo?? Nego zasto je stavljeno u igru? Cisto da zauzme par tipke.
Svi koji whineaju i kukaju na igrace koji koriste ono sta igra nudi, pa cak i GL i slicne stvari su samo ipak pocetnici koji se tome nemogu suprostaviti. Sta mene briga sta ima protivnik? Ako me ubiva 100x sa neznam GL recimo, pa barem se tome lako suprostaviti da ti moze puvat u dupe ... To su sve pocetnicke price i ja ih razumin ali se na njih ne obazirem. Niti jednom dobrom igracu ne smeta sta ima drugi igrac!
MW3 je nova igra i apsolutno ćemo sad svi biti poćetnici!...to znači da ja mogu varati?...Ne.
Jer ako neko na MW3 upali hax on ce biti uvijek najaci!...naravno to če svima smetati da neko na codu 4 upali hax meni to nebi previše smetali ali na igrici di smo apsolutno svi početnici tu igru ćemo svi u isto vrijeme početi igrati pa bar neka svi igraju pošteno!
Vidim da ima cd key za MW3 zna li itko di se može nabaviti igra?
http://base-host.com.hr/call-of-duty/152-call-of-duty-modern-warfare-3-cd-key.html
Pise da je izvan zaliha. Ali vjerovatno ce uskoro biti dostupan i na base host-u.
Pise da je izvan zaliha. Ali vjerovatno ce uskoro biti dostupan i na base host-u.
Trebam sa cdom igru jer nemogu nči za skinuti.
ako i kupis dvd na njemu ce ti doc samo pola igre ostatak ces morat skinut.
ako i kupis dvd na njemu ce ti doc samo pola igre ostatak ces morat skinut.
Mislim orginal igru na cdu ne piratsku verziju.
pa i to mislim, doc ce ti samo 8 gb(tako nesto) igre a ostatak ces morat skinut. ustvari tebi na dvd-u dođe preload verzija igre. to je zato sto je steam only
kupis key, uneses ga u steam i on ti skine igru onda.
kupis key, uneses ga u steam i on ti skine igru onda.
aha
Oče serveri biti vidljivi na xf?
ne
A ovo s R700 je nemoguce to je on prije probušio!
Ma cisti bullshit, ranije je propucao metu a onda se okrenuo u krug s corkom. Niko normalan ga nebi snimao, a i sumnjam u njgovu stabilnost nakon okretanja i to dok stoji na autu.
Pa lik je napravio parodiju od videa, sumnjam da je htjeo nešto dokazati.