Snimanje poziva

poruka: 9
|
čitano: 980
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Snimanje poziva

Na kojim mobitelima trenutno u ponudi (Hrvatska) je moguće snimanje poziva? Obje strane na pozivu i bez mikrofon opcije, idealno bez custom romova i rootanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Snimanje poziva
Ni na jednom, GDPR frende. Najjednostavnije je xiaomi pa gore flesnut xiaomi EU rom ili indijski rom ako se ne varam
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:22 (jaZey).
11 godina
RaZeR GaMeR kaže...

Na kojim mobitelima trenutno u ponudi (Hrvatska) je moguće snimanje poziva? Obje strane na pozivu i bez mikrofon opcije, idealno bez custom romova i rootanja.

Na svakom samaungu ako promjenis csc, a za to ti treba 3min. 

4 godine
RaZeR GaMeR kaže...

Samsung s apk. Call Recorder, provjereno odlično radi na Samsung S24 Ultra

Ako je kupljen u Hrvatskoj već je podešen za jugoistočnu europu (SEE) DBT je Njemačka.

Ovo što piše jaZey  je za "neke" modele xiaomi mobitela, ali mora biti indijski room i tada telefon"sam" snima, ne treba mu aplikacija s play storea.

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:30 (Zaporožac).
11 godina
Zaporožac kaže...
RaZeR GaMeR kaže...

Samsung s apk. Call Recorder, provjereno odlično radi na Samsung S24 Ultra

Ako je kupljen u Hrvatskoj već je podešen za jugoistočnu europu (SEE) DBT je Njemačka.

Ovo što piše jaZey  je za "neke" modele xiaomi mobitela, ali mora biti indijski room i tada telefon"sam" snima, ne treba mu aplikacija s play storea.

Ma prebacis na sek ili ilo i imas u defaultnoj aplikaciji snimanje. 

13 godina
thebatman kaže...
RaZeR GaMeR kaže...

Jel ima kakvih posljedica ako se mijenja taj csc? Tipa updejti, google pay/samsugn wallet, banking apk?

11 godina
RaZeR GaMeR kaže...
thebatman kaže...
RaZeR GaMeR kaže...

Jel ima kakvih posljedica ako se mijenja taj csc? Tipa updejti, google pay/samsugn wallet, banking apk?

Ne bi trebalo bit nikakvih problema 

15 godina

Na indijski csc?

11 godina

Najbolje na ukrajinski SEK

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice