Igra desetljeća

poruka: 66
|
čitano: 13.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Igra desetljeća
Simon Ghost Riley kaže...
Neutral kaže...

... Vecinom drugom polovicom ovog desetljeca. Tada je ustvari dosao veliki preokret u gamingu :D

Ne znam kako mislis preokret. Ocigledno nisi igrao nista starije i sama pomisao na losu grafiku daju ti zakljucak da su starije igre sranje. E pa vidi nesto, starije igre brisu zadnjicu ovim novijim smecem, i nekoliko su svjetlosnih godina ispred njih. Odigraj neku od njih pa onda pricaj.

Upravo si sam opisao preokret. Preokret ne mora nužno biti nabolje. I meni osobno, iako sam vrlo mlad, starije igre su bolje od ovih novijih (i to puno). Namigiva

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
15 godina
neaktivan
RE: Igra desetljeća
RazerDinoMan kaže...
Simon Ghost Riley kaže...
Neutral kaže...

... Vecinom drugom polovicom ovog desetljeca. Tada je ustvari dosao veliki preokret u gamingu :D

Ne znam kako mislis preokret. Ocigledno nisi igrao nista starije i sama pomisao na losu grafiku daju ti zakljucak da su starije igre sranje. E pa vidi nesto, starije igre brisu zadnjicu ovim novijim smecem, i nekoliko su svjetlosnih godina ispred njih. Odigraj neku od njih pa onda pricaj.

Upravo si sam opisao preokret. Preokret ne mora nužno biti nabolje. I meni osobno, iako sam vrlo mlad, starije igre su bolje od ovih novijih (i to puno). Namigiva

Po njegovoj listi vidim da smatra da je to preokret nabolje.

Loyal to the game
15 godina
neaktivan
Igra desetljeća

Ako govorimo o preokretu u gamingu onda su to definitivno Gta Vice City i CoD1 ... 

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra desetljeća

Jako je teško izdvojiti najbolje jer je kroz sve ove godine izašlo toliko kvalitetnih naslova da ih se nemogu ni pola sjetiti.

1. Deus Ex - Remek djelo koje nitko nije uspio kopirati ili ponoviti. Vrhunski hibrid raznih žanrova sa odličnom pričom, odličnim gameplayom i hrpom drugih odličnih stvari. Čeka se Deus Ex 3.

2. Mass Effect - Iako nisam ljubitelj RPG-ova ova me igra uspjela uvući u svoj svijet i zaraziti odličnom pričom i gameplayom.

3. Half-Life 2

4. Advent Rising - Nakon što sam 2003. godine odustao od gaminga (zbog loših igara) ovaj me vrhunski akcijsko-avanturistički naslov vratio u gaming vode 2005. godine. Čak štoviše, Advent Rising mi je vratio vjeru u game developere općenito (nakon što sam mislio da su svi kvalitetno zastranili). Igra se najviše oslanja na priču i kad počnete igrati nećete moći stati dok ne vidite kako se cijela situacija rasplete. Razlog prosječne ocjene (70/100) ponajprije leži u određenim tehničkim problemima koje je igra imala prilikom izlaska i prevelikim očekivanjima (zbog pritiska izdavača igra je izbačena na tržište prije vremena - ali unatoč tome tijekom cijele igre se osjeti ta ambicioznost koju su developeri imali tokom izrade igre)

Toliko od mene. Ima ih još puno ali ove su mi ostale u najboljem sjećanju.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igra desetljeća

1. Hidden & Dangerous ll

2. Age Of Empires ll

3. Commandos ll

Ovo je naravno izuzetno subjektivna lista :D

MSI 790FX-GD70, AMD TWKR, XFX4830 CF, Enermax 535w, 2x2 GB DDR3, F1 500Gb, TT Mambo, Razer Barracuda AC-1, Razer Deathadder, Razer Tarantula, Razer Exactmat, Razer Barracuda HP-1, Samsung P2270
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 19:31 (C.J.B.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igra desetljeća

eto uglavnom možemo zakljuciti da su najbolji GTA-serijal

PES-//-

CoD-//-   

NFS-//- 

jer  u skoro svakoj poruci je njihovo ime                                                                             

qwertzuiop
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 19:46 (qwertzuiop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice