dobro je momci, sad mi je malo lakse posle poruka sa vasim iskustvima, valjda vrate uskoro novce :) cudno mi kad gledam onu 0 na kontu :) inace tako isto i prosle godine, prvo sam mislio da ne mogu da se konektujem na server, tek posle dve nedelje se udostojili da mi napisu da mi je nalog banovan, naravno bez razloga, kao sto su ga bez bilo akkavog objasnjena posle i vratili, naravno bez bilo kakve odstete, a prosle je to bilo upravo u periodu kad sam zaradjivao po 300-500.000 dnevno, ali posle toha su mi ubili elan, plasim se da ce tako biti i ove godine
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
300-500k dnevno? Na cemu?
I kad su ti vratili, "izgubio si elan" pa si prestao?
Wow...
300-500k dnevno? Na cemu?
I kad su ti vratili, "izgubio si elan" pa si prestao?
Wow...
Na igračima, na čemu drugom. No velika zarada iziskuje i veliko ulaganje. Recimo jučer sam mogao uzeti bergkampa za nekih 70k manje nego što je bio na marketu. Znači samo na jednoj kartici uzeo bih 70k coinsa. No svrbio me aguero pa sam uzeo njega. Samo treba pratiti market, uvijek uleti nešto. Pogotovo srijedom u 19h. No to iziskuje buljenje po nekoliko sati dnevno na market. I sam sam takakv bio do ove godine. Ove godine sam visio samo prva dva mjeseca i odustao. Sada se zalijepim još svaku srijedu u 19h. Ne da mi se više. Tko želi može stvarno lijepo zaraditi jer nikada nije bilo lakše doći do coinsa nego ove godine..
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Evo jednog problema o kojem se nije jos pisalo ovdje a to je nemogucnost igranja friendlya sa nekim osobama na tisuce ljudi ne moze igrat jedan protiv drugoga pun je EA-ov forum toga ali oni tu sekciju samo ignoriraju.
Evo jednog problema o kojem se nije jos pisalo ovdje a to je nemogucnost igranja friendlya sa nekim osobama na tisuce ljudi ne moze igrat jedan protiv drugoga pun je EA-ov forum toga ali oni tu sekciju samo ignoriraju.
To je problem od kad postoji FIFAe. Zna se dogadat zbog routera, ne otvorenih portova etc... etc... poznat problem.
To ti je do internet linije ili routera. Neki dan nisam mogao igrati s maverickom jer sam prešao s t-coma na b net. Nazvao b net i liku odmah bilo jasno u čemu je problem te je nekaj iskopčao i resetirao mi lajnu. Nakon toga sam normalno igrao s maverickom. Napomenio mi je da im je sistem automatski pa je moguće da se ponovno to aktivira pa da opet zovnem ako se to dogodi da opet isključe. Događalo se to i ranijih godina a problem je stvarao thompson router. S nekima sam mogao igrati a s nekima nisam. Onda sam promijenio modem i stavio siemens i mogao sam igrati sa svim frendovima. Danas je navodno problem do davatelja internet usluga koji moraju nekaj isključiti kako sistem ne bi stvarao probleme kod online igranja.
Edit: Cg nat type treba davatelj internet usluge isključiti na tvojoj liniji kako ne bi imao problema s internet igranjem. Meni su to isključili nakon što sam ih nazvao i sad mogu sa svima igrati. Ne znam kako mi je u ovom problemu trebao pomoći ea? Ljudi ih zaspu pitanjima a da ne provjere kod davatelja usluge je li problem kod njih. Koliko sam skužio to je neka provjera koja blokira određene adrese koje sustavu budu sumnjive. Lijepo ti to isključe i onda te spaja sa svima.
To ti je do internet linije ili routera. Neki dan nisam mogao igrati s maverickom jer sam prešao s t-coma na b net. Nazvao b net i liku odmah bilo jasno u čemu je problem te je nekaj iskopčao i resetirao mi lajnu. Nakon toga sam normalno igrao s maverickom. Napomenio mi je da im je sistem automatski pa je moguće da se ponovno to aktivira pa da opet zovnem ako se to dogodi da opet isključe. Događalo se to i ranijih godina a problem je stvarao thompson router. S nekima sam mogao igrati a s nekima nisam. Onda sam promijenio modem i stavio siemens i mogao sam igrati sa svim frendovima. Danas je navodno problem do davatelja internet usluga koji moraju nekaj isključiti kako sistem ne bi stvarao probleme kod online igranja.
Edit: Cg nat type treba davatelj internet usluge isključiti na tvojoj liniji kako ne bi imao problema s internet igranjem. Meni su to isključili nakon što sam ih nazvao i sad mogu sa svima igrati. Ne znam kako mi je u ovom problemu trebao pomoći ea? Ljudi ih zaspu pitanjima a da ne provjere kod davatelja usluge je li problem kod njih. Koliko sam skužio to je neka provjera koja blokira određene adrese koje sustavu budu sumnjive. Lijepo ti to isključe i onda te spaja sa svima.
Sto si im tocno rekao kad si ih nazvao malo mi glupo im rec ei nece me spojit sa frendom u fifi hahaha
Imam 6 pobjeda zaredom u 1. diviziji.
Trebaju mi još dvije...
Pogađate... Sve 4 sam izgubio.
Nevjerojatno, te 4 utakmice kao da sam igrao sa tuđom momčadi, tuđom formacijom i na tuđem tvu. Ne mogu se sastat s loptom.
Ponovno, pogađate, protivniku ulazi sve kaj pukne po golu.
E kaj meni ovo treba...
Sto si im tocno rekao kad si ih nazvao malo mi glupo im rec ei nece me spojit sa frendom u fifi hahaha
Točno tako. Rekao sam da sam prije par dana prešao na b net i da ne mogu igrati online fifu jer me ne spaja sa svima. Pošto još imam i t-com, prebacim se na njega i sve radi. Lik je odmah rekao zbog čega i tada mi je objasnio to u vezi cg net typea. Rekao je da će ga isključiti te mi resetirati lajnu i da bi sve trebalo biti u redu. Pošto je sve automatika pa ako se ponovno sam uključi da ih opet nazovem. Za sada sve radi kako treba. Sreća je kada nazoveš i dobiješ lika koji kuži o čemu mu pričam i koji me problemi peru.
Nego, fakat nemam sreće. Skršili neki dan sanea i nema ga dva mjeseca. Zelena kartica ode u kuac. Mogu s njom guzicu obrisati. Teško sada ide za 150k coinsa. Pa ebem ti sreću... Ma ne dam ga, neka trune u klubu...
Daj fotku cijele momcadi
Vrtit ću ga u ove dvije formacije, inače prvu igram 90% vremena
Za mene ovo izgleda kao momčad snova.
Vidim da si jednom kolegi sugerirao SIF Mooya pod "must have", kada je u pitanju PL, tako da sam jučer i ja sebi priuštio istog, koji se pokazao kao pun pogodak.
Imao 30k i razmisljam si da skupljam jos malo da kupim Harry Kane-a i shvatim da je malo skuplji :)
Kupim Jumbo Gold Pack i dobijem Pique-a :) Nije loše...
Sad si razmisljam da ga prodam? Imam Rose - Bailly - Azpiliqueta - Valencia obranu. A iza njih Kasper na golu.
Ipak sam kupio Asenja i stavio ga na gol - a umjesto Bailly-a stavio Piquea.
Da li je bolje da ga prodam i kupim Kane-a ili Ibru ili da i dalje igram u napadu sa Firminom?
Kupi Kane-a. Imam s njim preko 100 utakmica i najbolji je napadac kojeg sam koristio. Igram 4-4-2 sa Vardyem i Kaneom u spici.
Thx. Odlucio sam zadrzat Piquea. Prodat cu Ozila i Baillya. Ozila sam unpacako prosli tjedan i nista od njega :(
Zajedno od njih 2 cu imat 80 k i kupujema Kanea i jos si trazim nekog tko je bolji od ROse-a na LB i onda sam miran.
Auba je potpisao za Arsenal tako da možeš i o njemu razmišljati kao alternativi u napadu.
Nakon sto sam u WL prosli tjedan puko do kraja od suludih golova, odlucio sam likvidirati sve skuplje igrace u timu. Ostalo mi je 800k coinsa sa kojima sam odlucio nabaviti jednu Icon kartu i vidjeti koliku razliku rade.
S obzirom da sam fan arsenala jos iz dana kada su Pires, Bergkamp, Vieira, Henry, Campbell bili u klubu imao sam velik izbor izmedu njih. Odlucio se za pocetak za Bergkampa, njegovu 87 karticu. Vidim da je solidan kao spica ali kao Cam bi trebao biti jos jaci. I sagradim ja tako momcad oko njega.
4-2-3-1 Narrow.
2IF Guedes
2IF Mahrez, Bergkamp, IF Lanzini
PTG Saul, Herrera
Alba, Azpi, Bailly, Aurier
Schmeichel
Svi igraju na 10 Chema. E sad, kao netko kome je ovo prvi puta da igra sa Icon karticom, moram reci da su one cisto varanje. 87 Bergkamp ima 79 Agility, ne ponasa se tako, lik je agilniji od Mahreza (96), Lanzinija (90) i Guedesa (89). Lik je za sada nenadjebiv i zivo me zanima kako ce biti igrati WL sa ikonom u timu. Na drugu ruku, razmatram ga prodati i na umjesto njega uzeti 91 Van Bastena cisto zbog "Reaction" stata a s obzirom da je i nesto brzi, sa Engine chemom bi trebao biti zvjer u spici.
G1/D1 i smatram da je igrica takvo P2W sranje da je to nesto strasno, ako su sve ikone imalo slicne Denisu (a ovo je jedna od slabijih kartica) onda je igranje sa vise njih u timu de fakto varanje.
kao netko kome je ovo prvi puta da igra sa Icon karticom, moram reci da su one cisto varanje. 87 Bergkamp ima 79 Agility, ne ponasa se tako, lik je agilniji od Mahreza (96), Lanzinija (90) i Guedesa (89). Lik je za sada nenadjebiv i zivo me zanima kako ce biti igrati WL sa ikonom u timu. Na drugu ruku, razmatram ga prodati i na umjesto njega uzeti 91 Van Bastena cisto zbog "Reaction" stata a s obzirom da je i nesto brzi, sa Engine chemom bi trebao biti zvjer u spici.
G1/D1 i smatram da je igrica takvo P2W sranje da je to nesto strasno, ako su sve ikone imalo slicne Denisu (a ovo je jedna od slabijih kartica) onda je igranje sa vise njih u timu de fakto varanje.
Pa naravno da je varanje, te Icon kartice kad vidim u ekipi kosa mi sa glave padne.
U zadnje vrijeme vise manje svi imaju u sredini kao CDM Petita, mislim budimo realni, dobar je on bio ali da je toliko dobar da mi 90 minuta radi razliku i igra obranu napad kao u malom nogometu,?? NIJE! nek jedu govna.
Svaka icona je kao da ima Messia ili Ronalda, u smislu da i kad mu uzmes loptu on svira faul.
Auba je potpisao za Arsenal tako da možeš i o njemu razmišljati kao alternativi u napadu.
On mi je prioritet - ali za njega nemam para! Kane je dosta jeftiniji
BTW - kada će se to osvježiti u FIFI?
BTW - kada će se to osvježiti u FIFI?
Vjerojatno ubrzo.
Već ima nekih igrača s novim klubovima, recimo Barkley koji je prešao u Chelsea.
Evo pa imamo priliku procitat kako su Icon kartice varanje. Svaka cast.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
posto se pravis grbav pa cu odvojiti 5 min mog vremena da ti pojasnim sto se misli pod "varanje".
kad imas iconu i puknes sa njom 5 puta i 5 pua ude,
kad se "normalni" igraci odbijaju od njega,
kad i ako mu slucajno uzmes loptu i odigras pas prema napred a evo njega za pola sekunde u sprintu na tebi i vec krece opet u sprintu u napad.
to je normalno??
to je cool i super??
realno??
sime molim te, otvori si temu i tamo se divi poluproizvodu koji uredno igramo vec 5 godina i za to odvojimo minimalno 50 eura godisnje.
Kupi Kane-a. Imam s njim preko 100 utakmica i najbolji je napadac kojeg sam koristio. Igram 4-4-2 sa Vardyem i Kaneom u spici.
Ne isplati ga se sad kupovati kada će dobiti nadogradnju pa će cijena sadašnje kartice zasigurno pasti a možeš kupiti i novu NIF koja izađe.
Thx. Odlucio sam zadrzat Piquea. Prodat cu Ozila i Baillya. Ozila sam unpacako prosli tjedan i nista od njega :(
Zajedno od njih 2 cu imat 80 k i kupujema Kanea i jos si trazim nekog tko je bolji od ROse-a na LB i onda sam miran.
Bolji od Rosea? Pa meni je ta kartica odlična. Jedino bolje može biti IF Kolašinac i Alonso ali to su neusporedivo skuplje kartice.
Samo bih dodao sexytoiletpaper da sam imao van bastena 89 u preko 500 tekmi i kartica je odlična. Ovaj 91 nije po meni po ničemu bolji osim što ima manju staminu i strength te brzinu, skok igru i osjetno mani agility. Meni je to bilo bitno tako da sam uzeo ovog 89. No gledajući sada u usporedbi sa TIF Aguerom Van basten izgleda smiješno tako da bih ja razmotrio recimo SIF Aguera koji je nešto skuplji ali vjerujem da je i taj neusporedivo bolji. I još postoji nada da dobije kartica nadogradnju.
Ne isplati ga se sad kupovati kada će dobiti nadogradnju pa će cijena sadašnje kartice zasigurno pasti a možeš kupiti i novu NIF koja izađe.
gdje vi čitate te info? kako da to znam?
kada izlazi nova kartica?
SUper da sam ovo pročitao - već sam pola momčadi prodao :)
Bolji od Rosea? Pa meni je ta kartica odlična. Jedino bolje može biti IF Kolašinac i Alonso ali to su neusporedivo skuplje kartice.
A recimo Felipe Luis? Njega nema smisla dovesti? Iako su mi svi ostali iz premiershipa?
Uzeo sam Valenciu za RB - prije sam imao Clyne-a, uopće nema razlike osim 35k coinsa...
posto se pravis grbav pa cu odvojiti 5 min mog vremena da ti pojasnim sto se misli pod "varanje".
kad imas iconu i puknes sa njom 5 puta i 5 pua ude,
kad se "normalni" igraci odbijaju od njega,
kad i ako mu slucajno uzmes loptu i odigras pas prema napred a evo njega za pola sekunde u sprintu na tebi i vec krece opet u sprintu u napad.
to je normalno??
to je cool i super??
realno??
sime molim te, otvori si temu i tamo se divi poluproizvodu koji uredno igramo vec 5 godina i za to odvojimo minimalno 50 eura godisnje.
Pravim grbav ? Pa kako mozes legalnu karticu nazvat varanjem ? Kako ? Ja razumijem da si frustriran svojim manjkom skilla, ali govorit kako su Icone varanje je apsurdno. Icone su '' elitne '' kartice u FIFAi, sa najboljim ocjenama i radi toga imaju cijenu po 1m> coinsa. Tako da ih nema svatko. Sve jasno, sve citko...
Ja se ne divim igri, ponovno kruske i jabuke. Igra je smece, ali nije igra toliko smece koliko ju ti predstavljas jer si jednostavno los u njoj. To je cijeli smisao mog posta.
Pravim grbav ? Pa kako mozes legalnu karticu nazvat varanjem ? Kako ? Ja razumijem da si frustriran svojim manjkom skilla, ali govorit kako su Icone varanje je apsurdno. Icone su '' elitne '' kartice u FIFAi, sa najboljim ocjenama i radi toga imaju cijenu po 1m> coinsa. Tako da ih nema svatko. Sve jasno, sve citko...
Ja se ne divim igri, ponovno kruske i jabuke. Igra je smece, ali nije igra toliko smece koliko ju ti predstavljas jer si jednostavno los u njoj. To je cijeli smisao mog posta.
slobodno me dodaj na origin da vidis koliko sam tocno los.
Ajoj, sad si najeb'o k'o žuti.
A ustvari si mu dobro rek'o :P
Cecil - koji score imaš? W D L?
Šime - isto pitanje
Ne znam tocno... morao bi se ulogirat u PS a nemam ga tu gdje se trenutno nalazim.
Dodam te, al brijem da si ti na PCu. Tako da nista od toga.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649