FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.081.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Svatko tko redovita igr WL zna da je igra puna manipulacije slidera. U nekim utakmicama ti igraci lete terenom i ulazi sve kao od sale dok u drugim se trebas jebacki namuciti da zabijes gol. Onda prica s obranom, nekad ti a.i. toliko pomaze u obrani a  nekad poklanjaju golove.

Stvar je u tome da upravljamo samo s 1 igracem dok a.i. odraduje ostalo. Ovisno o sliderima ce tebi obrana igrati odlicno i napadaci uljetati u prostor i raditi viskove.

Evo primjer ovaj vikend, jucer pusim utakmice bezze i daleko sam od uobicajenog ranga. Danas krenem igrat i pobjedujem sve jer me igra bas sere. Pobjedim 6 utakmica zaredom sto je stvarno rijetkost i uspijem doc do svog ranga s 2 utakmice viska.

Jedna tekma je bila protiv lika koji ima ekipu od 15ak m coinsa, covjek me ubija, vidi se da je puno bolji igrac al je pogodio 6 stativa dok napokon u 90. nije zabio za pobjedu.

Ima puno takvih primjera i vjerujem da je vecina nas imala prilike susretati se s tim.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
C3c1l kaže...

The_K 

nista prijatelju, ocito je da nemas blage veze igrati, to sto ti pricas se ne moze dogoditi, u tebi je problem, ne u retardiranoj igri ;)

Kada pogledaš ove golove shvatiš da je problem u nama a ne u igri.. da imamo i malo mozga odavno bi prestali igrati ovo sranje..

13 godina
FIFA 18

Ko ima coinsa nek kupuje odmah TIF Aguera(92) koji je trenutno u TOTW momcadi. Po meni trenutno najbolji napadac u igri. Jednostavno ima sve i bez obzira sto su vecina yt-era navela igru glavu kao nedostatak, kod mene je vec zabio nekoliko golova glavom. Jednostavno se osjecam mocno kad ga kontroliram. Bolji od Suareza za 3 klase, od Gabriela Jesusa i ostalih slicnih igraca da ne pricam.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

Ko ima coinsa nek kupuje odmah TIF Aguera(92) koji je trenutno u TOTW momcadi. Po meni trenutno najbolji napadac u igri. Jednostavno ima sve i bez obzira sto su vecina yt-era navela igru glavu kao nedostatak, kod mene je vec zabio nekoliko golova glavom. Jednostavno se osjecam mocno kad ga kontroliram. Bolji od Suareza za 3 klase, od Gabriela Jesusa i ostalih slicnih igraca da ne pricam.

Ne, ako imas TOTY Kanea

17 godina
FIFA 18
Ne sumnjam da nije dobar. Meni osobno godinama jedan od najdražih napadača u igri. No košta oko 1.4 milje coinsa. Kako igra nema sumnje da će ubrzo još koji puta osvanuti u totw što znači veliki gubitak coinsa. Kome to nije bitno naravno da neće puno razmišljati ako si ga može priuštiti. Slične cijene je i toty kane kojem su sve bitne statistike na 99. Svrbi me on a svrbi me i aguero...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pleyr kaže...
Cofinho kaže...

Ne, ako imas TOTY Kanea

Ma kakav Kane. Taj se nemre mjerit ni sa Suarezom.

12 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

The_K 

nista prijatelju, ocito je da nemas blage veze igrati, to sto ti pricas se ne moze dogoditi, u tebi je problem, ne u retardiranoj igri ;)

Kada pogledaš ove golove shvatiš da je problem u nama a ne u igri.. da imamo i malo mozga odavno bi prestali igrati ovo sranje..

Kod ovog prvog videa se zapitas jeli golman igra nogomet ili odbojku?

13 godina
movie kaže...
Ne sumnjam da nije dobar. Meni osobno godinama jedan od najdražih napadača u igri. No košta oko 1.4 milje coinsa. Kako igra nema sumnje da će ubrzo još koji puta osvanuti u totw što znači veliki gubitak coinsa. Kome to nije bitno naravno da neće puno razmišljati ako si ga može priuštiti. Slične cijene je i toty kane kojem su sve bitne statistike na 99. Svrbi me on a svrbi me i aguero...

Ne mora znacit. Otkad je izasla ta treca IF kartica, ove dvije i dalje drze cijenu tako da...

Uostalom i da padne, ne vidim razloga zasto s ovom trecom karticom nebi mogo igrat do kraja Fife. Uzeo sam i Hazarda iz ovog TOTW i za sad mi je ucinkovitiji nego Cristiano na poziciju LF-a u formaciji 4-3-2-1. Poprilicno osvjezenje naprijed. Odigrao danas 10 tekmi u diviziji 1, 8 pobjeda i 2 remija sto nisamo ocekivao s obzirom da nisam igrao Fifu nekih 10 dana. Vidit cemo kako ce bit slijedecu WL.

8 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

The_K 

Meni se npr. takve stvari nikad nisu dogodile. Možda jednom ili dvaput u 5-6 godina igranja sportskih igara.

Da se takve stvari ponekad dogode - dogode se. Ali jako rijetko. Ali si nekakav hejter da oduška pa sve to skupi na jedno mjesto i pokaže kako je sve grozno. Nerijetko je taj hejter fan PES-a, ali onda dođe netko tko hejta PES pa skolopi istu takvu kompilaciju.

Jednostavno. Ako netko želi savršenstvo, igre su zadnja stvar gdje bi ga trebali tražiti.

13 godina
FIFA 18

To su ti sve od Movia osobno golovi. I to iscupa jednu na 100 tekmi. Jako puno ljudi je bjesno na jednu pogresku, uopce ne gledaju sebe da su losi i da ne znaju... to je najveci problem.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grisha kaže...

Meni se npr. takve stvari nikad nisu dogodile. Možda jednom ili dvaput u 5-6 godina igranja sportskih igara.

Da se takve stvari ponekad dogode - dogode se. Ali jako rijetko. Ali si nekakav hejter da oduška pa sve to skupi na jedno mjesto i pokaže kako je sve grozno. Nerijetko je taj hejter fan PES-a, ali onda dođe netko tko hejta PES pa skolopi istu takvu kompilaciju.

Jednostavno. Ako netko želi savršenstvo, igre su zadnja stvar gdje bi ga trebali tražiti.

Vidim da si novi ovdje kada me onako upakirano nazivaš hejterom jer sam tobože fan onog konamijevog smeća. Inače, mogu ti svaki dan postati pokoji smiješan gol jer se to događa svakodnevno. Ne želim na greškama igre zabijati golove jer mi to nije gušt. Kako sam napisao dolje, tri sam zabio a primio sam samo jedan na ovaj način. Neki dan sam igrao s nekim likom i lik povede 2-0. Okrenem na 3-2. Sva tri gola sam zabio iz udaraca s tridesetak metara. Treći je zabio luis gustavo i to desnom nogom a ima za tu nogu 2*. Naravno, čim je popio taj treći gol izašao je iz igre. Nitko ovdje ne traži savršenstvo već samo poštenu igru koja to trenutno nije. Evo ti još jedan. Reza 1-1, 90 minuta i lik vraća svome golmanu i ja pobjeđujem. Zar bih se tome trebao veseliti?

SimeKZ kaže...

To su ti sve od Movia osobno golovi. I to iscupa jednu na 100 tekmi. Jako puno ljudi je bjesno na jednu pogresku, uopce ne gledaju sebe da su losi i da ne znaju... to je najveci problem.

Dobro, daj mi reci kakve veze ima kakav si kada ti golman ovako popije gol na kojeg ničim ne možeš utjecati? Je, ovo su sve golovi iz mojih tekmi i sve se dogodilo ovaj tjedan. Tri sam zabio na greške golmana i jedan sam primio. No to nije poanta. Poanta je da golman ima totalno negolmanske reakcije i to me živcira. Kako je kolega iznad rekao, golman kao da igra odbojku. Kako da se veselim golu gdje golman u visokom luku izbije loptu s ruba 16m na svoj peterac a onda salah u skoku pored stopera od 195 cm zabije glavom a pogledaj mu visinu i statse igranja glavom? Mene takvi golovi ne vesele.

16 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

The_K 

Imam prek 500 tekmi ove godine, ok, handanovic, buffon i de gea su mi bili golmani i niti jedan ovakav gol nisam dobio.. Možda zato kaj igram samo SB? Odigrao sam ispod 30 online tekmi pa tu ne mogu suditi ali ni tamo nisam dobio takav gol..

Jel držiš trokut ili reagiraš na neki način kod tih golova kad golman ide u akciju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 21:26 (DadoZG).
13 godina
neaktivan
Jel ima ekipe koja bi bacika koju prijateljsku?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DadoZG kaže...

Imam prek 500 tekmi ove godine, ok, handanovic, buffon i de gea su mi bili golmani i niti jedan ovakav gol nisam dobio.. Možda zato kaj igram samo SB? Odigrao sam ispod 30 online tekmi pa tu ne mogu suditi ali ni tamo nisam dobio takav gol..

Jel držiš trokut ili reagiraš na neki način kod tih golova kad golman ide u akciju?

Na sreću takve sam golove zabio, nisam ih primio. Primio sam samo jedan a naslov ti je tog gola kojeg sam primio, ederson. Postao sam ih jer su mi negolmanski i nije mi normalno da golman ovako reagira.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo nagrade za gledanje fifa kurca turnira na twichu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Grisha kaže...

Vidim da si novi ovdje kada me onako upakirano nazivaš hejterom jer sam tobože fan onog konamijevog smeća. Inače, mogu ti svaki dan postati pokoji smiješan gol jer se to događa svakodnevno. Ne želim na greškama igre zabijati golove jer mi to nije gušt. Kako sam napisao dolje, tri sam zabio a primio sam samo jedan na ovaj način. Neki dan sam igrao s nekim likom i lik povede 2-0. Okrenem na 3-2. Sva tri gola sam zabio iz udaraca s tridesetak metara. Treći je zabio luis gustavo i to desnom nogom a ima za tu nogu 2*. Naravno, čim je popio taj treći gol izašao je iz igre. Nitko ovdje ne traži savršenstvo već samo poštenu igru koja to trenutno nije. Evo ti još jedan. Reza 1-1, 90 minuta i lik vraća svome golmanu i ja pobjeđujem. Zar bih se tome trebao veseliti?

SimeKZ kaže...

Dobro, daj mi reci kakve veze ima kakav si kada ti golman ovako popije gol na kojeg ničim ne možeš utjecati? Je, ovo su sve golovi iz mojih tekmi i sve se dogodilo ovaj tjedan. Tri sam zabio na greške golmana i jedan sam primio. No to nije poanta. Poanta je da golman ima totalno negolmanske reakcije i to me živcira. Kako je kolega iznad rekao, golman kao da igra odbojku. Kako da se veselim golu gdje golman u visokom luku izbije loptu s ruba 16m na svoj peterac a onda salah u skoku pored stopera od 195 cm zabije glavom a pogledaj mu visinu i statse igranja glavom? Mene takvi golovi ne vesele.

Reagira jednom u 100 tekmi tako. O tome ti ja pricam. I meni reagira tako golman, onda utrpam frajeru 4-5 komada pa mi tak svejedno kako ce mi golman reagirat. Igra nije ni priblizno savrsena, igra je u trenucima tesko smece. Posto nema niti jedne igre blizu FUTu, naucis igrat pa te boli dzon jer si ti upakirao frajeru 4-5 komada pa nek radi sta ga volja. 
Ja imam Edersona na golu preko 300 tekmi pa niti jednom nije tako reagirao ko gore. Na driven udarce ne reagiram jer znam da ih branit ne moze, pa ih exploitam kolko ide. Pogotovo sa Del Pierom jer ne moze promasit. Igrajuci season i 1v1 sa frendovima primjecujem da se takve stvari ne dogadaju. Sta opet nosi ono sta ja pricam konsatntno a to je da FUT gameplay jednostavno tako funkcionira jer se igraci vrednuju prema ocjenama koje su puno izrazenije u tom modu. Pogotovo kad imas chem 10 pa dobiju boost. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
15 godina
FIFA 18

Produljili WL na 4 dana. Došla obavijest baš.

Ne znam jel to samo ovaj vikend ili i ubuduće..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Otvorio sam dva mega packa i dva jumbo packa i nisam u njima dobio igrača sve zajedno vrijednih 20k coinsa. Najbolji igrač toprak koji vrijedi 1600 coinsa. Pa dokle?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

31. scream kartice dobivaju boost pa tko misli slagat neki SBC s njima neka to ima na umu.

Sljedeći boost će biti tek u 3. mjesecu.

Ja slažem Ruija Costu i za kraj sam ostavio 85 i 86 timove što bih u srijedu trebao i završiti.

Nadam se da me neće razočarati ta kartica?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Ima li smisla porediti Vidala i Nainggolana sa Sif Mooy ?

Ova dvojica kostaju oko 140 k a Mooy oko 90 k ?Pase mi Mooy vise jer je bpl.

Ocjene su im slicne ?!

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

31. scream kartice dobivaju boost pa tko misli slagat neki SBC s njima neka to ima na umu.

Sljedeći boost će biti tek u 3. mjesecu.

Ja slažem Ruija Costu i za kraj sam ostavio 85 i 86 timove što bih u srijedu trebao i završiti.

Nadam se da me neće razočarati ta kartica?!

Mene svaki koji je imao Ruia jebao uzduz i popreko, vise manje sve ulazi sto pukne u gol.

Kao i svaka icona, tesko mu je uzeti loptu, ima vrhunski dribling, sut. 

Stavis ga na Cam i ne trebaju ti napadaci.

13 godina
C3c1l kaže...

Mene svaki koji je imao Ruia jebao uzduz i popreko, vise manje sve ulazi sto pukne u gol.

Nadam se da ću ga otključati u srijedu pa javim dojmove :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
goust78 kaže...

Ocjene su im slicne ?!

Čemu dilema ako imaš bpl momčad? Uz to mooy ima lošiju nogu 4* i kako kažeš jeftiniji je 50k coinsa. Pametnom dosta.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Nadam se da ću ga otključati u srijedu pa javim dojmove :)

A gle, ja osobno ne bi isao slagati jer treba masu coinsa utuci u njega i onda sta? 

To sam radio prosle godine i na kraju kurac, ozenio se sa igracima koje ne mogu prodati a sa vremenom ti dosade.

Ovako za te coinse kupim nekog brutalnog, takvom nece cijena pasti, to sigurno ;)

13 godina
C3c1l kaže...

A gle, ja osobno ne bi isao slagati jer treba masu coinsa utuci u njega i onda sta? 

To sam radio prosle godine i na kraju kurac, ozenio se sa igracima koje ne mogu prodati a sa vremenom ti dosade.

Ovako za te coinse kupim nekog brutalnog, takvom nece cijena pasti, to sigurno ;)

Pa neće mene on puno ispasti na kraju - jučer sam za 83 i 84 ekipe potrošio nekih 60.000 coinsa, a one slabije zadatke sam još prije riješio, a to uglavnom rješavam s karticama koje imam u klubu.

Za 85 i 86 će mi trebati još 3 IF i možda koja 84 rated kartica koje još moram kupiti, a imaš recimo Brahimija 86 za 35.000 je jučer išao.

Tako da računam još nekih 100.000 coinsa otprilike uložiti i to je to.

Već sam pisao da imam te scream kartice i da ne znam što s njima.

Imam scream Sturridgea koji je untradable, Delofeu - njega bih mogao prodat i Cuadrado - s njim igram i njega neću dati ako ne moram.

Imam nekoliko untradable kartica 84 i 85, imam onog malog iz MLS-a što sam dobio za kompletiranje SBC-a 86 - s njim neću nikad igrat.

Uglavnom, potrpam sve što imam untradable i ove kartice koje ne mislim koristiti.

Čak i da mi se ne svidi Rui Costa na kraju ga mogu utopiti u neki drugi SBC - recimo Ronaldinho :)

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Ako ste za zabavu i druženje online na jednom turniru ili znate nekog tko bi želio igrat - javite se pa da za vikend odigramo turnir :)

https://www.facebook.com/events/399286963849642/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Da li netko može objasniti kako prepoznati IF igrače (pretpostalvjam da su to In Form)?

I ako sam dobro pročitao jedan od postova iznad - da li to znači da ako ja sad već imam nekog igrača i on za par tjedana postane IF - da se meni također poboljšaju statistike?

Tko i kako odlučuje da je netko IF i gdje se to vidi?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ocjene su im slicne ?!

Čemu dilema ako imaš bpl momčad? Uz to mooy ima lošiju nogu 4* i kako kažeš jeftiniji je 50k coinsa. Pametnom dosta.

Jedva skupim cca 80 k za 15 dana igranja SB pa mi se ne kocka . Nemam coinsa kao neki ovde sto se frljaju sa milionskim ciframa ..

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
12 godina
FIFA 18

Jeli zna  netko kad izlazi sbc bundesliga i premier liga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Čak i da mi se ne svidi Rui Costa na kraju ga mogu utopiti u neki drugi SBC - recimo Ronaldinho :)

Jojj Zubati mi je zelja velika, jebate kako leti po terenu. Prebrutalna kartica.

Btw. jebo sam mu mater, trebala mi je 1 pobjeda da zavrsim u Gold 2 u mjesecnom poretku, imao sam 5 tekmi jucer za odigrati, naravno da sam sve izgubio.

U svakoj je bio Zubo, ne zaustavljiv jednostavno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 10:38 (C3c1l).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice