meni se svidjela igra. demo sam igral u 2 po noći s slušalicama na hard. dio u školi - nije mi baš bilo svejedno.
super je atmosfera na igri. konačno nekaj suvislo za igrati na pc-u. još dawn of war 2 dok izađe - jao!
meni se svidjela igra. demo sam igral u 2 po noći s slušalicama na hard. dio u školi - nije mi baš bilo svejedno.
super je atmosfera na igri. konačno nekaj suvislo za igrati na pc-u. još dawn of war 2 dok izađe - jao!
To Bugy, svaka ti cast.
Meni super izgleda, jedva cekam da zaigram.
Dajte, ako neko hoce, da postavi slikice i opise gameplay. Jel bas tako losa?
A radovao sam se ovoj igri. Skinuo bih demo, ali sam pri kraju s limitom, nista do februara.
Demo ima i na STEAMu!
Meni je demo super, jedva cekam cijelu igru!!!
Odigrao demo, zakon, nadam se da ce biti isto besplatan multiplayer kao i za prvi F.E.A.R.. Nešto tipa F.E.A.R. 2: Combat xD
Ajde ekipa koja je igrala malo demo opišite kakvo je. Da li je okoliš onako interaktivan kao prije gdje komadići stakla, zidova itd. lete na sve strane. Možda najvažnije, da li je AI dobar kao u prvom FEAR-u?
Evo odigrao sam i ja demo, igra mi je predobra mogao bi reci da je cak bolja i od jedinice ali o tome tek kada izide cijela verzija.
Atmosfera je predobra, odigrao sam demo u jednom dahu, takoder ima vise "strasnih" scena nego prije.
Interakcija s okolinom je kao i u jedinici, stakala se lome, takoder i zidovi a AI je dobar, koriste zaklone, ruse predmete da si naprave zaklon i takoder sudjeluju u napadu kao ekipa
Ovo je kratak opis onoga sto sam ja dozivio, nadam se da ima jos takvih koji misle da je ovo naslov vrijedan igranja
jel ima puno scena u kojima se scimnes? ako je ko prvi fear perseus mandate nevjerujem da cu sam igrat nek cu pozvat frendove jer ne volim igrat igru u kojoj svako malo poskocim sa stolca...
Pa za demo ima podosta takvih scena, zamislis hodas mracnim hodnikom s lampicom na pusci i odjednom pocnu stvari letiti oko tebe (ormari i tako sta)
jel ima puno scena u kojima se scimnes? ako je ko prvi fear perseus mandate nevjerujem da cu sam igrat nek cu pozvat frendove jer ne volim igrat igru u kojoj svako malo poskocim sa stolca...
ko veli da je loša?
Nije sigurno.
A i demo je nešto drugo od pune verzije.
Vidjet cemo kad izađe full verzija.
Ja ti velim da sigurno nece bit loša
Da me poznaš nebi sigurno
Kad izlazi negdje pise 10.2 a negdje 13.2?
ee, moze neko objasnit pricu na demou, jel jos ona glupa djevojcica? ako jeste, meni se neda igrati
toooo!!
ovo je po meni najbolja igra za pc ikad!! ja sam je igrao sa slušalicama po mraku i onda nisam spavao od strahaa...
buhuuhuh ALMA RULEZ!!!
jedva cekam drugi dio!!
Svugdje pise da izlazi 10.2 znacu sutra.
a joj. nisam prešao ni prvi dio, a već izlazi drugi
Evo došla i prva recenzija
http://pc.ign.com/articles/953/953061p1.html
Kao što već reko u ovoj temi, ništa posebno
Evo došla i prva recenzija
http://pc.ign.com/articles/953/953061p1.html
Kao što već reko u ovoj temi, ništa posebno
Što mislite hoće li Fear 2 izdati Razor1911 ili Reloaded?
Što mislite hoće li Fear 2 izdati Razor1911 ili Reloaded?
Evo kolko sam trazio FEAR 2 je izasao i bas ga stavljam skidati........
meni bi trebao sutra il preksutra doc.
Oriđiđi naravno a vi se mucite sa crackovima i SP dok ja jedva cekam MP
Heh.....a sta ces.....neda mi se narucivati..... kad cu ici u 7mj u Englesku kupit cu si je sigurno........
odigrao oko 20%igre....svako malo zacukiva, mada imam 4gb brzog rama, i sve se vrti glatko na trenutke, a zatim kao da imam 1gb rama ponovno zastajkuje što upučuje na neoptimiziranost pri korištenju memorije (ne znam kako, ali kao da od jednom povuče i preko 3gb rama i to ne samo kod loadanja u lvlima, već konstantno svake minute, manje više), to sa grafikom nema nikakove veze...no na driverima 8.12 sa HD 4850 javljaju se artefakti u obliku razvlačenja tekstura i stavljanja nepostoječih (komad zida mi razvuče po cijeloj prostoriji), dok sa 9.1 radi odlično, igra je ok, mada ču ovdje stati i čekam prvi patch!!
BTW da li je tko primjetio da sa prelaskom sa 8.12 na 9.1 ATI drivere bilježi porast temperature...ajde ako tko ima da još nije stavio 9.1 a ima 8.12 neka provjeri temperature u full loadu u Fearu, pa neka posta eventualnu razliku....hvala i pozz!