Fear 2

poruka: 131
|
čitano: 23.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fear 2

meni se svidjela igra. demo sam igral u 2 po noći s slušalicama na hard. dio u školi - nije mi baš bilo svejedno. Smijeh

super je atmosfera na igri. konačno nekaj suvislo za igrati na pc-u. još dawn of war 2 dok izađe - jao!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Fear 2

To Bugy, svaka ti cast.

Meni super izgleda, jedva cekam da zaigram.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast.
17 godina
Bugy kaže...
DrNasty kaže...

Dajte, ako neko hoce, da postavi slikice i opise gameplay. Jel bas tako losa?

A radovao sam se ovoj igri. Skinuo bih demo, ali sam pri kraju s limitom, nista do februara.

Bit će to još jedan odličan Fear. Skrinšotovi su prebačeni u JPG format na 75% kvalitete.
 Jos odlicno izgleda,cim mi zavrsi HL2:episode 2 sa skidanjem idem na to,a kad izlazi cijela igra? 
EDIT:nisam vidio prije znaci  13.2
Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 17:44 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
Fear 2

Demo ima i na STEAMu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

Eto ja narucio iz Engleske.

VIDI ovdje.

Cijena i nije pretjerana.

Uglavnom ja sretan.

Necu imat frke sa traženjem gdje ima i bla bla.

Fino dođe doma i udri

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fear 2

Meni je demo super, jedva cekam cijelu igru!!!

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fear 2

Odigrao demo, zakon, nadam se da ce biti isto besplatan multiplayer kao i za prvi F.E.A.R.. Nešto tipa F.E.A.R. 2: Combat xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

Ajde ekipa koja je igrala malo demo opišite kakvo je. Da li je okoliš onako interaktivan kao prije gdje komadići stakla, zidova itd. lete na sve strane. Možda najvažnije, da li je AI dobar kao u prvom FEAR-u?

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fear 2

Evo odigrao sam i ja demo, igra mi je predobra mogao bi reci da je cak bolja i od jedinice ali o tome tek kada izide cijela verzija.

Atmosfera je predobra, odigrao sam demo u jednom dahu, takoder ima vise "strasnih" scena nego prije.

Interakcija s okolinom je kao i u jedinici, stakala se lome, takoder i zidovi a AI je dobar, koriste zaklone, ruse predmete da si naprave zaklon i takoder sudjeluju u napadu kao ekipa

Ovo je kratak opis onoga sto sam ja dozivio, nadam se da ima jos takvih koji misle da je ovo naslov vrijedan igranja Cool

WZF?!?...I'm...going....Home

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

jel ima puno scena u kojima se scimnes? ako je ko prvi fear perseus mandate nevjerujem da cu sam igrat nek cu pozvat frendove jer ne volim igrat igru u kojoj svako malo poskocim sa stolca...

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
Fear 2

Pa za demo ima podosta takvih scena, zamislis hodas mracnim hodnikom s lampicom na pusci i odjednom pocnu stvari letiti oko tebe (ormari i tako sta) Smijeh

WZF?!?...I'm...going....Home

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

jel ima puno scena u kojima se scimnes? ako je ko prvi fear perseus mandate nevjerujem da cu sam igrat nek cu pozvat frendove jer ne volim igrat igru u kojoj svako malo poskocim sa stolca...

Ha cuj:
Leševi su zaljepljeni na plafonu i raskomadani.
Curi krv sa stropa, Onog tipa koji je u tvom timu nabije duh na zid, raskomada i odfura sa sobom, duhovi (joj kaj su mi oni išli na jetra)
Usporavanje vremena je super, pumpgun ;) :) :)
MA igra je predobra
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

ko veli da je loša?

Nije sigurno.

A i demo je nešto drugo od pune verzije.

Vidjet cemo kad izađe full verzija.

Ja ti velim da sigurno nece bit loša

ako nisi u pravu docu ti na kuću Cool
RoBa the ljuti
17 godina
neaktivan
Fear 2

Da me poznaš nebi sigurno Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fear 2

Kad izlazi negdje pise 10.2 a negdje 13.2?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

13.02.2009
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
16 godina
protjeran
Fear 2

ee, moze neko objasnit pricu na demou, jel jos ona glupa djevojcica? ako jeste, meni se neda igrati

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fear 2

toooo!!

ovo je po meni najbolja igra za pc ikad!! ja sam je igrao sa slušalicama po mraku i onda nisam spavao od strahaa...

buhuuhuh ALMA RULEZ!!!

jedva cekam drugi dio!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Point-X kaže...

13.02.2009
  petak 13
17 godina
neaktivan
Igra je na 2 dvd-a.
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
Fear 2

Svugdje pise da izlazi 10.2 znacu sutra.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fear 2

a joj. nisam prešao ni prvi dio, a već izlazi drugi Sramim se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

Evo došla i prva recenzija

http://pc.ign.com/articles/953/953061p1.html

Kao što već reko u ovoj temi, ništa posebno Plač

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...

Evo došla i prva recenzija

http://pc.ign.com/articles/953/953061p1.html

Kao što već reko u ovoj temi, ništa posebno Plač

Nekima nije ni prvi dio ništa posebno dok je nekima najbolja igra dosad.
Tak je i sa drugim dijelom.
Mene pogotovo zanima MP dio.
Ionak mi je bolji i u jedinici.Jednostavno zabavniji.
17 godina
neaktivan
Fear 2

Što mislite hoće li Fear 2 izdati Razor1911 ili Reloaded?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Što mislite hoće li Fear 2 izdati Razor1911 ili Reloaded?

LOLčina!!!!!

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
16 godina
neaktivan
Fear 2

Evo kolko sam trazio FEAR 2 je izasao i bas ga stavljam skidati........

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fear 2

meni bi trebao sutra il preksutra doc. Belji se

Oriđiđi naravno a vi se mucite sa crackovima i SP dok ja jedva cekam MP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fear 2

Heh.....a sta ces.....neda mi se narucivati..... kad cu ici u 7mj u Englesku kupit cu si je sigurno........

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

odigrao oko 20%igre....svako malo zacukiva, mada imam 4gb brzog rama, i sve se vrti glatko na trenutke, a zatim kao da imam 1gb rama ponovno zastajkuje što upučuje na neoptimiziranost pri korištenju memorije (ne znam kako, ali kao da od jednom povuče i preko 3gb rama i  to ne samo kod loadanja u lvlima, već konstantno svake minute, manje više), to sa grafikom nema nikakove veze...no na driverima 8.12 sa HD 4850 javljaju se artefakti u obliku razvlačenja tekstura i stavljanja nepostoječih (komad zida mi razvuče po cijeloj prostoriji), dok sa 9.1 radi odlično, igra je ok, mada ču ovdje stati i čekam prvi patch!!

BTW da li je tko primjetio da sa prelaskom sa 8.12 na 9.1 ATI drivere bilježi porast temperature...ajde ako tko ima da još nije stavio 9.1 a ima 8.12 neka provjeri temperature u full loadu u Fearu, pa neka posta eventualnu razliku....hvala i pozz!

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 7:43 (Wiz3m4n).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice