Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Dragon Age
Evo i ja sam poceo pa da ostavim prve dojmove.

Stao sam na djelu gdje su svi poginuli, a neka stara vjestica mi utrpava svoju kcer (mislim da se zove Morrigan il tak nes). Pocetak je bio malo dosadan ali sto dublje tonem u pricu sve je bolje i bolje, a sama prica mi se cini odlicna. Sami likovi su dobro uvrsteni u pricu i konverzacija je vise nego dobra.

Zakljucak: Jedva cekam da dodem doma :p
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina

Da, Morrigan, najbolji lik u DAO. Mocna Morrigan i Flemeth... Sad bih i ja po 4. put najradije poceo prelaziti ispocetka  {#}

15 godina
neaktivan

ja vec poceo, human noble, mac i stit, bjela duga kosa i bjela brada
nenadjebivo
A NISAM TANK ;D

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 16:03 (1337Code_breaker).
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Stao sam na djelu gdje su svi poginuli, a neka stara vjestica mi utrpava svoju kcer (mislim da se zove Morrigan il tak nes). Pocetak je bio malo dosadan ali sto dublje tonem u pricu sve je bolje i bolje, a sama prica mi se cini odlicna. Sami likovi su dobro uvrsteni u pricu i konverzacija je vise nego dobra.

Nisi ti još ni zagrebao površinu prijatelju... :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Sale_ds kaže...

da

a za sve sto se tice zenskih likova u DAO.. samo pitaj dannya. {#}

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
14 godina
protjeran
Dragon Age

Nisam fan RPG-ova ali Mass Effect 2 je jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao. Stoga, naruchih Dragon Age ultimate Edition ... s ekspanzijom je instalacija 24 giga, plus dobijesh sve one dodatke, to je negdje josh 2... Treba se navici na perpektivu i nachin igre al pricha je hebena! Eo, malo spama :D

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Sale_ds kaže...

Nisi mi to trebao rec. Sad cu morat uzet bolovanje :)

The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Cekaj kasnije ak si muški lik buš mogo prohodat s njom, a i maš snjom jedan gadan side quest

15 godina
neaktivan
a ak uzmem zenskog lika, oce moc ona i oghren xD
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
a ak uzmem zenskog lika, oce moc ona i oghren xD

Ne, s njim nitko ne može.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 14:47 (thuglife).
16 godina
Sale_ds kaže...

pozdravi se sa socijalnim životom :P

15 godina
neaktivan
a sa ostalima?
16 godina
1337Code_breaker kaže...
a sa ostalima?

Gle,u igri ima i pederluka ;)...budi dobar sa svima {#}

15 godina
neaktivan
hahahahaha
16 godina
neaktivan
Dragon Age

...ovih dana već treći put igram origins i tek sam sada uspio pronaći nestalu kovačevu kćer...{#}

...kaos...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...ovih dana već treći put igram origins i tek sam sada uspio pronaći nestalu kovačevu kćer...{#}

Ja igrao samo jednom... Nisam je uspio naći...

Quest nisam rješio jer nisam htio ići do njega i reći mu da mu je kćer gotova. :D

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 13:36 (thuglife).
16 godina
Dragon Age

Ne mogu se sada sjetiti...o kojoj kovačevoj kćeri je rijeć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Onaj kovac u Redcliffe Village-u   sto nece da pomogne u obrani sela dok mu ne obecas da ces mu pronaci kci u dvorcu. Stari neki lik, ne mogu se sjetiti kako se zove.

16 godina
neaktivan
Dragon Age

...owen, a kćer se zove valena, nije ni čudo da je nisam našao kad su je nagurali u ovu špajzu od prostorije{#}

...kaos...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

ne isplati se nac je..ako je ne nadjes, il ubijes Owen-a, mozes kod sljedeceg lika kupit far song, koji je najjaci longbow u igri..

ako te longbow ne zanima, spasi je i dobijes malo XP vise..

i da, far song mozes dobit SAMO ako se Owen ubije, ili ga ti ubijes..ni na koji drugi nacin..znaci ako nadjes Velen-u, nema far song-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 20:01 (ismar89).
16 godina
neaktivan
Dragon Age

...hvala, ubuduće ću obratiti više pažnje na oružje, bio sam malo previše usredotočen na morrigan...

{#}

...kaos...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hahaha..wintersbreath ja njoj uzmem uvijek..jer nekako mi pase za nju, naravno ima onaj jaci staff, al meni ovaj vise godi..

morrigan je specificna u igri..iskreno, wynne je puno korisnija (i trenutno prelazim s njom) jer je healer, i sa onim svojim posebnim spellom bude prosto overkill..

al s morrigan se mora jednom prec, radi dijaloga..zapravo nije losa ideja imat ih obje, wynne kao healer, a morrigan za crowd control, jer je predobra kad se uzmu u obzir svi njeni hexovi, cone of cold itd..samo sto ja ne volim ni jednog mage-a koristit za dmg, jer previse ima friendly fire, i radije to prepustim nekom warrioru da jednog po jednog ukine

16 godina
neaktivan
Dragon Age

...nego...dala mi je morrigan nekakav prsten, čemu služi, ne vjerujem joj niti riječ...

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dragon Age
Jel možda neko zna koliko sati(od oka) treba za prelazak igre?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovisi, ja sam radio skoro sve side questove i trebalo mi je oko 3 mjeseca, s time da nekada nisam igrao po tjedan dana (zabrane, jos idem u skolu...)
ugl, ako ides samo glavnu pricu, moze se proc u par dana, al to nije gust...
15 godina
Dragon Age

Pa u tome i je problem,ako ju igram onda prelazim sve a za to treba vremena.
Igro sam ju malo prije par mjeseci i igra je super pa sam mislio krenit ponovo.

Jel može neka preporuka s kakvim likom počet igrat

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 11:39 (nevrjeme).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dragon Age

...igra traje oko sto sati (da sam sebe demantiram)

ja sam je uglavnom igrao sa rogue, nije ništa slabiji u odnosu na warrior-a,

ako se koristi dual weapon...{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 6:38 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nevrjeme kaže...
Jel možda neko zna koliko sati(od oka) treba za prelazak igre?

Samo osnovnu igru, relativno detaljno sa čitanjem codexa oko 50-ak sati.

Za 2 prelaska, od kojih jedan maksimalno detaljan, sa sakupljanjem i čitanjem svih codexa i otvaranjem svake škrinje, te svim DLC-ovima i ekspanzijom trebalo mi je oko 130 sati.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
Ja Sam igri tu igru nekih 30 sati i prica mi je bila pred dobra... Sam Sam zato i igro... Al mi je jednostavno vise dosadilo stalno pauzirat pa taktizirat.. i nisam imo bas vremena(skolaa) tak da sam presto igrat.. al kad budem imo vremena (preko praznika) mozda pocnem opet igrat ;)
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...nego...dala mi je morrigan nekakav prsten, čemu služi, ne vjerujem joj niti riječ...

dobijes 2 willpower, to je to..nisam siguran, al mislim da ga mozes i prodat, na kraju igre pise kao da ti je dala nekakav prsten..al nema nikakve posebne namjere, osim sto daje 2 willpower..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice