Što nije preko "Other campains" izbornika na glavnom ekranu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što nije preko "Other campains" izbornika na glavnom ekranu?
Meni tu stoji samo Awakening, nema ništa više...
Edit: Imaš pravo. Tamo stoji, samo meni nešto instalacija nije uspjela. Reinstalirao sam i sad šljaka. Hvala.
Meni su tamo Golems, Awakening, Ljiljana (od milja), Return to Ostragar i Witch Hunt.
Nešto se nije dobro instaliralo/autoriziralo.
lol
Evo, tek prije par dana DA je uploadao 3. lika s kojim igram. Ali i taj upload su uspjeli zeznuti, ili su patuljci strašno narasli u zadnje vrijeme :0)
evo da nakon dugo vremena dam jos jedan svoj komentar na origins, awakening jos nisam igro..igra u pocetku jest teska, ali nakon sto se prodje jednom, postane relativno lagana..pokusao sam sa elf rogue (smatrajuci da je elf najlosiji izbor za rogue) i nightmare tezinu, od pocetka do kraja, i eto jos samo da ubijem onog archdemon-a, poceo fax pa se nema toliko vremena..nije uopste teska igra dok se malo shvati kako sve funkcionise..
uglavnom, rogue, bard, assasin, i svaki boss legne za max pola minute
evo da nakon dugo vremena dam jos jedan svoj komentar na origins, awakening jos nisam igro..igra u pocetku jest teska, ali nakon sto se prodje jednom, postane relativno lagana..pokusao sam sa elf rogue (smatrajuci da je elf najlosiji izbor za rogue) i nightmare tezinu, od pocetka do kraja, i eto jos samo da ubijem onog archdemon-a, poceo fax pa se nema toliko vremena..nije uopste teska igra dok se malo shvati kako sve funkcionise..
uglavnom, rogue, bard, assasin, i svaki boss legne za max pola minute
Još ti je lakše sa mageom, sa dobro leveliranim magom možeš bez većih poteškoća solirati na nightmareu...
ma to sam mislio sljedece, prvi mage mi je bio fail jer nisam bas znao kako i sta, igro na easy il normal, i uzeo arcane warrior/blood mage
a cini mi se da se sa arcane warrior/spirit healer lagano moze sve rijesit, uz malo taktiziranja..al iskreno, neda mi se sve ono prolazit jos jedamput
"Thaulid Hammerspur, fire.
Gorgut The Wizened, poison.
Vil Arak, stabbed forty-three times.
Haliath Baronet, witches."
http://dragonage.bioware.com/da2/info/pennyarcade/
Hoće li se DA:O Ultimate edition moć kupit u dućanima tipa Algoritam ili će se moć nabavit samo preko nekakvog on-line servisa?
Hoće li se DA:O Ultimate edition moć kupit u dućanima tipa Algoritam ili će se moć nabavit samo preko nekakvog on-line servisa?
Ista stvar zanima i mene.....no ako ce netko narucivati iz vana neka mi posalje PM pa da zajedno narucimo.
Grrrr... Quo vadis BW?
[Joystick] Why did you leave/forsake the "a la Baldur's gate" view on PC of the first Dragon Age?
[Mike Laidlaw] For budgetary reasons, we focused our work on a 3rd person view, that asks for very detailed and nice textures so that the player can admire the game with a close-up view. With an aerial view [isometric] we should cover much more ground and so create other textures. Now, the game mainly sold on console, so we're going the way of the audience.
[Joystick] Will you release a toolset for DAO 2?
[Mike Laidlaw] To be short, DAO 2 will not have a toolset. I think that DAO 1 toolset is very powerful but very complicated
---
Ja bi kupio DA:U, ali prije toga se moram riješiti DA:O dvd-a. Nema smisla da mi obje verzije stoje na polici :0)
Grrrr... Quo vadis BW?
[Joystick] Why did you leave/forsake the "a la Baldur's gate" view on PC of the first Dragon Age?
[Mike Laidlaw] For budgetary reasons, we focused our work on a 3rd person view, that asks for very detailed and nice textures so that the player can admire the game with a close-up view. With an aerial view [isometric] we should cover much more ground and so create other textures. Now, the game mainly sold on console, so we're going the way of the audience.
[Joystick] Will you release a toolset for DAO 2?
[Mike Laidlaw] To be short, DAO 2 will not have a toolset. I think that DAO 1 toolset is very powerful but very complicated
---
Ja bi kupio DA:U, ali prije toga se moram riješiti DA:O dvd-a. Nema smisla da mi obje verzije stoje na polici :0)
Čekaj, jesam li ja to dobro shvatio. DAO 2 neće imati podršku za izometrijski POV?
Dragon Age 2 je Mass Effect 2 smješten u DA svijet. Zaboravi DA:O kakav je dosad bio
Čekaj, jesam li ja to dobro shvatio. DAO 2 neće imati podršku za izometrijski POV?
U zadnje vrijeme su se počeli vaditi da je to malo pogrešno izrečeno i da će na PC-ju postojati POV, ali ne tako izražen kao do sada. Što god to značilo.
Nadam se da će na vrijeme doći pameti...
Pitanjce.
Sad pocinjem igrati dragon age. Kako za dlceve, imam ih sve skinite na hardu, i za awakening, kako da sve to instaliram, koim redom?
Pitanjce.
Sad pocinjem igrati dragon age. Kako za dlceve, imam ih sve skinite na hardu, i za awakening, kako da sve to instaliram, koim redom?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/dragon-age/5766.aspx?page=48&jumpto=1255154&sort=asc&view=flat
Pitanjce.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/dragon-age/5766.aspx?page=48&jumpto=1255154&sort=asc&view=flat
dobio si HVALA i TU
http://www.ripten.com/2010/11/28/cosplay-spotlight-morrigan-dragon-age-origins/
To te ja pitam bejbe.
Bolja je u igri...
Pozz,
Baš sam ponovo instalirao DA, a ovaj put sam nabavio i neke DLCove, pa, zanima me dali je moguće,
iteme koje nose neki DLCovi pronaći u određenom djelu igre umjesto njihovog pojavljivanja u inventoryu odma nakon instalacije DLCa?!
Ovak mi baš i nije zanimljivo, više djeluje kao cheat....
Vecinu DLC itema dobijes odmah. E sad, ne mogu se tocno sjetiti, ali mislim da neke i ne mozes odmah koristiti, jer imaju odredjene zahtjeve, recimo 20 STRENGHT, 30 DEX. Tako da nista od koristenja dok se ne dignes nekoliko levela.
http://www.ripten.com/2010/11/28/cosplay-spotlight-morrigan-dragon-age-origins/
To te ja pitam bejbe.
Isus miki koja koka. Sad još ja moram obuci kostim Gray Wardena i sa njome iskusiti gameplay u živo
Dragon Age ovo Dragon Age ono...
Nisam jos isprobao i nekako mislim da mi SP RPGi ne sjedaju najbolje no mene interesira kakva je prica u ovome jer mi je to jako bitno u igri...dali ima veze s vezom i dal je interesantna i napeta odnosno dali te moze prikovati uz stolac ako je uopce ima...??
Ako vam je prica bomba moze jednostavno TU ili komentar, a ako vam prica ne drzi vodu odnosno glupa je ili je jednostavno nema moze TD ili takoder komentar.
Tnx.
Po meni je priča vrhunska, kao i kod svake druge Biowareova igre.
A zašto bi itko igrao "SP RPG" ako nema priče?
Po meni je priča vrhunska, kao i kod svake druge Biowareova igre.
A zašto bi itko igrao "SP RPG" ako nema priče?
Istina, ali sam davno igrao neki rpg i bio je tolko los da kao sto vidis nisam ni ime zapamtio..nakon toga sam skeptik.
A o Dragonu svi bruje pa moram priznat da me malo zainteresiralo.
Kao sto thuglife kaze, ako volis igre s dobrom pricom, ne moras traziti dalje od dragon age-a i mass effecta. To je nevjerojatno kako te te igre uvuku u pricu, dok se okrenes vec svanulo :-) S tim da je mass effect malo vise akcijski usmjeren. Obavezno odigrati obje igre (zapravo 3, jer ima mass effect 2 nastavka)
Mass 2 sam probao i bio mi je heben nakon nekih 4-5h gameplaya samo sta sam onda formatirao komp i jednostavno nisam dobio ponovnu zelju za prelazenjem ispocetka, a save nisam bio spremio -.- (hmmm mozda da krenem sa prvim)
Znaci ovome se definitivno isplati dat sansu?
Jel Origins prvi dio ili nastavak?
Origins je prvi, a awakening je ekspanzija. S tim da u origins-u imas 6 razlicitih pocetaka, ovisno koji lik izaberes i prvih par sati je razlicita prica za svaki, sto je takodjer super. Definitivno vrijedi bar probati.
Nisam jos isprobao i nekako mislim da mi SP RPGi ne sjedaju najbolje no mene interesira kakva je prica u ovome jer mi je to jako bitno u igri..
lol
Dakle, sjedaju ti MMORPG u kojima nema priče? Jesi li siguran da ti je priča jako bitna?
Ma instaliraj i probaj - to bar nije teško. Svi imamo različite ukuse i jedni će ti reči da je priča super, jedni da ne valja...
Nisam jos isprobao i nekako mislim da mi SP RPGi ne sjedaju najbolje no mene interesira kakva je prica u ovome jer mi je to jako bitno u igri..
lol
Dakle, sjeddaju ti MMORPG u kojima nema priče? Jesi li siguran da ti je priča jako bitna?
Ma instaliraj i probaj - to bar nije teško. Svi imamo različite ukuse i jedni će ti reči da je priča super, jedni da ne valja...
A gle, ako je prica dobra igra ce mi vjerovatno sjest pa makar u njoj kopo kanale, a to sto sam rekao da "mislim" da mi sp rpg ne sjeda najbolje je zato sto sam jednom davno igrao nekakav koji me nije bas impresionirao.
Ekipa hvala na savjetima, bacam se na DA veceras.
Ekipa hvala na savjetima, bacam se na DA veceras.
Neces se razocarat...vjeruj mi. Igra je predobra i ulazi mi u "Top 10" najboljih igara ikada.
evo ja upravo opet instalirao igru, malo nostalgije prije DA2